Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - S.Carlos - 21-01-2015
(21-01-2015, Saat: 21:50)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşlerim vardı dün oynayamadım oyunu, bugün de iş yerinde internette sıkıntı vardı yine oynayamadım, çok da sevdiğim bir etkinlik değil zaten Mission ama kesinlikle B Mission oynayıp da sıralamaya girmek gibi bir hatayı bir daha asla yapmam, şu anda S Mission'dayım, 10 maç kaldı geriye ve kesinlikle üstlere doğru devam etme niyetindeyim. 
Aynen üstadım. Staminam da yok. Manuel yapıyorum maçları tek seferde 10 atmak için. Keşke hep böyle formda olsalar.
![[Resim: EzAnAB.png]](http://i.hizliresim.com/EzAnAB.png)
Misaki hariç. Bir tane G-23 Dream, Tsubasa ya da Misaki çıksa; şu legend kartlardan kurtulacağım direk
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 22-01-2015
Daha S Mission'ı bile tamamlayamadım, inanılmaz ağır ilerliyorum. 
Bu arada Medal Point'i yeterli olanlar için Medal Shop indirimi başlamış, ilanen duyurulur.
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - S.Carlos - 22-01-2015
(22-01-2015, Saat: 19:51)Hikaru Matsuyama Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha S Mission'ı bile tamamlayamadım, inanılmaz ağır ilerliyorum. 
Bu arada Medal Point'i yeterli olanlar için Medal Shop indirimi başlamış, ilanen duyurulur. 
Güzel haberler hep güzel insanlardan çıkıyor. Yeterli değil ama S mission bitince alıp gidecek gibi. Derhal Black Ball alıp geçenlerde çıkan Road To 2002 Dream (Defence) Gacha'yı HD+ yapmak istiyorum.
Cvp: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - Hikaru Matsuyama - 23-01-2015
Geçen yabancı siteden birine Emergency Mission'dan Golden-23 çıktığını görmüştüm, ondan özendik belki bize de çıkar dedik ve gittik oynadık, haliyle Stamina harcamadan 30! gol atmak da mümkün değil, bunun için 4 de Staminam gitti ve çıkan kart: Road to 2002 "eski" Offence Levin. :(
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - JunYusuf - 23-01-2015
Yaşasın! Hem karne günü hem de ilk Black Ball'umu alacağım.
RE: Captain Tsubasa Tsukurou Dream Team - S.Carlos - 23-01-2015
O halde benim dream mission'ı tamamlamam mümkün değil. Çünkü hiç Stamina yok. Ne yapalım? platine devam.
|