![]() |
|
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iv-pro-no-rival-tachi-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - 1 Kasım 2022 - Makoto Soda - 01-11-2022 Sao Paulo 7-3 Paysandu Bu takımdan 3 gol yedimya daha da bir şey demiyorum
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - 1 Kasım 2022 - ScoUnk - 01-11-2022 Sao Paulo 5-1 Paysandu Adı üzerinde hazırlık maçı. Takımı ve oyuncuları tanımak için uygun bir maç. CT4 maçları hatırladığımdan uzun sürüyormuş bu arada. Oyun akışı oldukça yavaş. Ben maçta 1 gol yedim, Stratto gol yüzünden Renato'yu bir güzel haşladı. ![]() Sıradaki maç; Sao Paulo - Cruzeiro Rakipte 2 tane tanıdık yüz var. Cruzeiro 1 - Cortijo (GK) 2 - Heribert 3 - Escobar 4 - Amaral 5 - Doutor 6 - Dario 7 - Goycoche 8 - Girlan 9 - Rene 10 - Hassan 11 - Latorre RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - 1 Kasım 2022 - ScoUnk - 02-11-2022 Sao Paulo 3-0 Cruzeiro Oyunun kontrollerine hala alışamadım. Eski dostlar Amaral ve Doutor'dan uzak durunca çok sıkıntı yaşamadığınız bir rakip. Ama bir sonraki rakipte zorlanabilirsiniz; Vasco da Gama 1 - Mazurka (GK) 2 - Monzón 3 - Gustavo 4 - Percy 5 - Sergio 6 - Adrian 7 - Rincón 8 - Kassi 9 - Filho 10 - Saralegui 11 - Zagallo Evet Zagallo var. Ve öncül oyunlarındaki gibiyse sıkıntı yaşama ihtimalimiz yüksek. Bu senaryoda ilerleyebilmek için bu maçı kazanmak zorundayız. Ve senaryoda her seçeneği hassas olarak değerlendirmemiz gerektiği için uyarımı henüz siz bu maça gelmeden yapmak istiyorum. 2 hususta uyaracağım sizi; 1- Bu maç sonunda bir ihtimal bir ekran gelip YES / NO seçeneklerini sunabilir. Devam ederken YES seçeneğini seçin. 2- Eğer maçı olur da kaybederseniz, "hai" (はい) (Japonca YES anlamına gelen, ilk seçenek) seçeneğini seçin ve tekrar oynayın. Bundan sonraki tüm maçlar için bu geçerli, zor maçlardan önce tekrar hatırlatırım aklıma geldikçe. Aksi söylenene kadar tüm maçları kazanmalıyız, yenilmiş halde devam edersek başka senaryolara dalabiliriz. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - 1 Kasım 2022 - Makoto Soda - 02-11-2022 Sao Paulo 1-0 Cruzeiro Ben bu maçta zorlandım. Benden çok rakip topla oynadı. Renato 5,6 tane kurtarış yaptı. 3. maça tüm oyuncularım 2 level olarak çıkacak. Bu oyun bu kadar zorlayıcı ve yavaş değildi sanki. Uzun zamandır oynamadığımız için sanırım.Umarım bir kaç maç sonra alışmış olurum. Yoksa bolca yenilirim. VASCO DA GAMA maçı için şöyle bir yorum var ; Bu oynadığınız maç oyunun gidişatını belirleyen maçlardan biridir. Sadece bir kez oynayabilirsiniz. İlk oynayışınızda: Galibiyet -> Senaryo 1'e devam Yenilgi -> Senaryo 3'e geçiş İlk oynayışınız değilse: -Kazandıysanız sol seçeneği (YES) seçin veya kaybettiyseniz sağ seçeneği (NO) seçin, senaryo 1 devam eder. -Kazandıysanız sağ seçeneği (NO) seçin veya kaybettiyseniz sol seçeneği (YES) seçin, senaryo 3'e geçersiniz. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - 1 Kasım 2022 - ScoUnk - 02-11-2022 @Makoto Soda Türkçe tam çözüm biraz karışık açıkçası. Benim rotamı aldığım İngilizce olan oldukça açık. Aksi söylenene kadar maçları kazanıyoruz ve yenilirsek tekrar oynuyoruz. Oyun bana da çok yavaş geliyor. Bunun sebebi de muhtemelen animasyonların çok ve yavaş olmasından kaynaklı. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - 1 Kasım 2022 - quas84 - 02-11-2022 elıne saglık |