![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 02-12-2021 Japonya vs Kuzey Kore Tsubasa (Misaki) - Drive Shoot Kazuo (Masao) - Skylab Twin Shoot Hyuga (Tsubasa) - Röveşata boş kaleye. Matsuyama (Masao) - Eagle Shoot No. 6 - Vole Tsubasa (Matsuyama) - Drive Overhead No. 9 - Kafa Japonya 5-2 Kuzey Kore Daha önce üç kez yenildim ancak bu noktadan sonra amacım bir daha yenilmemek. Wakabayashi bu maçta çok iyi performans sergiledi. Dikkati dağınıkken bile şutları durdurmayı başardı. Özellikle Hyuga, Matsuyama ve Tsubasa sayesinde hücumda sıkıntısız maçlar geçiriyorum şu aralar. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 02-12-2021 Japonya 7 - 3 Kuzey Kore ![]() Tsubasa 3 gol, Hyuuga 2 gol, Misaki 1 gol ve Masao 1 gol Misugi bomboş kaleye Hyper Overhead vurdu ve top patladı! Anlaşılan Field no Kikoushi'ye gol attıramayacağım. ![]() Tsubasa ile boş kaleye Drive vurdum o da direğe çarptı. ![]() ... @ScoUnk Benim bu turnuvada korktuğum takımlar geride kaldı, milli takımla oynarken "artık" kimseden çekinmiyorum. Eskiden durum farklıydı; Fransa ile oynadığım maçlar çok zor geçerdi. Muhtemelen şimdi de zor geçecektir ancak altlarından girer üstlerinden çıkar bir şekilde yenerim. ![]() Kuzey Kore maçında gol yememişsin, tebrik ederim ancak turnuvaya başlarken de söylediğim gibi gol atmak daha önemli. Bu maçı 7-0 bile kazanabilirdin, şöyle ki;1- Tsubasa'nın öfkelenmiş yakın görünümü ekranda belirdiğinde dakika 25:00 ve DriveTiger Twin Shoot vurmak için yalnızca 5 dakikan var ancak vuramadın, sanırım ya bunu bilmiyorsun ya da o anın heyecanıyla dikkat etmedin. ![]() 2- Rakip kale boşken ivedi bir şekilde şut atacak bir isimle topu buluşturman gerekir, bir pozisyonda biraz geciktin ve kalenin dibinden boş kaleye Drive Shoot çekmişken kaleci kalesine geri dönmüştü ve adice Catch yaparak kurtardı, halbuki Tsubasa'nın öncesinde top Hyuuga'nın ayağına gelmişti ben yerinde olsam salise kaybetmez ve en azından Neo Tiger Shot patlatırdım. 3- Rakip köşe vuruşu kullanacağı zamanlarda Tsubasa'yı ileri alıyorsun, güzel taktik ben de benzer köşe vuruşu organizasyonları yapıyorum ancak bu gibi durumlarda yalnızca Tsubasa'yı ileri tek adam olarak alıyorsan kaleciye Dribble değil Shoot ile gol araman daha mantıklı çünkü bu oyunda Shoot > Dribble. Ya da Çalım atmaya kararlıysan bu durumda en azından bir oyuncunu daha rakibin son adamından bir kare daha onların kaleye yakın koy ki topun dönmesi halinde %99 senin oyuncuna gelsin. Nitta için söylediklerine katılıyorum ancak Matsuyama için hemfikir değilim.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 02-12-2021 @Hikaru Matsuyama Drive Tiger için topu kapamadım, kapabilsem hemen çekecektim. Korner organizasyonunda ise, bu durumu aslında baya maç önce keşfettim, fakat bazen bir yandan seyirlik bir video da hazırladığım için bazı kararları hızlı alıyorum ve unutuyorum. Belki dikkatini çekmiştir, geçen maçların 1-2 sinde miss click, yani yanlışlıkla tuşa basma sebebiyle top kaptırdığım oldu. Video çektiğim için, belli bir temponun altına düşmemem lazım, bu da zaman zaman hataları ya da unutma/dikkat etmeme gibi sorunları beraberinde getiriyor malesef.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 02-12-2021 Japonya 7-1 Kuzey Kore RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 03-12-2021 Japonya vs Suudi Arabistan Tsubasa (Matsuyama) - Drive Shoot Tsubasa (Hyuga) - Drive Overhead Matsuyama (Misugi) - Eagle Shoot No. 10 (P) Matsuyama (Misugi) - Eagle Shoot [Yok] Japonya 4-1 Suudi Arabistan Bu maçta Wakashimazu'ya bir şans vereyim dedim ancak rakibin penaltısını doğru köşeyi tutturmama rağmen çıkaramayınca Wakashimazu'yu kadro dışı bırakmaya karar verdim. İlk yarı 4-1 bitti. İkinci yarı da tamamen kontrol bendeydi ancak bir türlü gol bulamadım. Tsubasa ile kalecinin dikkatini dağıtıp Drive Overhead çekecektim ancak bir kez daha fake atmaya karar verdim. Ama Matsuyama üzerine giden topa koşmadı. ![]() Yine bir pozisyonda aynısını yaşadım. Bu sefer kaleci de karşıladı. 320 enerji gitmesin diye fake attım ve kaleci boşa çıktığı için kale boşaldı. Ancak Masao, Skylab Twin Shoot'la normal oyuncudan sıyrılamadı. Birebirde çektiğim üç şutta döndü ancak hiçbiri bana gelmedi. Şansızlık mı, benim başarısızlığım mı, yoksa Suudi Arabistan'ın defansif gücü yüzünden mi ikinci yarıda gol atamadım emin değilim. Sanırım hepsi. Neyse sıradaki final karşılaşması olan Japonya - Güney Kore maçı var. Herkese başarılar.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 03-12-2021 Japonya 6 - 0 Kuzey Kore Goller: Tsubasa(2) - Hyuga(2) - Misugi(2) İki maçı arka arkaya yaptığım için ekran görüntüsü almayı unuttum. ![]() Japonya 4 - 0 Suudi Arabistan Goller: Tsubasa - Hyuga - Misugi - Kazuo Bu maçta 1-0 önde iken Misugi ile özel röveşata çektim. Kalecinin tuttuğu ilk şut olmasına rağmen hem de önde olmama rağmen Tsubasa sinirlendi. Drive-Tiger ile gol attım. Adam sinirlenmeye yer arıyormuş ![]() Maçın yıldızı ise hem defansta hem ofansta yaptığı başarılı hamleler ile Jun Misugi'ydi. Maçta dikkatimi çeken bir olay oldu. Özel şut ile kaleciyi uçurdum. Top geri benim oyuncuma geldi. Tekrar şut çektim. Kaleci kalede belirdi ve topu yakaladı. Uçan kaleci nasıl geri kaleye geçiyor ? Üstelik top hiç dolaşmadı. |