![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 06-12-2021 Ha öyle dediysen tamam abi, ben yanlış anlamışım. Polonya maçını izledim abi. Dzajic, Tsubasa'nın Heel Lift'ini uçurarak topu kapmış. Ben de aynısını denemiştim ve aynı sonuçla karşılaşmıştım. Bence savurması olan kalecilere karşı çalım yerine şut çekmek daha mantıklı. Aslında Dzajic'in Neo Tiger Shoot'ta Hyuga'yı savurarak topu ayağından çıkaramadığını bile gördüm, ancak topu kapamadı ve haliyle kale boşalmış oldu. Ama Forcible Dribble deneseydim muhtemelen uçararak alacaktı. Kısacası bence savurması olan kalecilere çalım değil, şut denemek daha mantıklı. Bu maçtan sonra bu sonuca vardım. Gol attıktan sonra Polonya santrayı yapıp, Macher bir-iki adım ilerleyerek normal şutla gol atması eminim çok sinir bozucu olmuştur. Boş kaleye giden Skylab Twin Shoot'un çıkarılması gerçekten çok talihsiz olmuş. Ardından Matsuyama'nın şutu boş kaleye ilerlerken Dzajic'in bir anda Rolling Save yapması sanırım çok şaşırtıcı olmuştur. Çünkü ben de aynısını yaşadım. Şut boş kaleye ilerliyor ve heyecanla gol olmasını bekliyorsun ama bir anda Dzajic, Rolling Save ile karşımıza çıkıyor. Zaten Rolling Save özelliği çok değişik bir teknik. ![]() İkinci yarının sonunda topun patlaması ve maçın uzatmaya gitmesi çok büyük şansızlık. Bu oyunu çok fazla oynadım ancak 25:05 dakikasındaki frikikle ilk defa karşılaştım. O taraftan hiç faul görmemişim. 26:10 dakikasında Misaki nasıl orada ceza sahası dışında topla buluştu çok ilginç. İlk maçta yenilmişsin ancak ikinci maçta ne yapıp edip kazanmayı başarmışsın. Tebrik ederim abi. ... Sırada oyunda sevdiğim oyunculardan Robson ve Lorimer var. İngiltere maçında herkese başarılar dilerim. ![]() Bu arada ben Tsubasa'nın ilk kez çektiği Drive Overhead harici daha ağları yırtan bir şutumu göremedim. Rakibin gördüm ancak daha o gol harici ağları yırtamadım. Ancak bu noktadan sonra hem rakibin hem de bizim fileleri delecek olan golleri daha fazla olacak. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam bir oyuncunun ağları yırtması için en az 41 şut gücüne sahip olması lazımdı.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 06-12-2021 Japonya 8 - 2 İngiltere ![]() Tsubasa 3, Hyuuga 3, Matsuyama, Kazuo @ScoUnk Polonya maçında penaltılarda 0-2 geriye düşmene rağmen güzel çevirmişsin. Ben bu oyunda penaltı atışlarında çok ama çok kötüyüm. 10 PK atsam herhalde 2 ya da 3 tanesi anca' gol oluyor. ![]() Macher'i Wakabayashi ile defalarca durdurmuşsun, sanırım senin adına maçtaki en güzel anlar olmuştur. Ben normalde Wakashimazu ve sonra Wakabayashi ile oynarım ancak Polonya maçında tamamen SGGK ile oynamak daha avantajlı oluyor, tabi Macher'in hızlı koşuyor olmasından kaynaklı bu durum büyük ölçüde.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 07-12-2021 Japonya vs İngiltere Hyuga (Tsubasa) - Kafa boş kaleye. Lorimer - Kafa tamamlama. Robson - Vole Hyuga (Misugi) - Tiger Shoot Tsubasa (Kazuo) - Drive Overhead Matsuyama (Misugi) - Eagle Shoot Lorimer - Şut Misugi (Masao) - Kafa boş kaleye. Japonya 5-3 İngiltere Maçta Robson ve Lorimer bayağı iyiydi. Hatta Robson'un normal kafası ağları yırttı. Normal volesi de direkten döndü ancak Lorimer kafayla tamamlayıp ağları yırttı. İlk yarı 3-2 öndeyken son anlarda penaltı kazandılar. Ancak No. 10'un penaltısını Wakabayashi başarılı bir şekilde kornere çeldi. SGGK'a da bu yakışırdı. İkinci yarı ben de başladı ve 3-2 öndeydim. Daha sonra skor 4-2, 4-3, 5-3 oldu ve en sonunda 5-3 olarak tamamlandı. Lorimer güçlü bir forvet ancak Soda hem Razor Tackle'la topu kaptı, hem de Lorimer'in şutunu çizgiden çıkardı. Yıldız Katili lakabını hak ettiğini gösterdi. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 07-12-2021 Japonya 4-3 İngiltere Çok basit hatalar yaptım o yüzden son saniye golüyle kazanabildim. Bir de penaltı kaçırdım. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 07-12-2021 ![]() Japonya 5 - 4 İngiltere Goller: Hyuga (2) - Tsubasa (2) - Souda / Lorimer (3) - No:10 Bu maçta bu kadar zorlanacağımı düşünmüyordum. Maçın sonlarına doğru rakip epey bir zorladı. Robson maç boyunca ilginç bir şekilde oyunda yok gibiydi. Ne defansta karşıma çıktı ne de hücumda. Lorimer ise defansa nefes aldırmadı. 3 topu direkten döndü. Şansım çok fazla yaver gitti yoksa halim dumandı. Golün birini penaltıdan yedim. Bir şutum direkten döndü bir şutum da gol diye sevinirken top patladı. Souda ile boş kaleye beklemediğim bir şekilde gol attım. Benim açımdan sevindirici bir durum oldu. Maçta oyunculara çok fazla güvenip çalıma girdim. Çok fazla top kaybı yaptım. Az kalsın rakip bizi skor olarak yakalıyordu. Maç 5 - 1 iken aniden 5 - 4 oldu. Sanırım rehavete kapıldım. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 08-12-2021 Japonya vs Sovyetler Birliği Tsubasa (Kazuo) - Drive Overhead Belaev - Vole Matsuyama (Kazuo) - Vole boş kaleye. Matsuyama (Soda) - Eagle Shoot Hyuga (Misugi) - Neo Tiger Shoot Belaev - Vole Japonya 4-2 Sovyetler Birliği Bu maç kolay geçti. Yediğim goller bile cidden tatmin edici değildi. İlk yediğim golü, önce boş kaleye Tachibanalar ile direğe vurduktan sonra kontra atakta, ikinci yediğim golü ise maçın bitiminde rastgele goller deneyip kaptırıp son dakikada yedim. Belaev'in özel hareketleri olsa gerçekten çok can yakabilirdi. Lashin'in ise Clone Saving özelliği harika. Maçta ilginç olaylar: -Rakibin normal oyuncusu Hyuga'nın Tiger Tackle'ını çalımladı. -Tachibanalar Skylab Cut yapmasına rağmen çalımı uzaklaştırdı. ... Sırada Pierre ve Napoleon'lu Fransa maçı var. Bu maç bana göre tehlikeli ve zor bir maç. Herkese başarılar dilerim. |