Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 30-11-2021

[Resim: bn45klw.png]

Japonya 10 - 0 Suriye

Goller: Hyuga(3) - Tsubasa(2) - Kazuo - Misugi - Misaki - Souda - Matsuyama

[Resim: 3lvm8f2.png]

Japonya 3 - 1 Çin

Goller: Masao - Hyuga - Tsubasa / Li Bankun

Maçta 11 kez korner oldu. Çin ilk yarı üst üste 6 korner kullandı. İlk yarı erken bitti.
Çin'in kalecisi neymiş be. Adam Drive Röveşata , Hyper Röveşata , Neo-Tiger tuttu.
Ne kadar güçlü özel şut varsa tuttu. Hem de zorlanmadan.
Çok eğlenceli bol aksiyonlu bir maçtı. En çok keyif aldığım maç oldu.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 30-11-2021

Japonya vs Suriye

Nitta (Misaki) - Falcon Volley
Hyuga (Nitta) - Tiger Shoot
No. 10 - Şut
Tsubasa (Nitta) - Drive Overhead

Tsubasa (Misaki) - Twin Shoot
No. 11 - Vole
Tsubasa (Hyuga) - Heel Lift

Japonya 5-2 Suriye

Bu oyunda Wakabayashi, Wakashimazu'dan daha üstün ve Polonya maçından itibaren tamamen Wakabayashi'yi oynatmayı düşünüyorum. Wakashimazu'ya ise Asya Elemelerinde ve hazırlık maçında en azından bir şans vereyim dedim. Bu maçta da Wakashimazu'yu oynattım. Ancak daha ilk rakibin bile çektiği iki şutun ikisinde de Triangle Jump yapmama rağmen kurtaramadı. Bu yüzden Çin maçında Wakabayashi'yi oynattım.

--------------------

Japonya vs Çin

Hyuga (P)

Kazuo (Masao) - Skylab Twin Shoot
Li Ban - Vole
Matsuyama (Misaki) - Eagle Shoot
Matsuyama (Soda) - Eagle Shoot boş kaleye.
Tsubasa (Misugi) - Röveşata boş Kaleye.

Japonya 5-1 Çin

Bu maçta da ilk oynayışımda yenildim. Gerçekten ekstra seviye artırarak oynayınca çok fazla düşünmeden direkt atak yaparak bu rakipleri geçebiliyorsun. Ancak ekstra seviye artırmadan oynuyorsan ve bu noktadan sonra karşında güçlü rakip varsa düşünmeden sürekli atak yaparak maçı kazanman artık mümkün olmuyor.

İşte bu sebeplerden ötürü hem Hamburg, hem Japonya, hem de Çin maçında yenildim. Ancak rövanşlarında daha dikkatli oynadım ve hem Japonya'ya hem de Çin takımına fark açtım. Bundan sonra Vasco da Gama hariç her maçı ciddiye alacağım.

Bu arada maçın son atağında, Li Bankun'un çektiği ve kaleye giden voleyi Jito'nun çıkıp uzaklaştırması çok iyiydi.  Kalp - Sevgi

Ayrıca maçta Li kardeşlerin yaptığı verkaçlara rağmen topu bir türlü ceza sahasında havada buluşturamadılar ve bu yüzden Rising Dragon Kick vuruşlarını çekemediler. Boş kaleye Masao ve Kazuo ile çektiğim birer şutta direkten döndü.

@Makoto Soda 

Makoto Soda Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Çin'in kalecisi neymiş be. Adam Drive Röveşata , Hyper Röveşata , Neo-Tiger tuttu.
Ne kadar güçlü özel şut varsa tuttu. Hem de zorlanmadan.

Hiena'nın yaptığı "Rakip Oyuncu Skilleri" çalışmasını indirmeni öneririm abi. Ben çoğu maç rakibin istatistik değerlerine bakıyorum ve ona göre oynuyorum. Mesela Çin kalecisi gerçekten güçlü, yumruğu ve yakalaması 40. Ama birebir değerleri zayıf, 27. Bu yüzden ben birebire girdim hep. Yoksa Drive Overhead da çeksen tutabilir, Neo Tiger Shoot çeksen de tutabilir. Ama birebirde Misugi'nin normal çalımından golü yiyebilir.

Mesela sıradaki İran kalecisinin yumruk ve yakalaması 45. Ama birebir değerleri 27. Bu maçta da birebir girmek lazım.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 30-11-2021

Japonya 5-4 Çin

Maçı bir ara 4-1, sonra da 5-2 önde götürürken, ne oldu bilmiyorum bir anda kendimi 5-5 olmasın diye dua ederken buldum. Çin gerçekten tehlikeli rakip.

Mesela Genzo önce No6'nın kafa vuruşunu sonra da No2'nin ceza sahası dışından çektiği şutu tutamadı.  ?????  Yani böyle şeyler yaşanabiliyor ama üst üste yaşanması beni maç içerisinde de düşürdü.

Neyse yendik ya o yeter.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 30-11-2021

@ScoUnk
Suriye maçında güzel bir şekilde 3-0 öne geçmişsin. Naçizane tavsiyem Wakabayashi ile çıkışmaman çünkü rakipler gittikçe güçleniyor ve kalecilerimizin açılma statı yetersiz kalıyor. Kalede beklemek kurtarış yapma ihtimalimizi artırıyor. Üstelik とめる!yapma ihtimali de cabası.

Misugi’nin Röveşatasına engel olduklarında çok pis gıcık oluyorum. Güzel

Golden Combi muhteşemdir ancak Gemini Attack veya Touhou Combi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, ilerledikçe zaten sen de kullanmaktan vaz geçeceksin. Takeshi’yi en son ne zaman oyuna aldım hatırlamıyorum bile. Dil Çıkarma

Çok belli ki Japonya’ya alışmaya çalışıyorsun. Ancak hepsi bir yana da güzelim DriveTiger Twin Shoot fırsatını nasıl da kaçırdın, izlerken en çok da ona hayıflandım. Güzel

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 30-11-2021

@Hikaru Matsuyama

Drive Tiger'ı ben Tsubasa'ya verince kendi otomatik çekecek diye hatırlıyordum, fakat şimdi videolara baktığımda bizim çekmemiz gerekiyormuş. Bu fırsat tekrar geliyor mu bilmiyorum, ama umarım daha sonra böyle bir fırsat gelir. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 30-11-2021

@Karl Heinz Schneider

O statların hepsi elimde mevcut. Hatta hangi sistemle oynadıkları , paslı mı verkaçlı mı yoksa çalım atarak mı oynuyorlar hepsinin bilgisi elimde var. Maçı da ona göre oynuyorum. Kayma , pas kesmeyi o doğrultuda kullanıyorum çokta işe yarıyor.