Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 03-05-2022

Kore maçında çokda kasmadım..tsubasanın yapamadığını matsuyama yaptı..

JAPON3-0 KORE

[Resim: f29y1zs.jpg]

Çin maçı beklenildiği gibi kolay deildi,..devamlı tsubasa çalımı kullnarak işi hallettim..Hyuga dön artıkGülümseme)

çin maçı levellerim 36/37

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 04-05-2022

Hepinizin görüşlerini almak istiyorum. Bu oyunda bırakma hareketi CT2'ye nazaran daha mı zor yoksa bana mı öyle geliyor ?
CT2'de iki oyuncu arasındaki yetenek puanları çok olsa dahi genellikle başarılı oluyor. Fakat burada üstün olduğumuz durumlarda bile bazen topu kaptırabiliyoruz. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 04-05-2022

bencede öyle kaleciyi aldatmak için topu bırakma olayı..
ben çok kullanmadım gol yemeyen kalecilerde calım işe yarıyor baya çünkü..

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 04-05-2022

Japonya 4 - 3 ABD

Valla video çektiğim için epey bir heyecanlandım.Bazı kararlarım çok saçma oldu.
Daha güzel oynayabilir ve daha fazla fark atabilirdim. Kendimi nedense baskı altında hissettim. Açık Ağızlı Gülümseme
@ScoUnk a da çok teşekkür ediyorum. Video çekme, yükleme gibi konularda çok yardımcı oldu sağolsun ,var olsun.
Yalnız videonun sesi çok kötü. İzleyecek olan varsa sessiz izlesin. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 04-05-2022

Japonya vs Belçika

[Yok]

Misugi (P)

Japonya 1-0 Belçika

Ramcane inanılmaz bir kaleci. İlk yarıda hiç gol atamadım. Birebirde Cyclone'a kadar tuttu.

İkinci yarı ise maçın sonlarına az kala yine atamadım. Bu sefer Misugi ile birebirde çalım deneyecektim ki, Misugi normal oyuncudan penaltı aldı ve aldığı penaltıyı gole dönüştürerek maçı Japonya'ya kazandırdı.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 04-05-2022

@Karl Heinz Schneider

Aklında bulunsun bu oyunda Cyclone şekil değiştirene kadar en güçsüz şutlardan biri, onun yerine Drive vur daha iyi.

@Makoto Soda

Kayıt yaparken aşağıda Audio Mixer kısmı var, orada iki tane ses çubuğu olacak. Birisi kayıt yaparken bilgisayar sesinin seviyesi, diğeri ise mikrofondan gelen sesin seviyesi. Aşağıdaki sanırım mikrofon içindi, onu kapatırsan güzel bir ses alırsın.