![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 28-11-2021 Hamburg maçını izledim abi. Öncelikle zaferinden ötürü tebrik ederim. Wakabayashi ilkokul maçının intikamını almak için çok direnmiş ancak Drive Overhead işleri bozmuş. ![]() Kapelloman'ın ateşlediği Sidewinder'ı Babington'un çizgiden çıkarmasına inanamıyorum. Çünkü genellikle süper şutların çizgiden çıkarıldığına çok rastlanılmaz, üstelik Kapelloman'ın şutları bayağı tehlikeli. Metza'nın Top-Spin Pass'ı bence oyundaki en karizmatik özel pas. Metza'nın topla buluşması, Top-Spin Pass'la kanattan bindiren Kapelloman'a göndermesi, Kapelloman'ın da topu göğsüyle kontrol edip Sidewinder çekerek golü atması ve özel hamlelerin sesleriyle büyük bir görsel şölen ortaya çıktı Hamburg'un golünde. Galibiyetin için tekrar tebrik ederim abi. Henüz oynamadıysan Japonya maçında başarılar dilerim.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 28-11-2021 Karl Heinz Schneider Sağol Kardeşim Sanada Başarılar Dilerim.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 28-11-2021 Sao Paulo 5-5 Japonya (Normal Süre 3-3)(Penaltılar 3-2) Bu oyunda benim hiçbir şekilde üstünlük kuramadığım bir maç bu. Hep birer gol farkla yenildiğim için 2-3 defa üst üste ekstra level almadan baştan başlayarak oynadım, fakat kazanamadım. Daha fazla vakit kaybetmemek adına ekstra level aldım. Onda bile penaltılarla yenebildim. Tachibanalar beni resmen kanser etti, hiçbir şekilde onlardan topu almak, şutlarını engellemek mümkün değil. Onun dışında Wakashimazu da birkaç kere kendinden beklenenden fazlasını yaptı. Maça başlamadan önce Tsubasa'yı 10 numarada'dan 7 numaraya çektim. Bunu yapmamın iki sebebi vardı. 11 numara ile atak yaparken, kale ağzına yani 9 numaraya top attığımda Wakashimazu da topa çıkıyor ve through özelliğini kullanarak hem onu yanıltıp hem de arkadaki 7 numaraya(Tsubasa) topu aktarabiliyorum. Onun dışında yine 11 numara üzerinden atak yaparken, defans oyuncuları 9 numarayı tutuyor ve bunlardan biri Matsuyama. Arkada 7 numara genelde boş ve görece daha güçsüz olan Jito'ya kalıyor. Böylelikle, orta tarafın kalabalığından ve Matsuyama'dan, aynı zamanda Tsubasa'nın çalım için kaleye gidebileceği mesafede kalarak kurtulmuş oldum. Ama yine de buruk bir galibiyet aldım. Neyse double volante Tachibana kullanacağım için heyecanlıyım, bu bana yeter. ![]() RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 29-11-2021 Japonya 6-3 Suriye RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 29-11-2021 Japonya 6-3 Suriye Malesef rakibi biraz fazla küçümsediğim bir maçtı ve 3 gol yememle sonuçlandı. Japonya takımına alışma maçımız olarak görüyorum ben bu maçı. Madem öyle, oyunda kullanacağım Japonya kadrosunu yazayım aşağıya.Genzo Jito - Ishizaki - Soda Masao - Kazuo Misaki - Tsubasa - Matsuyama Hyuga - Nitta RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 29-11-2021 @ScoUnk Japonya'ya karşı oynarken rakibin her oyuncusu özel olduğu için onlara yakalanmamak en iyi taktik ama sen maşallah neredeyse hepsine yakalanmışsın. Jitou garibim 2 defa bilmesine karşın Tsubasa'nın üstünlüğü karşısında etkisiz kaldı. Ancak hepsi bir yana rakip savunmaya yakalanmış ve bu isimlerden biri de Ishizaki iken Drive Shoot vurmak "basit" hataydı. Çok fazla pas hatası olmasaymış aslında uzatmalara bile kalmazmış, özellikle ilk yarıda çok iyi oynamışsın.İkinci yarının bitimine yakın top sende ve Tsubasa ile Drive Shoot çaksan muhtemelen maç yine senin galibiyetinle bitecekti ancak büyüklük gösterdin, hücum etmeyip maçı uzatmalara taşıdın. ![]() İkizler konusunda dediklerine katılıyorum, zaten bana göre "bu" Japonya'daki en etkili isimler Tachibanalar. |