![]() |
|
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-sega-cd-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 22-07-2021 @Hikaru Matsuyama Kaleciyle karşı karşıya mücadeleden çıkmıştı evet. Ama bunu yaptığımda süre 09:20 idi. Üzerinden 3 Kayma-Çalım mücadelesi 2 de Pas geçti. Süre olmuş 04:30, hala kalkamıyorsa sedye falan çağıralım. RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 22-07-2021 -------------------- Nankatsu FC vs Naniwa (2-1) NAN GOL: Tsubasa (Taki) | Tsubasa (Misaki) NAN: GOL: No. 2 | Yok -------------------- Rakibin kalesinde Nakanishi'nin olduğunu bilmeden oynadığım maç. RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 22-07-2021 ![]() Meiwa FC 3-2 Furano Maçı henüz yapmayanlar varsa, hiç röveşata falan uğraşmayın, ben atamadım. Ama her vurduğum Dangan kaleciyi uçurarak gol girdi. Ki bu beni final için biraz korkutuyor. İlk yarıda 1 röveşata ve 1 riskli pasla gol atamadım, dönüşteki 2 top da gol girdi. İkinci yarı Wakashimazu geliyor zaten rahatız. 700 GUTS ile 7 tane Sankakutobi yapabiliyoruz. 3 gol de Dangan ile.Bu arada Meiwa'ya eklenen Wakashimazu 17 numarayı giyiyor. Arşiv tutanlar için bilgi. Bu oyundaki en sevdiğim özelliklerden biri de, her oyuncunun kendi numarasının olması ve mangadaki gibi 17, 14, 16 gibi numaralar giymeleri. ![]() Bu maçtaki goller de meyvesini vermiş görünüyor. Musashi maçı öncesi level değerlerim. Bu da Musashi kadrosu; 1 - Tadokoro 2 - Igarashi 3 - Osamu Kido 4 - Ryoichi Sano 6 - Hiroshi Mukai 7 - Daisuke Yamamoto 8 - Ryota Kojima 9 - Akira Ichinose 10 - Minoru Honma 14 - Jun Misugi 16 - Shinji Sanada RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 22-07-2021 ![]() Furano'yu yenmek hoşuma gitmese de mecburdum. ![]() Bu arada bence böylesi bir maç yanlış olmuş. Biz oynayanlar açısından elbette Meiwa'yı kontrol etmek keyifli ancak yapımcı penceresinden bakarsak oyundaki en önemli ikinci takım Meiwa ve sen onu bize finalde göstermen gerekirken bir ara maçta (elbette ki önemli bir maç) bizim kontrolümüze sunuyorsun, ben yapımcı olsam bu şekilde kesinlikle yapmazdım. ![]() Bu arada maçın yıldız ismi bence Furano kalecisi Katou; Overhead Kick, Kyouretsuna Volley ve sair epey kurtarış yaptı. Sawaki etkili ve onu etkili olduğu bu zamanlarda görmek ve yönetmek keyifliydi. Matsuyama'nın Heel Lift yapmasına bir türlü alışamıyorum. Neyse, ortaya koyduğum performansla tüm Meiwa takımına Level atlattım, bu kıyağımı da unutmasınlar, finalde bana zorluk çıkarmasınlar. ![]() ![]() Musashi maçı öncesi Level durumu.
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 22-07-2021 ![]() Meiwa 2 - 0 Furano Goller: Hyuga(2) Maçı gece yapmıştım.Ancak fırsat bulabildim atmak için. Matsuyama'yı daha etkin bekliyordum. Şut bile çekmedi.Tercihlerini pastan yana kullandı. İkinci yarı bir şut çekti o da zaten Wakashimazu'da kaldı. Röveşata,özel çalım gibi hareketlerle gol atmaya çalışmayın. Formül birebirde Dangan Şut 2 tane çektim ikisi de gol oldu. Musashi Maç Öncesi Leveller
RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 22-07-2021 @Makoto Soda Matsuyama'nın o tercihlerini ben de fark ettim. Genelde pas veriyor. Kale önünde hava topunda bile kafayla pas verdi. Bir tane vurdu zaten röveşata, o da gol oldu. O şekilde özel bir kodlaması olabilir. |