![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 24-08-2022 @Hikaru Matsuyama Ben bu oyunda Nitta'nın potansiyelinin yeteri kadar kullanılamadığını düşünüyorum. Aslında ilk serideki gibi biraz. İlk seriyi çocukken izlediğimde Nitta'ya hayran kaldığımı hatırlıyorum. Çok hızlı, güçlü şut çeken bir şekilde yansıtılmışken (ki o zamanlar Tsubasa'nın özel şutu yokken Nitta'nın vardı), tek maçta kullanıldı ve üzeri kapatıldı. Rising Sun'a kadar yokları oynadı. Burada da başta 1 maç yaptık, finalde karşımıza çıktı kapatıldı. Benim finalimde özellikle hiçbir şey yapamadı. Alcyon ağırlıktaydı. Ben bu oyunda Japonya ile yaptığımız saçma sapan Gana, Fas maçlarının yerine Nitta ile şöyle güzel bir 5-6 maç yapmayı isterdim. Hatta Nitta'ya güzel bir şut geliştirirdik. Kendi ellerimizle güçlendirdiğimiz Nitta finalde karşımıza çıksaydı aslında tam olarak Japonya'nın yaşadığının aynısını yaşardık. Yani kısaca Tsubasa bile seçilmezken Campione'ye seçilen Nitta'nın gücünü biraz daha görmek isterdim. --------------- Yan hikayelere yarın başlarız, sen de sıkışmamış olursun fikstürde. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 25-08-2022 Juventus 1-0 Fiorentina İlk maçı kaybettim, ekstra level almadan tekrar oynadım. Rakip kolay gol yemiyor, golcümüz yok. Batin ise adını aldığı Batistuta gibi zımbalıyor. Ben zorlandım açıkçası. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 25-08-2022 ![]() Ben de oldukça zorlandım. İtiraf etmesi hoşuma gitmese de bu oyunda cidden Wakabayashi Wakashimazu’dan çok çok daha iyi. Batin beni de mahvetti. Hyuuga’nın neden sahada olmadığını bilmiyoruz ancak oyun sonunda Misugi, ona Nitta’nın göz dolduran performansından bahsediyor. Bunun üzerine Hyuuga gaza gelip şutu patlatıyor ama Wakashimazu kurtarıyor. Ah keşke Batin’in şutlarını da tutsaydı.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 26-08-2022 ![]() Juventus 3 - 0 Fiorentina Yetiştim arkadaşlar. Kısa sürede sorunu çözmem etkinlik için iyi oldu. Yarıda bırakmamış oldum. Ben açıkçası pek zorlanmadım defansımız çok hoşuma gitti. İleride oynayanlardan daha iyi çalım atıyorlar. Mücadele seçeneğinden çok kayma yaptım epey iş gördü. Wakashimazu Sankakutobi ile 3 kere özel şut kurtardı. Gollerin ikisini 11 numara kafa ile attı. Diğerini 6 numara attı. Fakat ilginçtir ki 11 numara iki golü de devre başlarken attı hemen santralardan sonra. Yani ilk ve ikinci yarının ilk şutunda. Daha sonraları ise hiç bir şutu girmedi. Hatta bir şutu kaleciyi geçmesine rağmen auta gitti. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 26-08-2022 @Makoto Soda Durumu düzeltebilmene sevindim. Daha önce oynamamışsın çünkü, oynamanı istemiştim. Juventus 2-1 AC Milan Özel sahneleri açayım derken az kalsın maçı kaybediyordum. Juventus bana yaramadı ya, tam kullanamadım. 2-3 oyuncu harici takım çok kötü zaten. Yani top kapıyorlar vs ama tek yaptıkları o. İlk başta 1 maç yaptım penaltılarla kaybettim. O maçta Pancev sağolsun bomboş kalenin dibinden kafa vuruşunu dışarıya vurdu. Sonrasında level almadan oynadım ve kazandım.Sonraki maç Nankatsu - Toho; Nankatsu SC 1 - Yuzo Morisaki (GK) 2 - Tashiro 3 - Sekiguchi 4 - Ryo Ishizaki 5 - Shingo Takasugi 6 - Matsumoto 7 - Hajime Taki 8 - Oomori 9 - Louis Napoleon 10 - Mamoru Izawa 11 - Teppei Kisugi 12 - Meknes (GK) 13 - Deguchi 14 - Niwayama 15 - Kobayashi 16 - Kusaba Toho FC 1 - Gotou (GK) 2 - Mikawa 3 - Kubota 4 - Hamai 5 - Cordoba 6 - Takihara 7 - Iwakai 8 - Yazaki 9 - Arimoto 10 - Takeshi Sawada 11 - Kazuki Sorimachi RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 26-08-2022 @Makoto Souda Batin özel şut çekti mi? Ben kaydetmeyi atlamışım Fiorentina ile rövanş maçı yaptım ve yine 3-2 bitti. Fikstür kavramını da hepten yitirdim. Yarın Milan maçını yapsam ki çok keyifli bir karşılaşma olacağına adım gibi eminim sanırım hafta sonu yine geriye düşeceğim. Hyuuga’nın bölümü keyifli geçiyor. |