Tsubasa Türkiye Platformu
CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Tanışma/Duyuru/Diğer (https://tsubasatr.net/forum-tanisma-duyuru-diger.html)
+--- Forum: Duyurular (https://tsubasatr.net/forum-duyurular.html)
+--- Konu Başlığı: CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) (/konu-ct-2-hack-takimi-ct-hackle-ilgilenler-iceri.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6

Cvp: RE: CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) - NanoBasa - 10-08-2015

(06-08-2015, Saat: 22:07)AYYAZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onurum oncelikle mrb coktandir sitede bulunamiyodum hala oyle ama ps gittikten sonra iyice sogudum gerekirse ara ara sana yardimci olmaya calisirim

Ben varım kışları pek online olamam kışları oflineyim skntı olurmu ?

Bence hazırım Gülümseme

RE: CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) - Jun Misugi - 11-08-2015

O sorun değil hepimiz zaman zaman giremiyoruz

RE: CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) - ジャイロメ59 - 04-09-2015

Aklıma şöyle bir fikir geldi, hem site olarak bir hatıramız bulunsun.

Sitede hack işi ile ilgilenen herkes bir platformda toplansın(Bu platform konuşmalı olursa daha iyi olur) birlikte görev dağılımı yaparak[1] 1 hack yapalım ve bu hack şimdiye kadar yapılmış bütün hacklerdeki karakterleri içersin[2].

Ne dersiniz? Birleşip harika bir hack oyunu ortaya çıkartalım mı?

1 > Mesela ben animasyonları alırım, a ara sahneleri alır, x çizimleri alır, y müzikleri alır, z şutları alır şeklinde dağılım.

2 > İçermesi şart değil, size kalmış bir şey. Sonuçta 5 hackten 3ünde Schneider olduğuda bir gerçek. xD

Cvp: RE: CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) - Jun Misugi - 04-09-2015

(04-09-2015, Saat: 00:11)Artamiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aklıma şöyle bir fikir geldi, hem site olarak bir hatıramız bulunsun.

Sitede hack işi ile ilgilenen herkes bir platformda toplansın(Bu platform konuşmalı olursa daha iyi olur) birlikte görev dağılımı yaparak[1] 1 hack yapalım ve bu hack şimdiye kadar yapılmış bütün hacklerdeki karakterleri içersin[2].

1 > Mesela ben animasyonları alırım, a ara sahneleri alır, x çizimleri alır, y müzikleri alır, z şutları alır şeklinde dağılım.

2 > İçermesi şart değil, size kalmış bir şey. Sonuçta 5 hackten 3ünde Schneider olduğuda bir gerçek. xD

bu benim de aklımdaydı kalp kalbe karşıymış fikirler birmiş
bu güzel. konusunu açalım direkt olarak her şeyi hazırlayalım
tsubasatr olarak dünyanın en iyi ct2 hack sitesi olduğumuzu göstermenin vaktidir
ben oyundaki özellikleri(normal pas,blokla alma kayma vs)alıyorum)

Cvp: RE: CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) - NanoBasa - 04-09-2015

(04-09-2015, Saat: 00:16)Wild Striker Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(04-09-2015, Saat: 00:11)Artamiel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aklıma şöyle bir fikir geldi, hem site olarak bir hatıramız bulunsun.

bu benim de aklımdaydı kalp kalbe karşıymış fikirler birmiş
bu güzel. konusunu açalım direkt olarak her şeyi hazırlayalım
tsubasatr olarak dünyanın en iyi ct2 hack sitesi olduğumuzu göstermenin vaktidir
ben oyundaki özellikleri(normal pas,blokla alma kayma vs)alıyorum)

Bi whatsapp yada Facebook Grubu Açılabilir ne dersiniz?

RE: CT-2 HACK TAKIMI (CT HACKLE İLGİLENLER İÇERİ) - Jun Misugi - 04-09-2015

hepsi olur da katılım lazım