![]() |
|
hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Hack, Kod, Offset Yardım/Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-hack-kod-offset-yardim-destek-hatti.html) +--- Konu Başlığı: hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! (/konu-hyuganin-bastaki-kayma-efektini-ekleme-istiyorum-yadim.html) |
RE: hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! - klizzart - 02-08-2014 Eline sağlık kardeşim ama tsubasa ile kaydığımda olmadı ben mi yanlış kodlama yaptım acaba ? not: Kayma hyuga içinmiş bunu saupalo takımındaki tsubasa için yapabilirmiyim ? Nasıl yaparım teşekkürler şimdiden
RE: hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! - SvChatos - 03-08-2014 @myotismon Tabikide bakarım kardeşim istediğin şutları eklerim ama benim eklememle olmaz sitemizde mevcut bi araştır istersen sonra başka oyun yapmak istediğinde herzaman burada olamayabilirim ;) @klizzart Şimdi aynı kaymayı tsubasanın yapmasını istiyorsun bunu için öncelikle tsubasaya tiger tackleyi eklemen gerekiyor buradan şimdi anlatamayacağım uzun çünkü forumu araştırısan nasıl ekleyeceğin anlatılıyor ekledikten sonra yukarda verdiğim ofsette F9 02 30 31 9E yi F9 02 30 30 91 olarak değiştireceksin geri kalanı aynen söylendiği gibi yaptığında tsubasa da aynı kaymayı yapacaktır olmazsa oyunu atarsın bakarız ;) Edit: @myotismon kardeşim baktım sadece tachibana'nın yakın görünümünde sorun var oda normal neden dersen hani yukarıda 9C ofsetini editleyip onun yerine hyuganın kaymasını eklemiştik işte orjinalde 9C de kazou nun yakın görünümü mevcut biz onu kaldırığ yerine yeni tiger tackle koyduk eğer ben tachibanaları kullanacağım dersen değiştirirz animasyonu başka bişeyi editleriz ne bileyim ishizaki yakın görünümü olabilir kullanmayacağın hertülü animasyonun üzerine yazabiliriz Cvp: RE: hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! - myotismon - 03-08-2014 (03-08-2014, Saat: 01:25)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @myotismon yok kardeş hileyle uğraşmam sen o dediğim şutları ekle birde o dediğim ikizlerin hatası var ya kaydığında veya şut çektiğinde yakın görünüm değilde kayma gibi saçma bir hata oluşuyor ona bir bakıver valla kardeş yaparsan büyük hayır duamı alırsın attığımda oyunda özel kaleci kurtarış hileleri ve matsuyamanın takımı hızlandırma hilesi mevcut ben bilgilendireyimde
RE: hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! - SvChatos - 03-08-2014 Şimdi hile demeyelim hile ile bunun arasında dağlar kadar fark var ![]() Tamamdır halledelim kardeşim ama yarın olsa sorun olurmu malum yorgunum biraz
Cvp: RE: hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! - myotismon - 03-08-2014 (03-08-2014, Saat: 01:50)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Şimdi hile demeyelim hile ile bunun arasında dağlar kadar fark var Estağfurullah kardeşim hemen yap demiyorum müsait olduğunda yaparsın dediğim gibi hyuganın kaymasını yapınca ikizlerin yakın görünümü bozuldu birde o verdiğiniz boş ofsetler bende kullanılmış olduğu için başka boş ofsetler kullandım siz bilirsiniz gerçi Cvp: RE: hyuganın baştakı kayma efektini ekleme istiyorum yadım!! - myotismon - 03-08-2014 (03-08-2014, Saat: 01:25)SvChatos® Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @myotismon ishizakinin olabilir ben o fotbolcuyu oynatmıyorum zaten |