![]() |
|
Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iv-pro-no-rival-tachi-oynama-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 24-11-2022 Sao Paulo 7-1 Ajax Çok zor maç değil. Islas'ın röveşata vurma özelliği var. Oyunun akışı 1 zor 1 basit maç olacak şekilde ayarlanmış sanırım. Bir zorlanıp bir kolay maç yapıyoruz. ![]() Sıradaki maç Hamburg; Hamburger SV 1 - Genzo Wakabayashi (GK) 2 - Ferantz 3 - Breitna 4 - Overath 5 - Mayer 6 - Seeler 7 - Vogts 8 - Briegel 9 - Foerster 10 - Rummenigge 11 - Povlsen RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Makoto Soda - 25-11-2022 Sao Paulo 3 - 3 Hamburg / PK 3 -2 Bu maçı yenilsem bile yine de paylaşacaktım. Yaptığım taktikler ve stratejiler Polvsen hariç herkeste işe yaradı. Şansım yaver giderse kazanırım demiştim gitmediği halde penaltılarla kazandık. Bu maçta da bir şekilde ipten döndük. Fakat hakeden tarafın Sao Paulo olduğunu düşünüyorum. Geçen maç gibi bu maçta da 3 topumu çizgiden çıkardılar.Kaleciyi geçsem bile topu ağlarda görmeden sevinmiyorum. İlk yarıyı 3-0 önde kapatma şansını tepince 00:00 da gol yedim 2-1 bitti. Rakibin atağını kestim korner oldu diye sevinirken kornerden gol yemem tam bir trajikomikti ![]() Polvsen'e top geldiği an faul olmadığı takdirde gol olmama ihtimali çok düşük ben bir şekilde engelledim. Kalecim ve iki defans oyuncum havalarda uçma pahasına çıkardılar. Özel çalımı ve şutu çok güçlü. Rakipte olsa sempatik geliyor. Son olarak CT2'deki Sao Paulo müziğini duyunca insan gaza geliyor. RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 25-11-2022 Sao Paulo vs Ajax Ishizaki (Junier) - Wild Monkey Buster Tsubasa - Drive Shoot Felix - Şut Tsubasa (Falcao) - Clip Jump Ishizaki - Wild Monkey Buster Islas - Overhead Kick Tsubasa (Gil) - Clip Jump Sao Paulo 5-2 Ajax Marseille maçından sonra rahat geçen bir maçtı. Islas sevdiğim bir karakter, ona karşı oynamak zevkliydi. Ajax'da Libuta'yı da görmek isterdim. Uzun zaman sonra Drive Shoot'la gol buldum. Bir tanesi Drive Overhead olmak üzere iki şutum çizgiden çıkarıldı. Ishizaki iki golle maça damgasını vurdu. Üstelik ikinci golde, Islas'ın High-Speed Dribble'ını kayarak direkt kaptı ve ardından orta sahadan Wild Monkey Buster çektim ve gol oldu. Şüphesiz maçın en iyi anıydı.
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - ScoUnk - 25-11-2022 Sao Paulo 5-2 Hamburger SV Povlsen gerçekten durdurulamaz. Zaten fandom sayfasında daha sonraları mangaya dönüştürülerek Levin olarak eklendiği yazıyordu. Çalımı ve şutu onunki kadar yıkıcı. Ama 11 numara olması sebebiyle çok topla buluşamıyor. Öncesinde çoktan topu kapmış oluyoruz zaten, bir de diğer oyuncuların pas atmadan şut çekme eğilimi var. Ama ne Genzo ne de isimlerini Alman efsane oyuncularından alan diğer oyuncular o kadar güçlü değil. Tsubasa ile rahat geçiyoruz Genzo'yu. Diğer oyuncularımız da genelde rakip takım oyuncularına üstün geliyor. Bu arada CT2'deki Sao Paulo müziğine dönüş çok güzel geldi açıkçası bana. ![]() ------ Bu haftaki son maç buydu, haftaya zorlu bir maç ile başlıyoruz; Juventus 1 - Dino (GK) 2 - Luciano 3 - Cubillas 4 - Valdano 5 - Velasco 6 - Latorre 7 - Restrepo 8 - Ludovico 9 - Mazzo 10 - Terencio 11 - Lorenzo RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 26-11-2022 ![]() İkinci maçta da güç bela yendim, ne gıcık bir takımmış ya. Misaki'den daha rahat top çaldım maç boyunca, sıradan isimler çok daha etkili bence. Renato kaç maç sonra ilk defa sinirlendi, aha dedim kesin tutacak, onu da yedi.
RE: Captain Tsubasa IV: Pro no Rival-tachi Oynama Etkinliği - Tsumax - 26-11-2022 Masilya maçını penaltlarla kaybettim sonra tekrar oynamak istmedim Ajax maçına düşük levelle başladık.. Saolsun renato bir şut kurtaramadan maçı bitirdi.Kale boş da olsa farketmezmiş misaliydi maç.. 4-4 le bu maçta penaltılara kaldı bu sefer yendik ve Hmburg maçına geçtik.. Artık oyun iyicie sıkmaya başladı.Animasyonlardan tutunda hakemin nolursa olsun maçı aynı zmanda bitirme mantıksızlığına kadar oyunda beni bağlayan zevk alınabilecek hiçbir şey yok.Sadece turnavayı yarım bırakmamak için devam ediyorum. Şu japon milli takımı maçları bölümüne geçelim belki daha zevkli geçer. En azından oyun sadece Tsubasayla kaleci geçme oyunu olmaktan çıkar
|