![]() |
|
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 19-04-2022 Arkadaşlar sonunda Flamengo maçına gelmeyi başardım. Japonca devam edeceğim. Yakında yetişirim diye düşünüyorum.
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 19-04-2022 ![]() En çok golu ben yedim sanırım..Aslında morisaki iyiydi ama her çekilen şutta yerde kaldı ve 2. şut gol oldu.. Bu maçı matsuyama 4 golle aldı denebilir.Diğerleri etkili deildi.. maçta leveller 23/24 idi... RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 20-04-2022 Japan Youth 5-3 France Youth Rakipte Pierre ve Napoleon yok, ama daha önce dediğim gibi dikkatli oynamazsanız taklaya gelebileceğiniz bir maç bu. Çünkü rakibin defansı ve kalecisi fena değil, bizim de kalemizde 19 litrelik boş su bidonu duruyor. ![]() Misugi'yi bu maç ikinci yarı oyuna aldım, hemen skor katkısı verdi. Rakip kaleciye Jito-Tachibana combi, Misaki röveşata, Nitta vole ile goller buldum. Ama Hayabusa'yı rakip defans ayağıyla tuttu, Eagle Shoot ise kaleci tarafından yakalandı. Misugi'nin düz volesi ilk sefer gol girdi ama ikincisinde yemedi. Pozisyonları düzgün değerlendirirseniz rahat geçebileceğiniz bir maç. RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Hikaru Matsuyama - 20-04-2022 @Karl Heinz Schneider Tekrar oynayışında gözüne çarpan, farklı durumlar filan varsa hepsini detaylıca paylaş lütfen. ![]() ![]() Yorumlara kesinlikle katılıyorum; Pierre & Napoléon yok, maçın hemen başında Misaki geliyor oh, filan dememek lazım çünkü Fransa hiç kolay lokma değil. ![]() ![]() Amerika maçına 27 Level ile çıkacağım. Amerika bu oyunla birlikte TECMO dünyasına dahil olan bir takım ve açıkçası CT-oyun dünyasına renk katıyor.
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 20-04-2022 ![]() Japonya 4 - 2 Fransa Goller: Misugi(2) - Misaki - Matsuyama Rakibin gollerini özel şutu olan Bossi attı. Misaki ve Matsuyama'nın röveşataları direkten döndü. Matsuyama golü direkten dönen şutla attı. Rakip bir penaltıyı direğe nişanladı. Daha farklı kazanabilirdik ama hem rakip kaleci çok iyiydi hem de şanssızlığım çoktu. Morisaki'ye de değinmek isterim. Dünya üzerinde böyle bir kaleci yok. Bana ilham veriyor. Her salı halı sahaya gidiyoruz. Ben kaleciyim , Morisaki'nin bana yaşattıkları aklıma geldikçe aynı duyguyu ben takım arkadaşlarıma yaşatmamak için daha fazla çabalıyorum Bir tane şut kurtar be kardeşim. Neyse ki Wakashimazu geldi
RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 21-04-2022 USA Youth 1 - Norwood 2 - Lasman 3 - Hampton 4 - Baker 5 - Cox 6 - Bell 7 - Edwards 8 - Grant 9 - Carter 10 - Moore 11 - Mihael Sonunda Wakashimazu ve Hyuga maç öncesinde kadromuza katılıyor. Ben CT oyunlarında ABD takımlarını sevmem. Çünkü çok güçlü yaparlar, oysa ki hiç alakası yoktur. Güçlü yapılmasının sebebini tamamen duygusal (ekonomik nedenler) buluyorum. ![]() Bu maç sonrasında konuşulacak bir konu daha var, onu da yeri gelince söyleyeceğim.
|