![]() |
|
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 21-08-2022 Ben bu hafta mateessüf fazla mesai yapmak durumundayım. Almanya ve Arjantin maçlarını pazartesi ve salı yapmayı planlıyorum. Gecikme için özür dilerim, ekmaağımızın peşindeyiz @ScoUnk Almanya maçın cidden çok keyifli olmuş, geri dönüşler her zaman izleyene seyir zevki veriyor. Schneider’in gücünün bitip de normal şut attığı son sahne çok dramatikti.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 21-08-2022 @Hikaru Matsuyama Bu oyunun en güzel tarafı o zaten. Öncülleri olsa son saniyeye kadar her topa en güçlü şutunu çekerdi. ![]() Gecikme dert değil. Zaten biz yarın bitireceğiz, sonra 1-2 gün ara veririz, o sırada sen de bitirirsin. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 22-08-2022 Japan 2-0 Campione Gol atmak gerçekten zor. Ben bir golümü şansa attım. Yanlışlıkla kendi yarı sahamdan çektiğim şut kaleciden sekip gol girdi. Genzo da iyi iş çıkardı. Böylece ana hikaye sona erdi. Yan hikayelere geldik. Yan hikayeler bence keyifli kısa kısa anlar. Ana hikayedeki birçok şeyi anlamamıza yarıyorlar. Çarşamba günü ilk maçı atarız. Hyuga hikayesindeki ilk maç Juventus - Fiorentina; Juventus 1 - Ken Wakashimazu (GK) 2 - Abate 3 - César 4 - Jürgen 5 - Paganin 6 - Manicone 7 - Jonk 8 - Fontolan 9 - Orlando 10 - Facchetti 11 - Pancev 12 - Walter (GK) 13 - Ericksson 14 - Bettega 15 - Scirea 16 - Scala Fiorentina 1 - Costacurta (GK) 2 - Fuser 3 - Giotto 4 - Bresciani 5 - Sabau 6 - Ravanelli 7 - Fonseca 8 - Balbo 9 - Frances 10 - Albertini 11 - Batín RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 23-08-2022 ![]() Ne maçtı be! Ben de 1-3 geriye düştükten sonra güç bela çevirdim ama tabi bunda esas pay ikinci yarının başından itibaren performansı yerle yeksan olan Schneider’e aitti. @ScoUnk Campione maçında Souda ile bulduğun gol cidden uzun zaman aklımdan çıkmayacak.
RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 23-08-2022 @Hikaru Matsuyama Soda'nın golü benim de uzun yıllar aklımda kalacak gibi. ![]() Ben bu oyunda, özellikle Schneider özelinde özel bir kod yazıldığını düşünüyorum. Özel şutunu hep ceza sahası içinden çekmeye gayret ediyor gibi geldi. Diğer oyuncularda bu şekilde bir bilinç çok görmedim. RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 23-08-2022 ![]() Japan 4 - 3 Campione Goller: Hyuga(2) - Tsubasa(2) Maç o kadar çekişmeliydi ki maçın biteceğini farketmedim bile 3-3 iken gol attım maç bitti. Bende oyun sonu bir görsel aldım. Ben bu oyunu galiba en son lise zamanlarında oynamıştım.Hatırladığım kadarıyla sanki bu kadar kolay değildi. Demek ki o zamanlar zor geliyordu. Yan senaryoları da hiç oynamadım bakalım o maçlar nasıl geçecek. |