![]() |
|
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 23-04-2022 Sao Paulo vs Flamengo Santana - Mirage Shoot Tsubasa (Tahamata) - Heel Lift Santana - Mirage Shoot Tsubasa (?) - Heel Lift Tsubasa (Platton) - Drive Shoot Santana - Mirage Shoot UZATMALAR Tsubasa (?) - Heel Lift Tsubasa (Amaral) - Drive Shoot Sao Paulo 5-3 Flamengo Bu maçı ekstra seviyesiz bir türlü geçemedim. Bu yüzden en sonunda iki kez seviye artırdım. Anca yenebildim. Santana çok iyi olduğundan, ayağına gelen her top neredeyse gol oluyor. Bu yüzden gol atmakta basite kaçtım ve bol bol Heel Lift denedim. İkinci yarının sonları hata yaptım ve Santana golle cezalandırdı. Ancak uzatmalarda üstünlüğü sağladım ve kazandım. @Hikaru Matsuyama Bütün maçları ciddi oynamadım. Ve hızlandırarak oynadım. Aklımda sadece Yorkshire takımını kontrol ettiğimiz maçta Hikaru Matsuyama'nın Eagle Shoot'unun çok işe yaradığı kaldı. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 23-04-2022 @ScoUnk Uruguay 4 numarası için söylediğin TECMO'ya yönelik mi yoksa DevilTi'nin çevirisine mi?
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 23-04-2022 Arkadaşlar uzulerek laptopumun şu kaynattigini ve turnuvaya şimdilik devam edemeyecegimi haber edeyim.monster servise gönderdim bayramdan önce gelirse devam edeceğim .sizi takipteyim.. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 23-04-2022 @Hikaru Matsuyama Sözüm TECMO'ya. Hatta her ne kadar yazılışı uymasa da Çelebi olarak da çevirebiliriz bence bu ismi.@"digimax" Geçmiş olsun. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 23-04-2022 @"digimax" Geçmiş olsun abi. Kötü bir durum, ben de yaşamıştım. :( RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 24-04-2022 Japan Youth 4-0 Uruguay Youth İlk maçı 3-1 kaybettim, ekstra level almak istedim, çünkü hiçbir topum geçmiyor ve hiç top kapamıyordum. Victorino'ya özel kayma yapıyordum, onun yerine benim oyuncum uçuyordu vs. İkinci maçta ise ilginç şeyler oldu. Biri penaltı olmak üzere 2 şutum direğe takıldı. Rakibin de 2 tane penaltısını kurtardım. Onun dışında orta sahadaki üstünlüğüm beni galibiyete taşıdı. Victorino'nun özel çalımı ve şutu gerçekten etkili. Şutu bir şekilde kurtarılıyor ama o zaman da Wakashimazu'nun enerjisi sona eriyor. Matsuyama yine orta sahadan gol attı. ![]() Maç sonunda Muller Hyuga'nın Neo Tiger'ını durdurdu. Bunun ne anlama geldiğiniz hepimiz biliyoruz sanırım.
|