Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 08-12-2021

Japonya 4 - 1 SSCB

Goller: Misugi (2) - Tsubasa (2) / Belayev

SS almama rağmen program hata verdi. Bu maçlık böyle olsun.
Lashin harika bir kaleci. Oyunda en sevdiğim kalecilerden birisi çok karizma.
Maçta bir golü penaltıdan attım. Bir topumu çizgiden çıkardılar.
Japonya defansı bu maç çok iyiydi. Güzel başarılı hamleler yaptılar.
Misugi'nin bir pası göğüslemesi çok hoştu. Çok fazla faul oldu maçta ikinci yarı resmen eridi bitti.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 08-12-2021

Japonya 7 - 4 Sovyet

[Resim: 7qd5vzj.png]
Matsuyama 2 gol  Kalp - Sevgi, Misugi 2 gol  Yupi , Tsubasa, Hyuuga, Misaki 1'er gol.
Daha önce de söylemiştim penaltı atışlarında çok başarılıyımdır diye; bu maçta da 2 PK kaçırdım.  Kızgın - Sinirli

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 08-12-2021

Japonya 3-2 Sovyetler Birliği (Normal Süre 2-2)

Lashin gerçekten esinlendiği gerçek hayattaki futbolcunun hakkını veriyor. Benim için çok zor geçen bir maç oldu. Bu maç öncesinde 1 kere yenildim fakat ekstra level almadan tekrar oynadım maçı. Gerçekten gol yemek neyse de, gol atmak benim için çok zordu. Genzo ve Jito defansta günü kurtaran oyuncular oldu. İlerde varlık gösteremedim. Fransa maçında ne yapacağız kara kara düşünüyorum. Gülümseme

Kaydı yetiştiremediğim için, hala video işleniyor, o yüzden daha sonra eklerim mesaja. Gülümseme

Unutmadan ekliyim, bir topum patladı yine.  Kızgın - Sinirli

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 09-12-2021

Japonya 10 - 6 Fransa

[Resim: 25pddru.png]

Tsubasa x2, Hyuuga x2, Matsuyama x2, Misugi x2, Misaki, Masao

Çok ama çok keyifli bir final karşılaşması, Pierre & Napoléon ikilisinin şutları inanılmaz güzel, gol yerken bir insan memnun olur mu, bu maçta gol yiyince de keyif alıyorum, çünkü şutlar kalite.  Dil Çıkarma

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 09-12-2021

Japonya vs Fransa

Pierre - Slider Cannon
Tsubasa (Hyuga) - Röveşata boş kaleye.
Napoleon - Slider Cannon
Hyuga (P)
Tsubasa (Misaki) - Drive Overhead
Pierre - Slider Cannon

Pierre - Slider Cannon
Tsubasa (Matsuyama) - Çalım
Pierre - Slider Cannon
Hyuga (Kazuo) - Neo Tiger Shoot

UZATMALAR

Tsubasa (Misaki) - Drive Shoot

Kazuo (Masao) - Skylab Twin Shoot

Japonya 7-5 Fransa

Maç bir Fransa'ya, bir Japonya'ya gitti geldi. Maçın normal süresi 5-5 berabere tamamlandı. Ancak uzatmalarda iki devrede attığım iki golle fişi çektim ve maçı 7-5 kazandım.

Artık Dünya Kupası Finallerine geçtik ve oyunun bitmesine az kaldı.

Bence Pierre ve Napoleon bu oyunda hakettiği değeri almış. Yani mangada nasılsalar (oynayış olarak), burada da aynı şekildeler bence. Ayrıca bir tane gol sinematiği eklemeleri ile Fransa'ya gerçekten hakettiği değeri vermişler bence. Seviyorum Pierre ve Napoleon ikilisini. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 10-12-2021

@ScoUnk
Resmen Through ile nasıl maç kazanılır videosu gibi olmuş. Dil Çıkarma

Tsubasa ile Heel Lift, Drive Shoot ve Drive Overhead denemelerinin hiçbirine geçit vermedi Lashin, performansı yerindeydi.

Maçın tartışmasız adamı ise Hyuuga oldu, özellikle Neo Tiger ile attığı gol çok hoştu.

Misugi neredeydi bu maç, göremedim. Güzel