![]() |
|
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-sega-cd-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 01-08-2021 ![]() Nankatsu 7 - 0 Nishikigaoka Goller : Tsubasa(5) , Kisugi(2) RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 01-08-2021 -------------------- Nankatsu vs Azumaichi (2-0) NAN GOL: Tsubasa (Kisugi) - Tsubasa (Taki) | Yok AZU GOL: Yok | Yok -------------------- İlk Yarı İlk yarı Soda gezginde görünmedi. Tsubasa ile birebirde Heel Lift ve kalecinin dikkatini dağıtarak röveşata ile gol attım. Rakip kaleci biebirde Banana Shoot tuttu. İkinci Yarı Tsubasa ile bir kere Drive Shoot vurdum. Top direkte patladı. Gerçek hayattaki direkte patladı tabiri gerçek anlamda Tsubasa'da varmış. Kaleci Tsubasa'nın dikkati dağınıkken röveşatasını çıkardı. Soda yine etkisizdi. İki kere topla buluştu. İkisinde de çalımla ilerlemeye çalışırken topu kaptım. İlkinde Kisugi ile pas kesme yaparak Soda'nın çalımını uzaklaştırdım. Bu oldukça garipti. İkinci olarakta Ishizaki'nin süper bloğuyla topu uzaklaştırdım. Bu arada keşke bu oyunda da üç kere fake atınca kalecinin dikkati sarsıldaydı. RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 01-08-2021 @Karl Heinz Schneider Kalecinin dikkatinin dağılması var zaten. Kaleci yere düşmüyor. Kalenin boş olma durumu yok. Yani birebirde top uzaklaşırsa yok.Bence mantıklı bir olay kalkıp geri kaleye geçiyor.O kadar pas yaptıktan sonra dolu olması saçma zaten. Kaleci çıkıp fake yaparsan kale boş kalıyor. Kısacası bu oyunda biraz zor ama Tsubasa ile yapılabilir. RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 01-08-2021 @Makoto Soda Kalecinin yere düşme tabiri yanlış çeviri. İki kere fake atılırsa (ve başarılı olunursa) kalecinin dikkati dağılır, üçüncü fake de dikkati sarsılır. Bu oyunda dikkatinin dağılma durumu var, fakat üç kere atılınca dikkatinin sarsılma durumu yok. Ben de keşke bu özellik olsaydı dedim. RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 01-08-2021 @Karl Heinz Schneider Olsa güzel olurdu ama gol atma ihtimalin yüksek. Diğer oyunlarla kıyaslamamak lazım. Çünkü bu oyunun dinamikleri farklı.Bundaki dikkat dağınıklığı diğerlerindeki sarsılma ile aynı olabilir. RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 02-08-2021 -------------------- Nankatsu vs Nishikigaoka (2-1) NAN GOL: Yok | Tsubasa (Kisugi) - Tsubasa (Nagano) NIS GOL: Tomie | Yok Maçta Tsubasa'nın direkte patlayan 1 şutu var. -------------------- İlk Yarı Hiç beklemediğim bir şekilde ilk yarıda üstünlüğü Nishikigaoka'ya kaptırdım. Hiç hafife alarakta oynamadım. Ama olan oldu. Tsubasa ile birebirde Heel Lift denedim ama rakip kaleci topu direkt kaptı. Rakip tek şutta gol buldu. Tsubasa ile röveşata denedim ama top direkte patladı. İlk yarıyı Nishikigaoka 1-0 önde kapattı. İkinci Yarı İkinci yarı Tsubasa'da Drive Shoot özelliğini hatırladım ve çekerek 2 gol buldum. -------------------- Şöyle bir takıma karşı böyle bir maç çıkaracağımı hiç düşünmezdim. Hayatımda oynadığım ikinci Kaptan Tsubasa oyunu ve ilk kez oynuyorum. Son 5 maç kaldı ve buraya kadar hiç yenilmeden gelmeyi başardım. Eğer bundan sonra yenilirsem gerçekten çok üzülürüm. |