Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 10-05-2022

@Makoto Soda

Benim bildiğim kadarıyla yok. Sadece Tsubasa ile Cyclone çekince ara sahne giriyor. Bir de Pierre ile Napoleon'un vardı.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 10-05-2022

@ScoUnk

Demek ki yanlış hatırlıyorum. Ara sahne kaldı demek ki aklımda.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 10-05-2022

[Resim: C2BBOxfN_1.jpg]

ct3deki fransayla ct2 deki fransayı karşılaştırırsak ikisinde de pas güçleri ve top kapmaları muazzam güçlü..
kalecileri hemen hemen aynı güçte.pierre ve napolyonun şutları ct2 ye göre baya güçlü sanırım..
ama wakabayjhi baya iyiydi bir penaltıda kurtardı bir toparıda direkten döndü..ayrıca tsubasanın yeni neo cyclone öğrenmesi raahat 2 gol getirdi..
sonlara doğru farkı açmış oldum bu sayede...

levveller herkesde aynı sanırım 47/48

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 11-05-2022

Sıradaki takım Brezilya;

1 - Gertis
2 - Getúlio
3 - Doutor
4 - Amaral
5 - Dilceu
6 - Santamaria
7 - Zagallo
8 - Toninho
9 - Carlos Santana
10 - Coimbra
11 - Ney

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 11-05-2022

[Resim: 7jqykv6.png]

Amoro'nun performansı göz yaşartıcı! Neo Cyclone daha yeni gelmiş, gol olsun değil mi ama yok, kurtarıyor herif!  Dil Çıkarma  Lightning Tiger da kurtardı ama Neo Cyclone sonrasında insan şaşırmıyor. 

Garip bir maçtı, açıkçası pek fazla bir varlık gösteremedim. Kalede 90 dakika Wakashimazu vardı, Guts biter dedim ama neyse ki yetti. 
Fransa'nın oyun tarzı her zamanki gibi son derece gıcık; pas, verkaç, pas, özel verkaç.  uyu

Brezilya maçına 50 Level ile çıkacağım.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 12-05-2022

Japan Youth 4-2 Brazil Youth

Maçın başlarında hem benim hem de rakibin 1'er topu direkten döndü. Tabii benim GUTS sayım kısıtlı ve direkten dönen topum da Lightning Tiger olunca, bu durumdan ben zararlı çıktım. Fakat Tachibana Kardeşler ve Soda'nın özel kaymaları ile parladığı maçta, orta sahadaki üstünlüğü büyük oranda elimde tuttum. Mümkün olduğunca da garanti ve süreye yayarak oynadım. Dolayısıyla maçı kazanmasını bildim.

Sırada son maç kaldı, bakalım Almanya beni kaç kere paketleyecek. Dil Çıkarma