Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 02-09-2022

[Resim: 8g8r8vm.png]

Köln 2 - 0 Stuttgart

Golleri Effenberg attı. 16 numaranın özellikleri iyiydi fakat gol atamadı.
Hernandez çok iyi bir kaleci Drive Şut falan sökmez bu saatten sonra Gülümseme
Renk kıtlığımı var arkadaş iki takımda aynı formayla çıkmış. İyi ki şort renkleri farklıydı.

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 02-09-2022

[Resim: mey0lyx.png]

Üstüne para verseler bu takımda Matsuyama’mı defansta tutamazdım. Açık Ağızlı Gülümseme

Enteresan bir şekilde kalecimiz Schumach gayet güzel bir performans sergiledi. Benim favori takımım Manchester. Kalp - Sevgi

Hernandez benim en sevdiğim “yabancı” kaleci zaten. Onun bölümünü oynamak için sabırsızlanıyorum. Ancak hatırladığım kadarıyla Schneider’e karşı çok ama çok zor bir maç bizleri bekliyor. Güzel

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 03-09-2022

[Resim: 1guti1z.png]

Son derece zevkli bir karşılaşmaydı. Daha önce de demişimdir ben Hernandez ile oynamayı çok seviyorum. Effenberg ile de bir şekilde gol buluyoruz.

Maçın başında Köln’ün Bundesliga’yı Hernandez sayesinde domine ettiğini öğreniyoruz. Hernandez ise “Schneider ile karşılaşana kadar kaybedemem!” diyor.

Sıradaki maç çok ama çok zorlu. Allah yardımcımız olsun. Dil Çıkarma

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 04-09-2022

Köln 3-2 Bayern München

Gerçekten çok zor bir maçtı. Schneider özellikle baya güçlü. Ben bir de sanırım önceki maçta az gol attığım için 2 level aşağıda başladım maça. Oldukça zorladı. Gülümseme

Sıradaki maç Brezilya ile oynuyoruz;

Brazil
1 - Elzo Gertis (GK)
2 - Romano
3 - Duarte
4 - Yourcenar
5 - César
6 - Leão
7 - Faria
8 - Carlos Santana
9 - Ordonis
10 - Oliveira
11 - Nascimento
12 - Vamora (GK)
13 - Alberto
14 - Da Silva
15 - Barroso
16 - Paulinha

Venezuela
1 - Páez (GK)
2 - López
3 - Coronel
4 - Mendosa
5 - Cabral
6 - Battaglia
7 - Torales
8 - Ferreira
9 - Contreras
10 - Bolivar
11 - Dolgen

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 04-09-2022

Köln 3 - 3 B.Münih

Bu maç hiç süphesiz Tsubasa oyunları arasında en unutulmaz maçlarım arasında yerini alacaktır.
İki tane çok amatörce gol yedim. Topu uzaklaştırma fırsatım varken bunu kullanamadım.
Semih'in Hırvatistan'a attığı goldeki tepkinin aynısını yaşadım.Bu yüzden tüm ev ahalisinden ve komşulardan af diliyorum Açık Ağızlı Gülümseme
Şu yaşta çocuk gibi sevindim resmen Kararsız  Her ne kadar galip gelememiş olsam da kazanmış havasına büründüm.

Video çektiğime değdi doğrusu.

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 04-09-2022

[Resim: ofn1727.png]

Ben bu oyunu ilk oynadığım zamanlarda bu maça gıcık olmuştum çünkü hiçbir şekilde yenemiyordum. Tabi o ilk zamanlarda Schneider ikinci yarının büyük bir kısmında sahadan silinecek bilseydim, her defasında kapatmaz sonuna dek oynardım. Dil Çıkarma

ScoUnk’un maçında son 25 dk Makoto Soda’nınkinde ise son 17 dk Schneider bitik vaziyette. Demek ki tükenme anı da maça göre değişiyor.
@Makoto Soda
3’üncü golü epey sağlam atmışlar ama sen de son saniyede gol bulmuşsun ki maçın en anlamlı saniyesiydi. Valla’ bravo. Süper