![]() |
|
Kids' Dream Okuma Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Manga Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa (1981) (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-1981.html) +--- Konu Başlığı: Kids' Dream Okuma Etkinliği (/konu-kids-dream-okuma-etkinligi.html) |
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 22-10-2023 47 ve 48. bölümler Hyuga, bu maçta futbolun sadece tek kişilik oyun olmadığını anladı ve takım oyunu ile kendisini daha fazla geliştirdi. Ayrıca klasikleşen güç kullanarak rakiplerini geçme tekniğini de teknik çalımlarla değiştirdi. Ve ayrıca futbolu sadece ailesi için değil; ondan zevk almak için oynamak istediğini anladı. Bu maçta ne kadar çok değişti... ![]() Güzel ve uzun bir maç oldu... Turnuva boyunca da birçok yetenekli oyuncu ve birçok özel teknik gördük. RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Tisbir - 23-10-2023 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. ve 48. Bölümler 10 bölüm fark yemişim hemen yetiştim. ![]() Ayrıca yorum yazma panelinde problem olduğu için foto vb. koymayacağım bu sefer. Nedense böyle gözüküyor. Anca img yazılarını kendim yazarak koyabiliyorum. ![]() Final maçı bence serinin en iyi maçlarından. 2 tarafında kendi için önemli motivasyon ve sebepleri var ve çoğu ikonik tekniği bu maçta görüyoruz .Wakabayashi ne yaptıysa lanetini Misaki ve Tsubasaya bulaştırmış. Maalesef Wy de belli oluyor ki Misakide kalıcı olarak kalmış .Bu maç ayrıca Wakabayashinin ne kadar güvenilir bir gk olduğunu hatırlatıyor. Roberto sözünü tutmayıp kaçıyor, tarihin en büyük kazıklarından biri bence bu . Ama acaba götürseydi Tsubasa daha mı iyi olurdu güncele göre yoksa Robertonun dediği gibi ailesini özleyip gelişimi kötü mü etkilenirdi.Ayrıca Katagiri gözüktü sonunda .Wakashimazu güç dengesini düzeltti bence bu maç bu sayede ortaya çok iyi bir final maçı çıkmış. Maçın sonunda el sıkışmalarıda güzeldi. 3 bölüm kaldı bitmesine vay be .
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 23-10-2023 Wakabayashi' yi o hali ile bile gol yemeyen etten bir duvar haline getirmişler... En azından bir gol daha yeseydi bu hali ile o kadar yadırganmazdı. 4-2 lik fark yerine 4-3 daha yakın bir mücadele olarak göze çarpardı. Ama nedense Wakabayashi ile beraber Tsubasa'ya da sakat olmasına rağmen -iyi durumda olduğu hali gibi- daha fazla performans vermişler ve 2 golde atmasını sağladılar. Bazen ilginç senaryolar ortaya koyuyorlar.
RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Genzo_Misaki - 24-10-2023 Onun sebebi grup maçlarında 7-6 yeniliyorlar ya bu maçta 2 fark atıp iki maçın toplam skorununda da nankatsunun kazanması RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 24-10-2023 Evet, hatırladım şimdi o sahneyi: Tsubasa, orada bundan bahsedip; ilk maçta bir farkla yenildiğimiz için bu maçı 2 farkla kazanmalıyız ki ilk maçın rovanşını da almış olalım ve daha iyi olduğumuzu kanıtlayabilelim gibi bir şeyler söylemişti. RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 24-10-2023 49 ve 50. bölüm Vedalar ardı ardına geldi... Herkes yuvadan uçtu ve yine Tsubasa' nın ön planda olduğu normal bir takım haline büründük. Roberto, Tsubasa'ya iyi kazık attı ama!.. O kadar şey yaşayın, sonra bir yabancıymış gibi çocukla vedalaşmadan bir mektupla kaçıver... Bizimde son Misaki bölümü sonrası etkinliğimiz bitiyor artık. Her ne kadar animeyi ezberlemiş olsak da farklı şeylerde gördüm ve manganın da animeyi pek aratmadığını farkettim.
|