![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 12-09-2022 Bayern München 2-0 Köln Geçen maçtan daha basit bir maç. İkinci yarıdaki olaya rağmen çok sıkıntı çekmiyorsunuz. Sırada Hamburg var; Hamburger SV 1 - Genzo Wakabayashi (GK) 2 - Lintz 3 - Gongels 4 - Haness 5 - Mayer 6 - Briegel 7 - Klaus 8 - Immel 9 - Jara 10 - Hermann Kaltz 11 - Riedle 12 - Hans (GK) 13 - Enoch 14 - Samson 15 - Esteban 16 - Gutierre Werder Bremen 1 - Katanec (GK) 2 - Schwarzen 3 - Augenthaler 4 - Gascoigne 5 - Aldair 6 - Bernhard 7 - Kalundb 8 - Homere 9 - Manfred Margus 10 - Franz Schester 11 - Illgner RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 12-09-2022 ![]() B.Münih 2 - 1 Köln Özel şut ile gol yemez diye düşündüm ve hiç çekmedim. Özel çalımla iki kere çalım atarak gol buldum. Tek yarıda olsa Schneider ile oynaması güzeldi. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 13-09-2022 ![]() Wakabayashi gerçek bir canavar bu oyunda. Kaltz’da Lobbing Shoot var ve bu şutla kaleciye gol atması çok keyifli. … Beni en çok ilgilendiren kısım ise Wakabayashi’ye birçok ünlü kulüpten transfer teklifi geliyor olması ve onun da artık Bundesliga’da elde edebileceği bir şeyin kalmadığını düşünmesi. Kısacası insanlığın genel problemi ile karşı karşıya: Doyuma Ulaşmanın Verdiği Can Sıkıntısı. İşte ben tam da bu yüzden CT’de aşırı güçlü karakterleri bir türlü sevemiyorum.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 13-09-2022 Hamburger SV 11-0 Werder Bremen Çok basit bir maç. Genzo her şeyi tutuyor, rakip her şeyi yiyor. @Hikaru Matsuyama Bu arada çeviriler için teşekkürler. Etkinliği daha keyifli kılıyor kesinlikle. Doyuma ulaşmak birçok insanda var sanırım ama bence sporcu kimliklerde olmaması gereken bir şey. Özellikle bende olacağını sanmıyorum. Hep daha fazla kazanılabilir. Rekor üstüne rekor kırılabilir. Ben burada Genzo'nun da doyumdan ziyade yeni ve daha büyük bir hedef aradığını düşünüyorum. Bundesliga'yı kazandım, daha büyük daha zor bir şey kazanmalıyım açlığı var sanırım. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 13-09-2022 ![]() Hamburg 7 - 0 Werder Bremen Yan hikayelerden çok ümitliydim fakat hiç kıran kırana geçen bir maç hatırlamıyorum. Maçların %95'i çok basitti. Schneider - Hernandez maçları zevkliydi. Bir sonraki maç sanırım Frankfurt o maç bu maçtan daha kolay geçecek gibi duruyor. Bir de şu SGGK özelliği CT 2 de olsa tadından yenmezdi
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 14-09-2022 Hamburger SV 12-0 Frankfurt En az önceki maç kadar basit bir maç. Wakabayashi bu maçta kendisi de bir gol atıp bize bir gol hediye ediyor. Maçta ilginç bir olay yaşandı, dışarıya gidecek topuma rakip defans vurarak kendi kalesine soktu. ![]() Sıradaki maç ana hikayeyi destekleyen bir maç; Juventus 1 - Ken Wakashimazu (GK) 2 - Abate 3 - César 4 - Jürgen 5 - Paganin 6 - Manicone 7 - Jonk 8 - Fontolan 9 - Kojiro Hyuga 10 - Facchetti 11 - Pancev 12 - Walter (GK) 13 - Orlando 14 - Bettega 15 - Scirea 16 - Scala Parma 1 - Florijancic (GK) 2 - Di Mauro 3 - Favalli 4 - Cravero 5 - Sclosa 6 - Boksic 7 - Brolan 8 - Doll 9 - Marchegiani 10 - Jugovic 10 - Signori 11 - Hinestroza |