Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 30-11-2021

ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu fırsat tekrar geliyor mu bilmiyorum, ama umarım daha sonra böyle bir fırsat gelir. Gülümseme

Evet gelebilir. Şansın varsa her maç bile rastlayabilirsin ama tabii ki bunun olma ihtimali %1. Nadiren çıkan bir vuruş. Ama birden fazla maçta gelebilir. Atıyorum Vasco da Gama maçında da karşılaşabilirsin, Brezilya maçında da karşılaşabilirsin. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 30-11-2021

Japonya 8-6 Çin

Bu Maçta Resmen Sinir Krizi Geçirdim 10 Kere Top Direkten Olmaz Ki Böyle Yani.

Ama ALLAH Şükür Maçı Kazandım O Önemli.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 30-11-2021

Japonya 11 - 1 Suriye

[Resim: 6s8ogbq.png]

Tsubasa 5, Misaki 3, Hyuuga 3
Çok şükür daha ilk maçımda DriveTiger Twin Shoot vurdum, pek bi' keyifliyim.  Yupi

Ben klasik olarak önce Wakashimazu ile Guts bitiminde Wakabayashi ile devam ediyorum ve bu nedenle genelde benim yediğim golleri SGGK yemiş oluyor ve bu durumundan da ayrıca memnunum.  Dil Çıkarma

@ScoUnk 
Sen sanırım her maç ve devamlı Wakabayashi ile oynayacaksın? Bu durumda Wakabayashi Level olarak Wakashimazu'dan 1 seviye daha ilerde oluyor ki bu kadarcık fark bile özellikle son maçlarda kendisini fazlasıyla hissettiriyor.

Japonya 11 - 5 Çin

[Resim: xmy2df8.png]
Çin'e karşı Tsubasa ile 4 defa Dribble yaptım ancak bir kez olsun rakip kaleciyi aşmayı başaramadım.  Kızgın - Sinirli Maçta benim için en güzel olay Matsuyama ile Hat-Trick yapmış olmamdı.  Yupi

Çinli İkizler o kadar güçlüler ki fileyi deldiklerini bile görmüşlüğüm var.  Güzel

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 30-11-2021

@Hikaru Matsuyama

Evet planım o yönde. Ama bir rakip gelir ve Genzo'nun tüm GUTS puanını emer, yedekten Wakashimazu'yu sokabilirim.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 01-12-2021

[Resim: rld9wdp.png]

Japonya 9 - 1 İran

Goller: Jun Misugi(3) - Tsubasa(3) - Hyuga(3)  / No:10

Maçta uçan uçana. İran güç özelliği olan bir takım. Bizim oyuncuları savurup durdular.
Bizden de Souda ve Jitou stoper oynadılar. Bende onları uçurdum Gülümseme
Maçta yediğim tek golü köşeyi doğru tahmin etmeme rağmen penaltıdan yedim.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 01-12-2021

Japonya vs İran

Matsuyama (Misugi) - Eagle Shoot
No. 7 - Kafa
Misaki (Tsubasa) - Röveşata boş kaleye.
No. 10 - Şut
Hyuga (Misaki) - Tiger Shoot
No. 10 - Kafa boş kaleye.

Hyuga (Misugi) - Neo Tiger Shoot
No. 9 - Şut
Tsubasa - Drive Overhead boş kaleye.

Japonya 5-4 İran

İran defansif olarak çok güçlü bir ekip ve artı olarak savurma özelliklerine sahip olmalarıyla savunmada çok etkililer. Yalnız atak olarak çok iyi değiller, fakat bu maçta 4 tane gol atmayı başardılar. Normal kafalarına, şutlarına Wakabayashi ile yumruk yapmama rağmen kurtaramadım.  Kızgın - Sinirli Ayrıca bir pozisyonda No. 9, ceza sahasında Tachibana, Jito, Tsubasa ve Misaki onu marke etsemesine rağmen topu göğsüyle indirdi.  uyu

Maçın son saniyelerinde Tsubasa ile gol atarak maçı 5-4 alabildim. İran bu maç gerçekten zorladı. Bu arada Mikami'nin bize verdiği bilgideki gibi faul yapmaya meyilliler ancak bu maçta hiç faul olmadı.  Güzel