![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 01-09-2022 Manchester 3-1 Paris Bir önceki maçtan daha kolay, çünkü Paris'e gol atmak daha kolay. Ama biri yanlışlıkla olan başarısız Eagle Shoot'lardan sonra enerji kalmadığı için biraz az gollü geçti. Sıradaki maç Hernandez'i kontrol edeceğiz. Sanırım bu bir ilk olacak. Daha önce Hernandez'i kontrol ettiğimizi hatırlamıyorum. ![]() Köln 1 - Gino Hernandez (GK) 2 - Doll 3 - Wohlfarth 4 - Hoeness 5 - Asprilla 6 - Caniggia 7 - Alexis 8 - Petulus 9 - Effenberg 10 - Brehme 11 - Rafael 12 - René (GK) 13 - Adalbert 14 - Christoph 15 - Benjamin 16 - Yasuhiko Stuttgart 1 - Möller (GK) 2 - Sammer 3 - Brunner 4 - Raduciou 5 - Ayrton 6 - Skuhravy 7 - Cäsar 8 - Dafne 9 - Mittermeier 10 - Enoch 11 - Gerhardt RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 01-09-2022 ![]() Matsuyamamı çok yanlış oynatmış, yönetim istifa. Ben bir sonraki maçta Wild Eagle nasıl kullanılır onlara gösteririm. Manchester kalecisinin özel kurtarışı var ancak sadece 1 defa başarılı olabildi.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 01-09-2022 @ScoUnk Bu etkinlikte yönetmedik ama diğer etkinliklerde Hernandez'i yönetmiştik. Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow etkinliğinde yönetmiştik. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 01-09-2022 @Makoto Soda Hmm doğru Inter ile oynamıştık değil mi? RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 01-09-2022 @ScoUnk Evet. En sevdiğim takımlardan birisiydi.Hernandez ve Shingo'yla oynaması çok keyifliydi. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 02-09-2022 Köln 3-0 Stuttgart Hangisi rakip hangisi bizim takımdan anlamak, maçtan daha zor. Yahu oyun yapımcıları böyle maç mı yapılır, gözüm ağrıdı ayırt edeceğim diye. Bir diğer husus, 2 tanesi aynı pozisyonda olmak üzere 6 tane topum direkten döndü. Gerçekten benim için çok enteresan bir maçtı. Sonraki maç Bayern ile, ama hafta sonunda kim ne kadar atar bilmiyorum. Biraz yine gevşiyoruz. ![]() Köln 1 - Gino Hernandez (GK) 2 - Doll 3 - Wohlfarth 4 - Hoeness 5 - Asprilla 6 - Caniggia 7 - Alexis 8 - Petulus 9 - Effenberg 10 - Brehme 11 - Rafael 12 - René (GK) 13 - Adalbert 14 - Christoph 15 - Benjamin 16 - Yasuhiko Bayern München 1 - Kohler (GK) 2 - Breitner 3 - Matthaus 4 - Shalimov 5 - Haessler 6 - Sensini 7 - Calvijn 8 - Constanze 9 - Eugen 10 - Gotwin 11 - Karl Heinz Schneider |