![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 01-12-2021 Japonya 8 - 1 İran ![]() Tsubasa 4, Hyuuga 2, Misaki 1, Masao 1 gol RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 01-12-2021 Yeni ayın ilk maçını atma zamanı geldi. Her ne kadar en sevdiğim mevsim sonbahar geçtiği için biraz mutsuz olsam da, bundan sonraki maçları sanki kar yağışı altında oynuyormuş gibi hayal edeceğim. ![]() Japonya 4-1 İran Öncelikle İran takımı tam bir "kemik kıran" takım. Tekme tokat bir şekilde topu almayı başarıyorlar. Kalecileri de hiç fena değil. Kalemde topu, ağları delen bir vole golüyle gördüm. Yürü be yiğidim dedim. Bir de geçen kaçırdığım Drive Tiger şansını bu maç değerlendirdim. Ama bu konuda bir keşkem var. Keşke Drive Tiger bir kere vurduktan sonra artık 500-600 GUTS değeriyle tekrar vurabilme şansı bizim elimizde olsa. Tekrar vurmamıza engel nedir anlamış değilim. Artık önümüzde 14 maç kaldı. Sonlara yaklaştıkça, en çok korktuğunuz rakip hangisi duymak isterim. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 01-12-2021 @ScoUnk Brezilya maçına kadar bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum. Final maçı benim için en sıkıntılı maç. Bütün mevkilerinde özel oyuncuları var. Özellikle ikinci yarı Coimbra'nın girmesiyle maçın seyri değişebiliyor. En güvendiğim isimler Wakabayashi,Tsubasa ve Misugi. Misugi benim için vazgeçilmez bir oyuncu. Bir de yerden özel şutu olsaydı.Tadından yenmezdi. Japonya'nın en iyi statlara sahip oyuncusu. Kaleci ile birebirde çok rahat çalım atabiliyor. Kısacası benim gözümü en çok Brezilya korkutuyor. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 01-12-2021 ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Artık önümüzde 14 maç kaldı. Sonlara yaklaştıkça, en çok korktuğunuz rakip hangisi duymak isterim. Hollanda. Bana göre Libuta oyunun en iyi defansı ve Islas muhteşem bir oyuncu. Islas'ı durdurabileceğimi hiç düşünüyorum. Hyuga'nın Tiger Tackle'ını bile atlatabilir. Libuta ise yapabileceğim bütün hamlelerimi engelleyebilecek bir defans. Ayrıca Libuta'nın en büyük özelliklerinden birisi de ofansif futbolu. Yani atağa da katılacak. Ve ayrıca Islas forvet olmasına rağmen defansına yardım ediyor. Islas & Libuta'lı Hollanda benim için en büyük engel. Normalde Arjantin ve Almanya maçlarından da korkarım. Ancak Cyclone geldiği için Hollanda maçına nazaran daha kolay. Brezilya maçı Cyclone'a sahip olmamıza rağmen çok zor ama Hollanda'dan sonra gelir benim için. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 01-12-2021 Japonya 8-3 İran Bu Maçta İranın Fauleri Havada Uçuştu Bu Maçta Çok Japon Oyuncu Havaya Uçtu Valla RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 02-12-2021 Japonya 4-0 Kuzey Kore Aşırı zorlu bir maç değildi, rakibi hafife alıp salmadıkça bu maçları rahat kazanıyorsunuz zaten. Ama daha bu maçlardan Nitta, Matsuyama gibi isimlerin benim takımımda güçsüz kalması beni üzüyor. Bu oyuncuları sürekli şut çekip kalecinin kurtarması, Tsubasa'nın kızması ve Drive Tiger fırsatı gelmesi için kullanıyorum. |