Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - tersol - 21-11-2016
(21-11-2016, Saat: 17:57)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu etkinlikte 100 yapıp Dream+ Rising Sun almak en mantıklısı.
senin takım gücü ne durumda ? 100 maçı kazanmak müümkünmü 255 takım gücü ile ? genelde otomatik yapıyorum ve 30. maçtan sonra eleniyorum.
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 21-11-2016
Elle oynarsan takım gücü çok önemli değil, yeter ki gol atacak en az bir oyuncun ve de iyi bir kalecin olsun.
Benim Overall 324.
Edit: Ben bir tane 100 yaptım. ^_^
MF Balance Radunga çıktı. Sevdiğim bir karakterdir, Defans çıkmış olması da memnun etti beni.
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - tersol - 27-11-2016
(21-11-2016, Saat: 20:53)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Elle oynarsan takım gücü çok önemli değil, yeter ki gol atacak en az bir oyuncun ve de iyi bir kalecin olsun.
Benim Overall 324.
Edit: Ben bir tane 100 yaptım. ^_^
MF Balance Radunga çıktı. Sevdiğim bir karakterdir, Defans çıkmış olması da memnun etti beni. 
Ben maalesef tıkanıyorum 50'den sonra. 60'ı göremiyorum 255 overall ile. Kalecim wakabayashi platin+ 254 max overall. Karşıya bazen öyle kaleciler geliyor ki 350 overall ve kendim girersem o maça dream+ 300 overall nitta ile bile gol atamıyorum. karşı takımın kalecisi 300 altındaysa gol atabiliyorum ama üstündeyse yapacak birşeyim kalmıyor.
soru;
dream+ golden-23 kareteci kaleci max 258 overall - 10 skill - defense
dream+ victory max 267 overall kareteci kaleci - 2 skill - balance
platin+ RS wakabayashi max 254 overall - (ofanse/defance ikiside mevcut bunların hangisi daha iyi)
+ yukarıdakilerden hangisini kullanırsam kendi oynadığım maçlarda daha iyi performans alırım?
otomatik maçlarda takım toplam gücümü daha önemli ?
mesela kondisyonu siyaha düşmüş bir 280 overallı forvet yerine 230'luk kırmızı kondisyon bir forvet koyarsam otomatik maçlarda etkisi ne olur ?
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 27-11-2016
Kendin oynayacaksan en az 1 iyi kaleci ile 1 tane de gol atacak bir oyuncunun olması lazım, DF-MF veya FW olması fark etmez. Ancak ben çoğunlukla Skip ile gitmek istiyorum diyorsan o durumda Overall çok önemli.
Şu halde ben 267'lik Karakte Kaleci'yi, yani Wakashimazu'yu alırdım kaleye.
Kondisyon çok önemli, zayıf Japoncamla yanlış anlamadıysam %20'lik bir fark yaratıyor. Eğer oyuncun yeşil ise bunu aynı güçteki sarı oyuncunla değiştirirsen %20'lik bir artış oluyor.
...
Bu etkinlik benim için orta şeker geçiyor, güzel kartlar kazandım. Özellikle de Rivaul çok işime yarayacak. 
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - tersol - 27-11-2016
(27-11-2016, Saat: 15:20)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kendin oynayacaksan en az 1 iyi kaleci ile 1 tane de gol atacak bir oyuncunun olması lazım, DF-MF veya FW olması fark etmez. Ancak ben çoğunlukla Skip ile gitmek istiyorum diyorsan o durumda Overall çok önemli.
Şu halde ben 267'lik Karakte Kaleci'yi, yani Wakashimazu'yu alırdım kaleye.
Kondisyon çok önemli, zayıf Japoncamla yanlış anlamadıysam %20'lik bir fark yaratıyor. Eğer oyuncun yeşil ise bunu aynı güçteki sarı oyuncunla değiştirirsen %20'lik bir artış oluyor.
...
Bu etkinlik benim için orta şeker geçiyor, güzel kartlar kazandım. Özellikle de Rivaul çok işime yarayacak. 
![[Resim: e7jfw1.png]](http://i66.tinypic.com/e7jfw1.png)
sen döktürmüşsün. ben en fazla victory platin kart alabildim platin+ bile değil. 50 galibiyetin hakkı en azından golden dream kart olmalı diye düşünüyorum.
bu kondisyon olayı oyun içinde farkediyor tamam ama otomatik maçlarda farkediyormu acaba.
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 01-12-2016
Shop'a gir ve ilk sekmedeki ilk gachayı aç, ücretsiz 5 tane kart veriyorlar hediye. Bana onlardan Dream Rising Sun Souda çıktı.
|