Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-2-super-striker-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 25-11-2021

Nankatsu 6 - 5 Touhou

[Resim: geiedpq.png]
Misaki 4 gol, Nitta 2 gol. Son saniyede kazandığım PK ile şampiyon oldum.  Yupi

İlk şutum Overhead Kick ve Wakashimazu Sankakutobi yapmasına rağmen tutamadı. 1 tane daha Overhead Kick ile gol buldum. 2 tane de Jumping Volley çektim ve her ikisinde de Sankakutobi yapmasına rağmen tutamadı. Kendisine gol atmaktan en büyük keyif aldığım isimdir bu oyunda Wakashimazu.  Süper

Bunlar güzel sahnelerdi, beni sinir eden ise Sawada'nın ortaya koyduğu performanstı. Takeshi 1 tane Overhead Kick engelledi  Kızgın - Sinirli hiçbir pasına engel olamadım, hem de 2 tanesi Misaki ile olmasına rağmen, yetmedi üzerine 1 de gol attı. 
Kalan guts nasıl bir mücadele ortaya koyduğumu gözler önüne seriyor.  Dil Çıkarma

[Resim: rdgw3kb.png]

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 25-11-2021

Karl Heinz Schneider Bende Bu Seri yi Seyrettim Kardeşim Gerçekten Çok Güzel Seri Olmuş.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 25-11-2021

Yarın iki maç atacağız, ben bugünden ilkini atayım.

Sao Paulo vs Roma

Tsubasa (P)
Rampion - Vole
Tsubasa (Marini) - Röveşata
No. 10 - Şut
Tsubasa (Babington) - Çalım

Amaral (Tsubasa) - Kafa
Rampion - Rocket Header
Tsubasa (P)
Rampion - Şut
Tsubasa (Babington) - Çalım
Tsubasa (Marini) - Drive Shoot

Sao Paulo 7-4 Roma

Rakip takım İtalya defansı ve CT'de İtalyan takımların defanslarının çok fazla övüldüğünü görüyoruz, ancak CT2'deki Roma takımında defans diye bir şey yok. Dil Çıkarma Kaleci hariç herkes atağa katılıyor ve topu kaptığımızda defansları bomboş kalıyor.

Maç sonu yanlış hatırlamıyorsam Tsubasa, Babington, Gil ve Battista seviye atladı.

Tsubasa'ya kavuştuk ve geri dönüş maçında 6 gol 1 asistle oynadı. Aynı performansı Uruguay maçında da bekliyoruz. Dil Çıkarma

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - mekani99 - 25-11-2021

Karl Heinz Schneider Valla Kardeşim Helal Olsun Skorlar On Numara Valla Tebrik Ederim Seni Gerçekten Bende Skorlarımı  Yarın Paylaşacağım İki Birden.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 25-11-2021

@ScoUnk 
Ne maç olmuş öyle ya.  Güzel  Bazı noktalarda son derece şanslıydın bence. Mesela Hyuuga'ya yakalanınca o %100 Tiger Tackle yapar ve şayet Misaki ile değilsek yaptığımız hamlenin pek bir önemi yoktur, çoğunlukla topu kapar, sen ise hiç kaptırmadın.  Güzel 

Bana göre Misaki'yi normal sürede hiç verimli kullanmadın, bu yüzden de maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda ise tam tersine Misaki ile oynadın (başlarken Guts 724 idi!) ve biraz da şansın da sayesinde 7-4 gibi çok güzel bir skor elde ettin. Jumping Volley bence çok güzel bir teknik ve bu turnuvada çok özel, senin videoları izlerken bunu bir kez daha anladım.  Güzel

Maçın hem şanssız hem de şanslı isimlerinden biri de yine Morisaki oldu; SGGK yapmasına rağmen Hyuuga'nın volesini kurtaramadı ancak uzatmalarda 2 şutları direkten döndü ve bir de Sawada çok net pozisyonda topu bıraktı ve dışarı çıkarak sana geçti. 

Ancak bana göre maçı bitiren iki hamle vardı. Biri, son saniyelerde Shoubu da Hyuuga-san!! diyerek, Hyuuga'dan topu çalan Nitta, diğeri ise Touhou'nun pasını keserek 0 Guts ile rakip kaleye ilerleyen kaptan Misaki.  Dil Çıkarma

Tebrik ederim. Başarılar dilerim.

RE: Captain Tsubasa 2: Super Striker Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 25-11-2021

@Hikaru Matsuyama

Ahaha. Videoyu çok güzel anlatmışsın. Genel olarak dediklerine katılıyorum. Misaki'yi kullanmaktan korktum açıkçası. Çünkü yenildiğim maçta Wakashimazu tüm şutlarımı durdurdu. 3 golü zar zor atabildim. O yüzden Misaki'yi kullanma konusunda endişe yaşadım. Ama maç uzatmalara gidince risk alıp kullandım.

Uzatmalardaki direkler ve anlamsız through hareketi oyunun kırılma noktaları doğru. Ama ben bu maçı kazanacağıma Nitta'nın 0:00'da gelen, ecnebilerin "desperate effort" diyebileceği bir şutla attığım beraberlik golü ile inandım. Nitta'yı severdim, şimdi daha çok seviyorum. Dil Çıkarma

0 GUTS ile rakibin kalesine koşan Misaki benim bu maçı oynarken bulunduğum hali temsil eden bir kareydi. Açık Ağızlı Gülümseme