![]() |
|
Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Kırık Linkler Ceza Ban Diğer (https://tsubasatr.net/forum-kirik-linkler-ceza-ban-diger.html) +--- Forum: Geyik (https://tsubasatr.net/forum-geyik.html) +--- Konu Başlığı: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? (/konu-futbol-yeteneginize-gore-kendinizi-hangi-ct-karakterleri-ile-adlandirabilirsiniz.html) |
RE: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - AlphaT®.NET - 12-08-2020 @"Carlos Santana^" 6 yıl ha Benim halısahadan emekli olduğum yıla denk geliyor ;)@"Super Striker" İnişli çıkışlı bir performans yada gününde olma tabiri sana geliyor dostum ;) RE: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - Makoto Soda - 12-08-2020 Eskiden orta sahada oynardım. Hem defansa hem hücuma yardım ederdim. Çalımım hiç bir zaman çok iyi olmadı. Standart bir oyuncunun bi tık üstüydü. Ama şutum adam süründürür pasım da tam adrese teslim giderdi. Sonraları bulunduğum takımlarda hep kaleci sıkıntısı yaşadık. Ben hep kaleye geçtim. Çok erken yaşlarda geçmemden dolayı da oyunda oynamayı unuttum. Kalecilik yapa yapa oyunculuğum köreldi. Ben eski zamanlar da mevki olarak Misaki pas olarak Soda şut olarak ilk serideki Jito diyebiliriz. Ama defansım kötüdür. Rakibe hamle yapmam iyi değil. Sadece pozisyon bilgim var. Günümüzde ise sadece Wakashimazu anca olurum. Bazı dönemler Wakabayashi kadar iyi kalecilik yaptığım da oldu. Rakip takım forvetlerini deliye çevirmişliğim de vardır. Üniversitede bi maçta hiç gol yememiştim. Rakip takım bizden sonra maç olmadığı için süreyi uzattırmışlardı. 90 dakika boyunca gol yemedim üstüne 2 tanede penaltı kurtarmıştım. Hey gidi günler. Çok konuştum kısacası şu an Wakashimazu.
RE: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - Karl Heinz Schneider - 12-08-2020 @AlphaT®.NET Siteye üye olan herkes defansif oynuyormuş benim gibi forvet oynayan çok az var galiba?
RE: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - AlphaT®.NET - 12-08-2020 @"Karl Heinz Schneider^" aynen dostum, defans fazla ![]() @Makoto Soda benimde zaman zaman iyi kaleciliğim vardı ama senin gibi anılarım yoktu ![]() "Rakip takım bizden sonra maç olmadığı için süreyi uzattırmışlardı. 90 dakika boyunca gol yemedim üstüne 2 tanede penaltı kurtarmıştım. " Valla tebrik ederim. Çok güzel anılar olmuş be
RE: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - Makoto Soda - 13-08-2020 @AlphaT®.NET Çok teşekkür ederim. Eski zamanları çok özlüyorum. Şimdiki maçlarda ne o hırsım var ne de uçmaya enerjim
RE: Futbol yeteneğinize göre kendinizi hangi Ct karakterleri ile adlandırabilirsiniz ? - AlphaT®.NET - 13-08-2020 valla benim de yok @Makoto Soda. Fakat eski kadrolar toplansa bir şekilde yaparım. Sahada karışık olunca tanıdık tanımadık keyif alamıyorum ben. Tanıdığıma bağırıp çağırıp didişmenin keyfi başka
|