![]() |
|
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 04-05-2022 Japonya vs Güney Kore [Yok] Matsuyama (P) Matsuyama - Eagle Shoot Japonya 2-0 Güney Kore Bu maçın ilkini az oynadım ama seviye kasmaya karar verdim. Sonraki oynayışımda 2-0 geçtim. Tsubasa'nın bir Cyclone'u, bir de boş kaleye volesi direkten döndü. İlk golü Matsuyama'nın penaltıdan attığından emin değilim ama sanırım öyleydi. Size yetişmek için hızlandırarak oynuyorum. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 04-05-2022 Japan Youth 5-4 USA Youth Gerçekten çok şanssız bir mücadeleydi benim için. 1 penaltı kaçırdım, 2 topum direkten döndü, 4 topumu rakip çizgiden çıkardı. Yalnızca çizgiden çıkan 1 topu tamamlayabildim. Rakip ise 1 kere direğe takıldı. Önceki ABD maçına göre daha zor bir maç tabii ki, çünkü bu sefer Mihael direkt kaleyi hedef alıyor. Oldukça da güçlü şutları var. Ama daha fazla gol atarak maçı kazanabiliyoruz. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 05-05-2022 @ScoUnk Çok sağol.Mikrofonu kapatırım.Maçını da izledim. O çizgiden çıkarılan pozisyonları gördükçe ben çıldırdım. Ben 3 tane saymıştım 4'müş çok çok fazla gerçekten. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 05-05-2022 ![]() Ben ikinci karşılaşmada da neredeyse aynı sonucu elde ettim. ![]() Daha fazla gol atabilirmişim gibi geliyor ama her seferinde bu mümkün olmuyor. Oyun bir şekilde daha fazla gol atmamızı engelliyor, bu çok bariz ve çok can sıkıcı. ![]() ... Neyse, Wakashimazu yine 200 altı Guts ile (164) Rose Buster (Sankakutobi) kurtardı. ![]() Ganmen Block ile de Rose Buster engelledim. 1 tanesi de direkte patladı. ![]() Ama Mihael kaç defa şut çekti artık sayamadım, bezdirdi resmen. Ishizaki'ye şut gelmesi çok güzel ancak öylesine güçsüz bir şut ki sadece adı şut. ![]() ... Zorlu ve fakat keyifli İtalya maçına ise 44 Level ile çıkacağım. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 05-05-2022 Zorlu İtalya'nın kadrosu; Italy Youth 1 - Gino Hernandez 2 - Pytheas 3 - Ganibetto 4 - Sciarre 5 - Croce 6 - Pisano 7 - Sghimos 8 - Gucci 9 - Lampion 10 - Büchele 11 - Rossini RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 05-05-2022 JAPON 3-1 ENGLAND wakabayjhi bu maç baya başarılıydı.zor maç olmadı..r robsona cok bulasmadım o da bise demedi gecinip gitiik maç boyu.. ![]() ![]() Milli takımlar düzeyinde en zorlandıığım maç oldu şimdiye kadarki. Tam wkabayajhi fena deilmiş drken mheal her vurduğu gol oldu nerdeyse kaleye wakajimazuyu aldım uzatmalarda o da dayanamadı.. tsubasa etkisizde kaleciyi birebirde geçemedik.. misakinin tsubasayla vurduğu ikili rövaşata baya etkili bir şut matsuyamada uzaklardan güzel bir gol attı.. ve sonunda size yetşmiş oldum.. son 5 maç artık finishe.... ABD maçı levellerim 42/41 |