RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - G.Hernandez - 28-01-2016
Ben biraz kadromu geliştirmeye çalışıp gelicem buraya.4-5 maç yapıp hepsini yenildim.Adamlar güçlü(Benim takıma göre)ama hepsini zorladım hep bir farkla yenildim.Rusha basınca para istiyor.Battle'da ise maç yapılıyor.Ranking de sıralama.Başka bilmem gereken bir şey var mı?
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 29-01-2016
Bir sonraki etkinlik PK (penaltı atışı) olursa şayet isterse takım gücün 0 olsun hiç önemli değil, takım gücü 350 olan adamla bile eşit şartlarda yarışıyor olacaksın, bu sayede o etkinlikte güzel 5-6 tane kart kazanarak takımına Overall (toplam güç) anlamında sıçrama yaşatabilirsin, moralini bozma tamam mı. ;)
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - G.Hernandez - 29-01-2016
Tam benlik.Bu oyunda hiç penaltı kaçırmadım şu ana kadar.Ben senaryo ile uğraşıyorum.Fransa'ya kadar geldim ve kadrom Soda hariç hepsi Bronz.
Bir sorum daha olacak
![[Resim: bJ0rEm.jpg]](http://i.hizliresim.com/bJ0rEm.jpg)
Maça başlamadan önce turuncu bardaki enerji 30 oluyor genellikle ve bu bana yetersiz geliyor.Nasıl arttırabilirim? Bazen kendiliğinden 70 oluyor ama çok nadir.
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - mert1907 - 29-01-2016
2 maç civarı kimseye enerji harcamayıp normal maça girdiğin zaman tekrar dolar.
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - mert1907 - 29-01-2016
Yine tüm gün oynayarak an itibariyle 90. sıraya kadar yükseldim. Etkinliğin bitmesine 2 gün daha var. Eğer kaybetmezsem hedefim ilk 25.
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - G.Hernandez - 29-01-2016
Umarım başarırsın
|