Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 21-04-2022

ABD takımın aşırı güçlü yapılmasına bende sinir olurum hep bunu solemisimdir yeni çıkan oyunda da..

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 21-04-2022

Size kesinlikle katılıyorum. Futbolla zerre alakası olmayan bir ülke.Hiç de sevmem.
Ataride bulunan futbol oyunlarında ABD,Çin,Kanada gibi ülkeler yer alıp biz olmayınca sinirleniyordum.
ScoUnk dediği gibi tamamen duygusal sebeplerden.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 22-04-2022

Malesef SAVE dosyam hasar gördüğü için Hollanda ve Fransa maçlarını TAB tuşuna basılı tutarak, emulatörün Fast Forward özelliği ile tekrar yaptım.

Japan Youth 4-3 Holland Youth
Japan Youth 6-5 France Youth

Japan Youth 5-1 USA Youth

Sonunda takımdaki eksikler büyük oranda giderildiği için 3-5-2 dizilişine döndüm bu maçta. Beni bilenler bilir, Tachibanaları double volante (2 defansif orta saha) olarak oynatmayı çok severim. Bu maçta da öyle oynattım ve maç boyunca Mihael'den 3 tane top aldılar. 1 tanesinin de alınmasında rakibi yorarak yardımcı oldular.

İlk yarı verimli bir şekilde 3-0 önde kapattım. Dolayısıyla gol atabilecek hareketleri yapmak için GUTS'ım kalmadı. Fakat maç sonlarına doğru biriken GUTS'lar ile tekrar saldırmaya başladım. Güzel bir skorla ayrılmasını bildim.

Mihael pek şut çekmiyor, çekse de zaten Wakashimazu kurtarıyor. Tehlikeli yanı kaleci çalımlamak, zaten golü de o şekilde buldu.

Bu arada maçın ara sahnelerinde hem ırkçılık hem homofobiklik var. Biliyorsunuz Mihael, Japon oyunculara sürekli Maymun diyor. Bunu sadece Ishizaki'ye dese, onun tipiyle dalga geçiyor derdim. Ama Hyuga'ya da diyor maymun lafını. Bu biraz ırkçılığa giriyor.

Maç sonunda da Hyuga Mihael için "gay kılıklı" lafını kullanıyor. Bu da bira homofobik bir söylem.

Oyunun yapıldığı dönem için bunlar normal olabilir, ama günümüzde sanırım bu ifadeleri bir oyuna koyamazlardı. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 22-04-2022

[Resim: r32of57.png]
Hiç bu kadar çekişmeli bir maç olmasını beklemiyordum.  Güzel Uzun bir müddet maç 1-1 devam etti ama dediğin şekilde Amerika çok fazla şut teşebbüsünde bulunan bir ekip değil, zaten 2 PK kazandılar ve birinde gol buldular. Evet, hayret ama uzun uzun bir zaman sonra PK kurtardım, ailecek şaşkınız.  Dil Çıkarma
Rakip kaleci neleri neleri kurtardı hangi birini saysam bilemedim. Son noktayı yine Matsuyamam koydu Eagle Shot ile.  Kalp - Sevgi

Mihael'in oyun tarzı can sıkıcı olsa da bizde bu kadar çok özel defansif hamle ve kalemizde de Wakashimazu varken sanırım çabalasak bile bu maçı kaybetmemiz mümkün değil.  Güzel

Sıradaki Uruguay maçına Level 29 ile çıkıyorum.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 22-04-2022

[Resim: 9lqbr2n.png]

Japonya 4 - 1 USA

Goller: Misugi - Matsuyama - Hyuga - Misaki / Mihael

Bu maçta bir kez daha anladım ki bu oyunda statların yerine göre pek bir önemi yok.
Daha doğrusu bu oyunun standartı yok. Önceki hamlenizde çok rahat yaptığınız bir olayı bir sonraki seferde başarısız olma şansı var.
Bence tamamen şansa dayalı bir oyun. Hyuga ve Matsuyama'nın özel kaymasından çok rahat sıyrılan Mihael Souda'ya top kaptırıyor.
Hyuga bir kez olsun top kazanamadı. Matsuyama ve Souda ile bir kez , Tachibanalarla iki kez top kazandık.
İlk golü Misugi ile kaleciyi çalımlayarak attım. Bu gol maçın hemen başında geldi. İlk yarının geri kalanını savunma yapmak durumunda
kaldım.İlk yarı 1-0 bitti. Mihael'i biri faul olmak üzere beş kere durdurmayı başardık.
İkinci gol Matsuyama ile birebirde Eagle Shotla geldi. Üçüncü golü Hyuga NeoTigerla attı.Son golü de Misaki dengesi bozuk olan kaleciye
röveşata ile attı. Misugi ile bir topumu çizgiden çıkardılar.
Maçın son bölümünde gol yemeden bitirecekken Mihael çalıma girer diye düşünürken birebirde şut çekti ve golü yedim.
Wakashimazu'nun ayakla yapmış olduğu top uzaklaştırma da çok hoşuma gitti.
İki kerede Sankakutobi ile top yakaladı.
Sonraki maça 30 levelde çıkacağım.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 23-04-2022

Bu maçta takıma Tsubasa katılıyor. Böylece takımda yalnızca bir cengaver eksik kalıyor. Dil Çıkarma

Uruguay Youth
1 - Canova
2 - L'Isle-Adam
3 - Burgess
4 - Çulebi
5 - Claudel
6 - Chiossone
7 - Iffland
8 - Virto
9 - Da Silva
10 - Meowter
11 - Ramon Victorino

Uruguay'ın 4 numaralı oyuncusu Çulebi (チュレビー) şeklinde yazılmış. Uruguay'a bir Türk soyadı koymak da nerden çıktıysa. Gülümseme