Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 05-12-2021

Japonya vs Polonya

Tsubasa (Kazuo) - Drive Shoot
Hyuga (P)
Macher - Kafa

No. 10 - Şut
Tsubasa (Matsuyama) - Drive Overhead
Macher - Şut

UZATMALAR

[Yok]

Tsubasa (Misugi) - Drive Overhead boş kaleye.

Japonya 4-3 Polonya

Gerçekten inanılmaz bir maçtı.

İlk Yarı

İlk yarı bende başladı. Tam kaleyi boşaltmıştım ama penaltı oldu. Hyuga ile Dzajic'in uçmadığı tarafı tutturdum ancak top direkten döndü. Neyse ki sonra Tsubasa ile gol bulabildim.

Rakibin atağından topu aldım ve yaptığım atakta yine penaltı kazandım. Ve bu sefer Hyuga topu ağlarla buluşturabildi. 2-0 öne geçtim.

Bu sefer Polonya yaptığı atakta Macher'le golü atmayı başardı. Sonraki atağımda yine penaltı kazandım ancak bu sefer Hyuga'nın penaltısını Dzajic kurtadı. İlk yarı 2-1 bitti.

İkinci Yarı

No. 10, birebirde normal şutla golü buldu. Ben Wakabayashi'yle çalımı durdurması için hamle yapmıştım. Durum 2-2 oldu.

Fake ata ata Dzajic'in dikkatini sarstım ve Tsubasa'yla Drive Overhead çekerek durumu 3-2 yaptım.

Daha sonra Polonya'nın atağında topu kapmayı başardım. İkinci yarının sonuna kadar da zaman geçirdim. İkinci yarının sonunda Hyuga ile birebirde Neo Tiger Shoot denedim. Top Dzajic'i geçti ancak direkte patladı. Artık saniyeler 00:00'dı. Top Polonya'ya geçti ve Macher şutunu çekti. Ama inanılmaz bir şekilde Macher'in şutu da direkten döndü ve top tekrar bana geçti. Daha sonra Dzajic'in dikkatinin sarsılmış olduğu uyarısı geldi. Ben de belki gol olur diye birebire girmeden Tsubasa'yla Drive Shoot çektim ancak Dzajic topu yakaladı ve dönen atakta Macher bu sefer işini bitirdi. Maç 3-3 uzatmaya gitti. Çok büyük bir hata yapmıştım...

Uzatmalar İlk Yarı

Uzatmaların ilk yarısı bende başladı ve son dakikalara kadar zaman geçirdim. Daha sonra birebirde Hyuga ile Neo Tiger Shoot çektim. Top yine Dzajic'i geçti ancak bu sefer de top patladı. Dönen atakta Macher, Wakabayashi'yi çalımladı ama Jito şutu çizgiden çıkardı.

Uzatmalar İkinci Yarı

Santrayı Polonya yaptı ancak Misaki, muhtemelen Macher'e giden pası direkt topu kesti. Daha sonra son dakikalara kadar zaman geçirdim. Kalecinin dikkatini dağıttım ve topu Tsubasa'ya attım. Top havadan geldi ve Dzajic ile bir oyuncu karşıladı. Fake atsam top Matsuyama'ya gidebilirdi, kale boşalabilirdi. Ancak ben Drive Overhead denedim ve hem Dzajic, hem de normal oyuncu bir tarafa savruldular ve boş kaleye giden top ağlarla buluştu. Maçı 4-3 kazandım.

--------------------

Maçta Tsubasa, Hyuga, Jito, Misaki, Wakabayashi ve Tachibana Kardeşler maçı kazanmamızda çok önemli roller oynadı. Başta bu oyuncuları, daha sonra tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 05-12-2021

Japonya 8 - 4 Polonya 

[Resim: 955hsww.png]

Tsubasa 4, Hyuuga 2, Matsuyama 1, Misugi 1 gol

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 05-12-2021

Japonya 5-5 Polonya (Normal Süre 4-4)(Penaltılar 4-3)

Bir maç yenildim ve diğer maç da penaltılarla kazandım.

Benim için çok kötü geçen bir maç serisi oldu. Rakip beni zorladığı için ekstra level almayı uygun gördüm. Penaltılara giden maçta, boş kaleye çektiğim Skylab Twin Shoot'un defans tarafından uzaklaştırılması, dönen topa yine kale boşken vole vurduğumda kalecinin yoktan var olması, son saniye bomboş kaleye giden topumun patlaması...

Gerçekten oyun sabrımı çok sınadı. Bu top patlamalar bana çok sık olmaya başladı. RNG tarafında gerçekten şansım yok.

Penaltıları da şans olarak değil attıkları pattern'i çözerek kazandım. Ben penaltılarda sanki karşımda gerçek insan var gibi psikolojik karar veririm. Şut çekenlerin, kalecilerinin atladığı yönlere vurduklarını fark ettim. Mesela kaleci sağa atlıyorsa, vuran da sağa vuruyor gibi. Yalnıca 1 tanesi tutmadı, biri de keşfetmeden önceki şuttu, bir de tabii ki ilk şutu onlar çektiği ve öncesinde kaleci atlamadığı için yedim. Yani 3 şutu bu kurala uyarak kurtardım.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 05-12-2021

Abi sanırım şansa denk gelmiş öyle olması. 

Mesela bu videonun 31:18 dakikasından itibaren başlayan penaltılarını izleyebilirsin abi. Dediğin olay olmuyor.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 05-12-2021

@Karl Heinz Schneider

Ben zaten oyundaki tüm PK atışları böyle oluyor demedim ki.

Benim atışlardan değerlendirebileceğimiz (yani vuruş öncesinde kaleci tercihi yer alan) 5 atıştan 4'ü dediğim şekilde oldu. %80'lik bir yüzde az değil.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Tsumax - 05-12-2021

Katılmak için çabaladım ama yetişemedim bidakine artık gençler..sizi takibe devamke..

@Hikaru Matsuyama 8-4 polonyayı yenmek kolay iş deil özellikle yasiche 8 gol atmak çok iyii iş..