Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği (/konu-captain-tsubasa-5-hasha-no-sh%C5%8Dg%C5%8D-campione-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 19-08-2022

[Resim: 1x0eiyr.png]

Gol yiyen bir tek ben miyim. Dil Çıkarma Gertis’in performansı fena değil aslında ama Brezilya’nın maça almak istemeyişi o kadar belli ki;
1- Santana niye yalnızca ikinci devrede oynuyor? (Super Striker’daki Coimbra etkisi mi yaratmak istemişler!?)
2- Signori hiç ders almamış ve kaleye bile gitmiyor, yalnızca çalım.
3- Coimbra’yı sakatlayarak devre dışı bırakmaya gerek var mıydı?

İlk defa CT2’de karşımıza çıkan Brezilya’nın o günden sonraki düşüşü bu oyunda da devam etmiş. Galibiyet elbette güzel ancak Brezilya’yı insan daha güçlü görmek istiyor.

Neyse, hangi oyunu oynasam Super Striker’ın ne kadar harika bir oyun olduğunu daha iyi anlıyorum. Dil Çıkarma

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 19-08-2022

[Resim: dy4fl7z.png]

Japonya 4 - 2 Almanya

Goller: Hyuga - Tsubasa - Misaki - Misugi  / Schneider - Helmer

Schneider'i tutalım derken 6 numaralı Helmer özel şutuyla Genzo'yu uçurup topu zeminde döndürdü. Ne gücü varmış adamın.
Tsubasa ile çektiğim Boost Cyclone direkten döndü. Hyuga'nın yeterli enerjisi olmasına rağmen topu bir türlü buluşturamadım.
Bu maçta enerjiler hep özel defansif hareketlere gitti.
Misaki ve Misugi ile hala gol bulmak sevindirici. Tsubasa ile beraber çektikleri röveşata ile attım.
Misugi'nin de röveşatası çok iyi.
Schneider'in teknikleri görsel şölen havasında tam bir karizma adam. Seslendirmeleri de çok iyi olmuş.
Özel şutundan ve röveşatasından ateş çıkması çok hoş olmuş.

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 20-08-2022

Japan 5-2 Germany

Kolay başlamayan ama sonu güzel biten bir maçtı. 2-0 yenik duruma düştükten sonra toparladım maçı. Schneider'in senaryo gereği vurduğu şut direğe çarptı, belki de biraz şansım oydu. Sonrasında da zaten enerjisi kalmadığı için şut çekemedi. Dil Çıkarma

Sıradaki maç Arjantin;

Argentina
1 - Gorgon (GK)
2 - Valdano
3 - Rosas
4 - Galvan
5 - Fernando
6 - Sergio
7 - Urquiza
8 - Matador
9 - Batin
10 - Juan Diaz
11 - Alan Pascal

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - Makoto Soda - 20-08-2022

[Resim: axihgkr.png]

Japonya 6 - 3 Arjantin

Goller: Tsubasa(2) - Hyuga - Souda - Tachibana - Misaki  /  Diaz(2) - Batin

Çok fazla kasmadan oynadım ona rağmen rahat bir galibiyet aldım.
Kalecileri iyi değil.
Bu oyunda beni en mutlu eden olay Souda ile kaleci uçurup file delmek oluyor Gülümseme
İsmini hep unutuyorum şutun yan filenin delinmesi acayip zevk veriyor bana.
Bir de sonradan yukarıya doğru yön alan şutların üst fileye girmesi de çok iyi.
CT 2 ile beraber topun fileye girme sahnesi olarak bu iki oyun çok iyi.

Ben bir maç önden mi gidiyorum ? Her gün maç atıyorum ama bekleyebilirim.

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 20-08-2022

@Makoto Soda

@Hikaru Matsuyama bir maç geriden geliyordu bizle. Benim de dün evde misafirimin olması sebebiyle, dün maç atmadım onla eşitledim, nasıl istersen, zaten 2 maç (senin için 1 maç) kaldı, sonra 1-2 gün ara veririz ekstra hikayeler için. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 5: Hasha no Shōgō Campione Oynuyoruz Etkinliği - ScoUnk - 21-08-2022

Japan 3-1 Argentina

Malesef çok kısır bir maç oldu. Rakip benim şutlarımı yemedi. Onlar şut çektiğinde de genelde ceza sahası dışından çektiler.

Kesinlikle Almanya maçı daha zorlayıcı bu arada. Bu oyunun en büyük kusuru bu. Zor olması gereken maçlar çok kolay, daha kolay olması gereken bazı maçlar ise çok zor.

Sırada ana senaryonun finali var, Campione;

1 - Savicevic (GK)
2 - Pyatakov
3 - Kusta
4 - Levitan
5 - Carvalho
6 - Spellman
7 - Yoo Bum-Tae
8 - Dallapiccola
9 - Shun Nitta
10 - Alcyon
11 - Desailly