Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Oyunları ve Emülatörleri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyunlari-ve-emulatorleri.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] (/konu-captain-tsubasa-dream-team-next-dream-turkce.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - ScoUnk - 19-11-2021

Bu arada 4. ve 5. bölümler geldi, hafta sonu fırsat bulursam çevirip yükleyeceğim.

RE: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - ScoUnk - 20-11-2021

Bölümleri ses ve görüntü efektleri ile, konuşma ve müzik sesleriyle tecrübe etmek isteyenler için video olarak kaydedip kanalıma attım. Aşağıya bıraktığım oynatma listesinde tüm bölümleri bulabilirsiniz.

YouTube Oynatma Listesi

RE: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - ScoUnk - 20-11-2021

Bölüm 4 ve Bölüm 5 türkçe olarak ilk mesaja eklenmiştir. İyi okumalar.

RE: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - Karl Heinz Schneider - 21-11-2021

4.-5. Bölüm

Sano ve Jito'yu hiç beklemiyordum ancak bir anda onların da ortaya çıkması beni şaşırttı. Şampiyonlar Liginde ne yapacaklar merak ediyorum.

Yalnız Napoleon'un takımını beğenmedim. Keşke daha güçlü bir takıma gitseydi, mesela Napoli'de, Hino yerine Diaz'la beraber O oynayabilirdi. Bence böyle çok arka planda kaldı.

Misaki ise beklediğimiz kararı verdi. Yolu açık olsun. Pierre ile neler yapacak bakalım. Gülümseme

Bu arada Matsumoto'nun dediğinden sonra merak ettim, Misaki'ye en çok parayı veren kulüp hangisiydi acaba.

PSG takımı aslında Pierre, Ochado gibi sevdiğim isimlerden oluşuyor. Ve Misaki'nin de gelmesine sevindim. Ancak Raymar ve Mbappa karakterlerini beğenmedim, keşke onlar yerine bari Napoleon'u koysalardı. Pierre, Napoleon, Misaki, Ochado şeklinde daha iyi olurlardı. Ben böyle olmasını isterdim.

--------------------

Çevirilerinden dolayı eline emeğine sağlık.

Bu arada bir yazın hatan dikkatimi çekiyor. Dil kelimeleri kesme işaretiyle ayrılmaz. Yani 'Fransızca'yı' şeklinde değil, 'Fransızcayı' şeklinde yazmalısın.

RE: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - ScoUnk - 21-11-2021

@Karl Heinz Schneider

Uyarın için teşekkürler. Haklısın. Dün bulduğum küçük aralarda çevirdim, hata olmuştur. Düzeltirim birazdan.

RE: Captain Tsubasa Dream Team - Next Dream [TÜRKÇE] - ScoUnk - 03-12-2021

[Resim: FFnwST2XsAU3GUR?format=jpg]

Yeni bir görsel sızdı, buna göre;

Bobang -> Liverpool (Zaten biliyorduk)
Matsuyama -> Arsenal
Espadas -> Everton
Pascal & Galvan -> Manchester City

O. Marseille
Jito 5 numara
Sano 16 numara
Napoleon 20 numara

Ajax
Cruyfford 14 numara
Misugi 24 numara

@Hikaru Matsuyama

Senin adamın takımı belli oldu mutlu musun? Gülümseme

Bir de senin bu oyunla ilgili yorumunu görmedim hiç, takip etmiyor musun? Ediyorsan şimdiye kadar çıkan bölümlerle ilgili yorumunu merak ediyorum.