![]() |
|
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 24-04-2022 ![]() Maç uzunca bir müddet başa baş devam etti, son dakikalarda bulduğum gollerle yenebildim. Hiç fena bir takım olmamış, gerçi Victorino'nun üzerimize doğru gelen ve son derece sıradan gibi görünen çalımları karşısında yaşadıklarımız şaşırtıcı olsa da. ![]() Deneyim olsun diye rakip kaleciye bir tane de Cyclone salladım ama bana mısın demedi, muhtemelen Volley çaksam daha etkili olacaktı. ![]() Uruguay'a bence bu oyunda iade-i itibar yapmışlar, tamam Super Striker'da da güçlü bir takımdı ancak burada hem "tekniklenmişler" hem de milli takım düzeyinde karşımıza çıkıyorlar. Çok koyu bir Victorino hayranı olduğum için de ortaya koydukları performans ayrıca sevindirdi. ![]() Son derece "değişik" bir takım olan Belçika maçına ise Level 32 ile çıkacağım. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 24-04-2022 Japonya vs Hollanda Islas - Şut Matsuyama (Soda) - Eagle Shoot Kazuo (Masao) - Skylab Twin Shoot Islas - Şut Islas - Şut Matsuyama (?) - Eagle Shoot Matsuyama (Masao) - Eagle Shoot Nitta - Falcon Shoot Japonya 5-3 Hollanda Güzel maç oldu. Kolay olsada şans faktöründen dolayı rakip avantaj yakaladı. 2-1 öndeyken Nitta'nın kafa vuruşu direkten döndü. Böylece devre arasına yalnızca bir farkla girdik. Durum 2-2 iken Matsuyama ile penaltı kaçırdım ve kontradan gol yedim. 2-3 geriye düşsemde toparlamayı bildim ve 5-3 kazandım. Maçta Libuta'yı hiç göremedim. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 24-04-2022 ![]() Japonya 5 - 4 Uruguay Goller: Misugi(2) - Tsubasa - Hyuga - Misaki / Victorino(3) - Da Silva Golün birini penaltıdan attım. Maça 30 LvL olarak çıkmama rağmen ScoUnk başına gelenler aynen benimde başıma geldi. Ne pas geçiyor ne özel verkaç adamlar her şeyi kesiyorlar. Hyuga'nın röveşatasını göğüslediler. Souda ve Jitou bütün özel kaymalarda Victorino'ya karşı hep kendileri uçtular. Rakibin bir topunu Jitou çizgiden çıkardı.Aynı şekilde benimde bir topum çizgiden çıktı. Uruguay çok gelişmiş.Sonraki maça 32 level olarak çıkacağım. @"digimax" Sana da çok geçmiş olsun. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 25-04-2022 Belgium Youth 1 - Ramcane 2 - Heimsoeth 3 - Damajaski 4 - Taganos 5 - Diels 6 - Heifetz 7 - Scheler 8 - Mersmann 9 - Randolf 10 - Tsuyanagu 11 - Miyazen Belçika 1 numarasını DevilTi "L'Âme-Carnée" olarak çevirmiş "Anima carnis in sanguine est." cümlesinin bir adaptasyonu olarak yazmış ama. Bu bana bir anlam ifade etmedi. Bu konuda sen ne düşünüyorsun @Hikaru Matsuyama. Bu nedir ve sence çeviri doğru mu? 7 numarası シェーラー (Scheerer) şeklindeydi Scheler (Max Ferdinand Scheler ithafen) olarak değiştirdim. 8 numarası メルスマン (Meersman) şeklindeydi Mersmann olarak düzelttim. Takımda 10 ve 11 numaraların isminin Japon ismine benzemesi de ilginç. ![]() Bu maçı oynayacak herkese 2 kat başarılar dilerim gol atma konusunda. Zira çok da kolay olmayacak.
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 25-04-2022 Japan Youth 1-0 Belgium Youth Lanet gelsin böyle kaleciye. Gerçekten aklıma gelen her şutu, çalımı denedim. Top üzerinden atladım, altından geçtim, karşı karşıya denedim, muvaffak olamadım. Ancak 1 tane Tachibana ile gol atabildim. Belçika gerçekten çok enteresan bir takım. Kaleci dışında takım çok kötü. Hiçbir varlık gösteremiyorlar. Ama kalecileri Hernandez ile kapışacak seviyede. Sanıyorum oyun özelinde bir kaleci sıralaması yapsam; 1- Muller 2- Hernandez = Ramcane 3- Luu şeklinde yapardım. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 26-04-2022 Mac yorumlarinizi severek takip ediyor sabırla laptobumin gelmesini bekliyorum . @ScoUnk bu kaleciyi hernandez kadar güçlü yapmaları ona haksızlık olmuş sanki..bu oyunda gertize yokmuydu.? . |