![]() |
|
Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Hack Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hack-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Global Hack Çalışmaları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-global-hack-calismalari.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon (/konu-captain-tsubasa-2-zhangjianihao-hack-v10-turkce-versiyon.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - The Quiet Guy - 07-02-2026 Thanks Teşekkür - Orhanlvibk - 10-02-2026 Teşekkür RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - utkubrs - 22-03-2026 teşekkürler RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Jacktaylor21 - 03-04-2026 Eline emegine sağlık RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - okaya72 - 28-05-2026 Hocam herşeyden önce ellerinize emeklerinize sağlık hem çeviri hem link için ,Android telefondan oynadım dediğiniz emülatör de harika. Yaklaşık 3 gündür oynuyorum, Brezilya rövanş maçına kadar geldim(rivaul naturezalı kısım) , yenildim ta 3 maç geri Arjantin'e attı 3 gündür yoğun oynadığım için ara verdim, hiç şifre ile devam etmedim bu maç için edebilirim çünkü Arjantin ile 5-6. maç falan olcak yoksa ![]() Hackle ilgili ilk hoşuma giden kısımlar ilk 6 maçta ve nankatsulu 6 maç serüven lerinde final maçları öncesi son 2 maçı birinde santananın diğerinde hyuganın takımıyla da oynatması süperdi keşke dünya Kupası finallerinde de Arjantin almanya brezilyayı fransayı da bize vererek bir iki maç oynatsaymış , ekstra mangadan vs özel oyuncuların olması (oyunun hacksiz atari versiyonuna kıyasla) güzeldi. En zorlandığım kısımlar; 1-Fransa aşırı zorladı ilk oynadığımda 13-14 gibi bir skorla yenildim o derece uzatmasız birde, Pierre Napolyon ver kaç özel şutları ve gol sürekli böyle, ne Napolyon Cannon vurdu ne Pierre slider, bi görselini göremedim o şutların ![]() 2- Arjantin de aynı şekilde ilk oynadığımda 12 attılar sürekli bunlarda ver kaç ve birlikte rövaşata, sonraları nda biraz Diaz kendi tek özel yeteneklerini de gösterdi 2. 3. 4. Kez oynadıklarımda 3- Eskiden ilk atarı versiyonunda almanya daha çok zorlardı burda Müller yine iyide Snijder o kadar zorlamıyor sebebi de şu; artık genzo kaleye geçebiliyor , SGGK özel kurtarışı belli bi şansla açılıyor ve enerji yemiyor. Daha birçok şey var aklımda DF akai animasyonu geliyor ama kadroya gelmiyor, genzonun sadece almanya ve Brezilya maçlarında ilk 11 alınabiliyo olması garip, bence Fransa Hollanda Arjantin maçlarında da alınsa iyi olurmuş, (bu arada sanki bunların dışında 1 kez daha aldım genzoyu kadroya önceki maçlardan birinde ama bir daha almanya maçına kadar aldırmadı, hangi maçta izin vermişti genzoya net hatırlamıyorum.) bazı özel skiller bazen açık bazen kapalı (örnek: tsubasa misaki beraber rövaşata, hyuga tsubasa twin şut vole pozisyonunda) Bilmediğim eksik kaldığım Detaylar da varsa söylerseniz sevinirim başka bu tarz versiyon var mı bu oyunun? Bir kere de Brezilya hack oynamıştım sadece başka da oynadığım yok, var mı öneriniz hocam?
RE: Captain Tsubasa 2 - Zhangjianihao Hack (V10) Türkçe Versiyon - Arem bey - 04-06-2026 Teşekkür |