Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynama-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 24-07-2024

JAPONYA 5-3 ÇİN

Çin takımı hep tehlikeli olarak görür ve dikkatli oynarım.bu yüzden çok zorlanmadım.
Süper strikerde Japonya maçlarıyla ilgili bi eleştiri yapacak olursak wakabayaji gibi efsane bir kaleciyi çin iran kore gibi normal şut çeken oyunculardan 4 5 gol yiyecek şekilde ayarlamışlar levelleri bu çok saçma.
Diğer eleştirim gol atarken bu maçlarda neo tiger ve biraz da driver rövaşata dışında alternatif yok.
4 gol attigim Hyuga Neo tigeri olmasa bu maçı nasıl yenecektim mesela.
Tsubasa oyundaki en güçlü karakter olması gerekirken arjantin maçına kadar bazen kaleye bile zor giden driver şutuyla idare ediyoruz.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 24-07-2024

@Tsumax

Tabii biz Wakabayashi' nin animedeki/mangadaki gibi olmasını istiyoruz ama oyunda o takımlardaki oyuncuların özel şutları olmayınca normal şutları güçlü yapılmış ve bundan dolayı bazı normal dediğimiz şutları yemek durumunda kaliyor. Oyun farklı bir platform olduğu için bunun olması gerekiyor. Tabii hepimiz bunun böyle olduğunu bilsekte onu bu halde görmek bizi rahatsız ediyor haliyle.  Gülümseme

Tsubasa' nin da drive overhead' dan kaynaklı drive sutu zayıf bırakılmış. Neo tiger' a göre biraz zayıf kalan Drive overhead sutunun da bu zayıflığı da sanırım ilerde gelecek olan Cyclone den kaynaklı. Birde Neo tiger gibi güçlü bir şut varken 2. bir güçlü şut ile bize avantaj kazandırmak istememiş olabilirler.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 25-07-2024

Japonya 9 - 4 Arabistan

[Resim: 9oeyg7r.png]

Hyuuga-san hat-trick yaptı  Kalp - Sevgi Tsubasa da çok yaklamıştı ama olmadı. Matsuyama ile de 2 gol attım.  Yupi

Yediğim gol sayısını açıkçası çok önemsemeden oynuyorum ancak yine de bu maçta Wakashimazu'yu 2 defa çalımlayıp gol atmalarına üzüldüm. Yetkililere buradan seslenmek istiyorum.  Dil Çıkarma

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 25-07-2024

Japonya 5-2 Kuzey Kore

Nitta 2, Hyuga, Tsubasa, Misugi / No. 9, No. 11

Boş kaleye iki gol atan Nitta maçtaki en golcü oyuncu oldu.  Gülümseme

Kojiro'nun bir Neo Tiger Shoot'u gol oldu, diğerini kaleci uçmasına rağmen çıkardı. Normal kaleciler bile düz Neo Tiger'ı çıkarabiliyor, daha garanti olması için birebire girmek şart.

Birbirde şut için bekledim, rakip de şut çekti ama doğru tahmin olmasına rağmen Wakabayashi gol yedi.

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Tsumax - 25-07-2024

JAPONYA 4-2 İRAN

Mangada iran ofansif fazla sert oynamayan bir takım olarak gösterilirken burada sert defansif bir takım olması hep tuhafıma gitmiştir.

JAPONYA 5-2 K.KORE

Rahat geçen bir maçtı jıtou ve souda iyi iş çıkardı.Keşke matsuyamada da eagle tackle olaydı..

RE: Captain Tsubasa 2 Super Striker Oynama Etkinliği - Hiena 2 - 26-07-2024

Japonya 4-0 Suudi Arabistan

Kalecileri gerçekten güçlüydü ve özel şutları yemediği gibi birebirde neo tiger ve heel lift çalımı engelledi ve bir penaltı kurtardı. Sonra bir heel lift çalım ile 1.golü buldum. Birebirde neo tiger ile 2. golü buldum. Penaltıdan matsuyama ile 3.gole ulaştım ve heel lift çalım ile kaleciden dönen topu skylap hurricane ile boş kaleye atıp 4-0 lık net skorla kazandım.

Wakashimazu baya iyiydi ve birçok şutu rahat kurtardı ve enerjisi 150 kalınca yumruk yaptım ama o şutu da çıkardı. Son 2 dakikada Wakabayashi’yi aldım ama kalesine şut gelmedi. Artık favori adamım Wakashimazu olacak.  Kalp - Sevgi