Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 27-11-2021

Sao Paulo 4 - 1 Hamburg SV

[Resim: sit04zb.png]
4 tane serbest vuruş kazandılar, 4 defa köşe vuruşu kullanıldı, 4 defa faul oldu.  ?????
Tsubasa ile bu maçta da köşeyi bilmeme rağmen PK kaçırdım.  Kızgın - Sinirli
Wakabayashi'ye 3 Through + Drive Overhead ile jeneriklik bir gol attım.  Yupi
Aynı performansı Maşallahlıktı, aynı canavarı Japonya'da da görmek isteriz.  Dil Çıkarma

Çok keyifli maç ya, ben ne zaman oynasam çok zevk alıyorum. Wakabayashi'nin çok sık olmasa da kalesini terk etmesi ve zaman zaman Catch gibi tercihleri de maça bence ayrıca renk katıyor.

@ScoUnk 
Roma maçı oldukça çekişmeli geçmiş. Artık bu seviyeden sonra ceza sahası içindeyken Pass seçeneğini nadiren kullanmanı tavsiye ederim, bu şekilde çok top kaptırdın. 

Rakip yakalamışken yapılacak tercih sıralaması şöyledir --> Through > Shoot > Pass > Trap

Mesela son 4 dakika kalmışken ben olsam orada artık Drive Overhead vururdum ve tam da korktuğum gibi kaleci röveşatanı tuttu, ancak elle yakalaması biraz ayıp kaçmış.  Dil Çıkarma
Tsubasa Level atlasın diye kale boş iken topu yine ona atıp direğe nişanlaması da ayrıca sinir harbi yaşatmış olmalı.  Güzel

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 27-11-2021

@Hikaru Matsuyama

Ceza sahasında pas verdiğim toplar genelde sonucundan emin olduğum ve risk aldığım toplar. Mesela top Batista'ya geliyor. Şut çeksem top garanti rakipte olacak. Through yapınca da arkasında adam yoksa pas verme riskini alıyorum. Malesef yine rakibe geçiyor ama ya tutarsa diyorum. Gülümseme

Onun dışında kaleyi boş yakaladığımda, bomboş 2'ye 7 metre kale dururken direğe nişanlayan Tsubasa'yı o an bıçaklamak istediğim asistan koçlar tarafından söyleniyor, doğrudur.  Kararsız Şöyle soyunma odasına giderken, yanımdan geçtiği sırada falçatayı takasım geldi. Açık Ağızlı Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 27-11-2021

@ScoUnk

Japonya maçlarında ben de Genzo ile oynuyorum.
Çünkü Wakashimazu ile arasında çok fark var.
Wakashimazu iki Sankakutobi'den sonra iptal zaten.
Japonya maçı benim Tsubasa oyunlarında gördüğüm en saçma ve gereksiz maç. Adaletli değil bi kere.
Resmen yenilmemiz için ayarlanmış gibi. 11 vs 1 lik bir maç.
Bizde kuralına göre oynayacağız. Maçta ne kadar çirkeflik varsa yapacağım Açık Ağızlı Gülümseme
İlk defa zaman geçirme olayını bu maçta yapacağım. Oyunculara faul yaptırtmaya çalışacağım.
Tabi yapabilirlerse. Var bir kaç tane planımız Gülümseme

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 27-11-2021

Sao Paulo 16- 3 Roma

Sao paulo 11- 1 Uyugay

Sao Paulo 10- 5 Hamburg

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 27-11-2021

@ScoUnk
Yine bolca top kayıpları ile geçen bir karşılaşma olmuş. Trap bu oyundaki en güçsüz hamlelerden bir tanesi şayet birincisi değilse, bu nedenle kullanmanı tavsiye etmem nitekim 3 defa yapıp 2 defa top kaybıyla sonuçlandı.

Victorino’dan dert yanmışsın ama 0-2 geriye düşmene sebep olan isim Da Silva olmuş. Güzel Doutor ile Block bilmene rağmen yediğin ilk gol fazlasıyla haksızcaydı bence.

Her şeye rağmen 2 farkla geriden gelip böylesine zorlu bir rakip karşısında 4-2 maç almak kolay iş değil. Tebrik ederim.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 28-11-2021

NOT: Bu maçı ilk oynayışımda yenildim, ikinci oynayışımda yendim.

Sao Paulo vs Japonya

Tsubasa (Battista) - Vole
Tsubasa (P)
Tsubasa (Lima) - Drive Overhead

Soda - Razor Shoot
Hyuga - Röveşata
Babington (Tsubasa) - Vole boş kaleye.

Sao Paulo 4-2 Japonya

İlk maçı ciddiye almayarak yenildiğim için, ikinci maçta büyük konsantre ile oynadım. Ve gerçekten emeklerimin karşılığını aldım. İlk yarının bitimine 13 dakika kala 3-0 öne geçmiştim. Ayrıca 3. golümden sonra santra yaparak başlattıkları atakta yine topu kaptım ve ilk yarının son atağında Tsubasa'yla, birebirde Wakashimazu'yu Heel Lift ile geçtim. Ancak Matsuyama topu çizgiden çıkardı. Tecmo, Japonya'nın bu maçta devre arasına 0-4 girmesini istemedi sanırım.

İkinci yarı da bende başlamıştı ancak top kaybımla rakibe bir gol verdim. Diğer bir pozisyonda da top geçiriyordum ve topu kendi ceza sahama attım. Sanırım iki karo arkamdaki Tachibanalardan birisi ceza sahasında beni karşıladı. Ben de kötü oyuncumla orada olduğum için topu Tachibana uzaklaştırdı. Ve top Hyuga'ya havadan geldi. Nerede şans? Açık Ağızlı Gülümseme

Maç 3-2 oldu. Daha sonra penaltı kazandım ancak Wakashimazu penaltımı kurtardı. Yine de kaleyi boşaltarak Babington ile bir gol bulabildim. Maçı 4-2 kazandım.

Bu maçı çoğu kişi sevmez. Önceden ben de sevmezdim. Tsubasa ile, neredeyse tüm Golden Age'i yenmemiz isteniyor. Ama ben artık bu maçtan da zevk almaya başladım. Belki de alıştığımızdan ötürüdür. Ayrıca bu maçı yendiğimizde resmen ödül olarak Japonya Genç Takımı bize veriliyor. Gülümseme