Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği (/konu-captain-tsubasa-iii-kotei-no-chosen-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Karl Heinz Schneider - 17-04-2022

@"digimax" 

Yine olmadı.

@Makoto Soda 

İndirme tamamlanıyor ama niyeyse her defasında "Başarısız - Ağ Hatası" çıkıyor.

...

Ben en iyisi Japonca olarak baştan oynamaya başlayayım.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Tsumax - 17-04-2022

@Makoto Soda  japon maçlarında ben onuda paylaşacam...

@Karl Heinz Schneider olması lazım bi yerde yanlış yapıyosundur..
Oyun dosyasıyla kayıtlı dosya aynı yerde olması gerekiyor buna dikkat et..
ister ben sana komple atim tekrar japon maçlarından devam edersin..

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 17-04-2022

@Karl Heinz Schneider

Ben yükledikten sonra bir kaç kez indirdim sorun çıkarmadı.
Başarısız ağ hatası genelde chromeun verdiği bir hata başka browserin varsa oradan dener misin ?
PC ile alakalı bir sorunun olabilir belki.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 18-04-2022

Japan Youth 4-1 Holland Youth

Aslında kolay bir maç, daha fazla gol atılabilir. Bu yüzden ben de takımdaki oyuncuların güçlerini test etmek istedim. Dolayısıyla fazla gol atamadım. Libuta'nın pas kesmesi, Islas'ın şutları oldukça güçlü.

Malesef Misugi'yi almayı unuttum. Sonraki maça artık. Gülümseme

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - Makoto Soda - 18-04-2022

[Resim: jdbr285.png]

Japonya 5 - 1 Hollanda 

Goller: Misugi (3) - Matsuyama - Nitta  / Islas

Flamengo maçına 19 level çıktım yenilince ekstra level aldım 21 oldu kazandıktan sonra bu maça 23 level olarak çıktım.

Hollanda maçı olmasına rağmen kolay bir maçtı. Matsuyama'ya 10 Numara çok yakışıyor.
Defansın ortasında Souda  ve Jitou olmasına rağmen Matsuyama'yı da genellikle top kazanmak için kullandım.
Yoksa daha fazla gol atabilirdi. Misugi her zamanki gibi çok iyi. Morisaki de hiç fena değildi.
Souda ile önüm boş iken bir şut çektim direğe çarpıp patladı.
Sizin de dediğiniz gibi diğer oyuncuları kullanmak ve takımı test etmek için iyi bir maç.

RE: Captain Tsubasa III: Kotei no Chosen oynuyoruz etkinliği - ScoUnk - 19-04-2022

Yarınki maçımız Fransa ile.

France Youth
1 - Amoro
2 - Felbert
3 - Borne
4 - Marchand
5 - Marceau
6 - Nel
7 - Maurice
8 - Labelle
9 - Caillet
10 - Lanson
11 - Bossi

Bu maçta takıma birisi katılıyor. İlk defa oynayanlar için sürprizi bozmak istemedim. Oyun ilk durduğu anda takıma gelecek, oyuncu değiştirip maça almayı unutmayın. (Yedeklerin en altına geliyor) Gülümseme 

Onun dışında Pierre ve Napoleon maçta yer almıyor gördüğünüz gibi. Fransa, bildiğimiz Fransa değil. Ama yine de başımıza bela olabilecek kapasitede. Gülümseme