![]() |
|
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 26-11-2021 Wakabayashi'ye gol atmak için taktikleri alalım.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 26-11-2021 ScoUnk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Wakabayashi'ye gol atmak için taktikleri alalım. Birebir değerleri yüksek ama belki çalım veya Drive Shoot işe yarayabilir. Ben genellikle olmasa da bazen birebire girebiliyorum. Onun dışında denediğim şeyler de Wakabayashi'nin dikkatini dağıtıp Drive Overhead, ya da dikkatini sarsıp Röveşata/Drive Shoot.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 26-11-2021 Sao Paulo 7 - 4 Uruguay ![]() Tsubasa'nın şutlarının tamamı gol olunca haliyle rahat bir maç oldu, Tsubasa 1 tane de PK kaçırdı, aslında köşeyi bildim ama direğe çarptı. ![]() Son saniyede Victorino Overhead Kick çekti ve Renato kurtardı. ![]() Bu arada yeri gelmişken belirteyim, Victorino benim en sevdiğim yabancı forvet oyuncusudur. Her ne kadar sadece 1 gol atmış olsa da oyunun bu bölümünde bence müthiş bir karizması var. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 27-11-2021 ![]() Sao Paulo 5 - 2 Hamburg SV Goller: Tsubasa(4) - Babington / Kaltz - Kapelloman En sevdiğim karşılaşmalardan bir tanesi. Wakabayashi insanı gerçekten çok yoruyor. Wakabayashi'nin her ne kadar birebir değerleri düşük olsada 6 kere birebir kalmama rağmen 2 kez başarılı oldum. İki kere top bırakmama rağmen röveşatayı avuçladı. RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 27-11-2021 Sao Paulo 2-1 Hamburg SV Genzo canavar gibi. Beni bilen biliyor, ben Japonya'da hepinizin aksine Genzo ile oynayacağım, turnuvayı onunla bitirmeye çalışacağım. Benim klasik Genzo fantezim diyebiliriz. ![]() 1 tane Drive Overhead tuttu, 2 tanesiyle gol attım. Genelde süre geçirdim. Çünkü başka türlü hiçbir şekilde gol atamadım, level'da geri düşmenin etkileri versiyon bilmem kaç. ![]() Sanırım sıradaki maç benim bu oyunda ekstra level almadan yenemeyeceğim 2. maç olacak. Gazamız mübarek ola.
RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 27-11-2021 Sao Paulo vs Hamburg Tsubasa (Battista) - Drive Overhead Kapelloman - Kafa Tsubasa - Drive Shoot No. 11 - Tamamlama Sao Paulo 2-2 Hamburg (2-4) Evet ilk yenilgimizi aldık... Maçın normal süresi 2-2 bitmişti. Uzatmalarda ise gol olup olmadığından emin değilim ancak sanırım olmamıştı. Penaltılarda ise 2-4 mağlup oldum. Bu arada ilk penaltı bendeydi ve Tsubasa bu penaltıyı direğe atarak maçı penaltılar başlamadan Hamburg'a hediye etti diyebilirim. ![]() Aslında ben bu maç zaman geçirerek oynarım. Hiç riske atmam. Hatta maç istediğim gibi gidiyordu ve ikinci yarının sanırım son 10 dakika civarları kala top bendeydi ve 2-1 öndeydim. Bu maçta her zaman yaptığım gibi yine zaman geçiriyordum ve dediğim gibi üstünlük bendeydi. Ancak ben, rakip takımı çok uzun zaman sonra biraz hafife aldım diyebilirim. İçimden, "Bu takım ney ki, diğer maçlar daha zorlu" gibi şeyler geçiyordu ve kendimi kaptırıp atağa daldım. Ardından golü de yedim. Bu gaza gelme neden oldu peki? https://tsubasatr.net/konu-ct2-tum-turnuvalardaki-en-iyi-3-takim.html Bu konunun #4. yorumundaki @Hikaru Matsuyama'nın alt paragrafdaki sözü aklıma geldi ve bu yüzden gaza geldim. Sonucunda da yeneceğim maçı kaybetmiş oldum. ![]() -------------------- Sao Paulo vs Hamburg Tsubasa (Tahamata) - Drive Overhead No. 9 - Kafa tamamlama. Babington (Tsubasa) - Kafa boş kaleye. No. 9 - Kafa tamamlama. Tsubasa (Tahamata) - Röveşata Kaltz - Şut Tsubasa (Lima) - Röveşata boş kaleye. (Yok) Sao Paulo 4-3 Hamburg Maçta 2 penaltı kaçırdım. İkinci kaçırdığım penaltıda, ikinci yarıydı, durum 3-3'dü ve son anlardı. Atsaydım maçı kazanacaktım ama kaçırdım ve maç uzatmalara gitti. Neyse ki bu sefer uzatmalarda 4-3 yenmeyi başardım. Renato çok iyiydi bu maç. Bir sürü top kesti. Aynı şekilde Wakabayashi de muhteşemdi. Goller atmak çok zor oldu. Keşke yenilmeden geçebilseydim. Ama yenilmekte oyunun bir parçası ve zevki. Kazanmakta var kaybetmekte.
|