Tsubasa Türkiye Platformu
Kids' Dream Okuma Etkinliği - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Manga Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-manga-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa (1981) (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-1981.html)
+--- Konu Başlığı: Kids' Dream Okuma Etkinliği (/konu-kids-dream-okuma-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Karl Heinz Schneider - 25-09-2023

@ScoUnk

Burada aslında çokta merak edilecek önemli bir konu yok. Veri kitabından her grupta 6 takım olduğu bilgisi var. Zaten attığın sayfadan önceki bir sayfada da gruplarda 6 takım olduğu yazıyordu. Yani ya çeviri hatası ya da hatalı bir bilgi. Ha gruplarda 7 takım var diyelim (ki yok ama), yine çok önemli bir konu değil. Çokta merak edilecek bir tarafı yok yani bence. Açık Ağızlı Gülümseme

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - ScoUnk - 25-09-2023

@Karl Heinz Schneider

Konu 6 takım olup olmadığını sorgulamak değil. Orada anlatılmak isteneni doğru anlayıp anlamadığımızı sorgulamak. Ya da bir hata varsa farkına varmak.

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 25-09-2023

@ScoUnk

Bende senin gibi düşünüyorum. Çeviri yapılırken oradaki 6 rakamı ile ilgili bilgi yanlış anlaşılıp 6 maç olarak çevrilmiş olabilir. 

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Belirttiğin gibi Hikaru Matsuyama da Japoncasına bakıp çevirebilirse eğer daha net bir bilgi edinmiş oluruz.

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hikaru Matsuyama - 25-09-2023

17. Bölüm

Bu bölümde Tachibanalar giriş yaptı! Ben İkizler'i oldum olası çok sevmişimdir ve bence ortaya çıkış şekilleri de son derece güzel tasarlanmış. 

Öte yandan Matsuyama ile Misaki'nin tekrar bir araya gelmesi her ne kadar güzel olsa da bu ikisi arasındaki dostluğun seri boyunca bir adım bile ileriye taşınamamış olması hem hayret hem de üzüntü verici.  uyu

18. - 20. Bölümler

Muhtemelen sayan olmamıştır ancak ben yanlış saymadıysam Takeshi ilk Nankatsu karşılaşmasında 7 rakibi geçti, sekizincisi olan Misaki'de takıldı. O esnada Tsubasa iptaldi zaten, kaleciyi de saymazsak neredeyse tüm Nankatsu'ya çalım atmış gibi bir şey olmuş.  Dil Çıkarma Sahnenin devamında Tsubasa'dan ilk Heel Lift geliyor ki cidden enfes ve vole ile golle taçlandırılması da son derece güzel, bak bak doyamıyorum.  Güzel

Benim bu turnuvadaki favorim elbette Furano!  Yupi

İngilizce çeviride ne yazık ki ScoUnk'un da dediği gibi hata var. 

予選ブロックの試合は6面あるサッカー場のすべてを使い各グラウンドで午前午後4試合ずつおこなわれる。--> Ön eleme grubundaki maçlar, 6 futbol sahasının tamamı kullanılarak ve her sahada sabah ve öğleden sonra 4 maç oynanarak gerçekleştirilecek.

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Hiena 2 - 25-09-2023

@Hikaru Matsuyama

Tahmin ettiğim gibiymiş... Çok teşekkür ederim, sayende bu konuda da doğru bir şekilde bilgilenmiş olduk.

RE: Kids' Dream Okuma Etkinliği - Tsumax - 26-09-2023

@Hikaru Matsuyama Furono bu turnuvada hatırladığım kadarıyla Nankatsuyla karşılaşamıyordu mangada aynıdır sanırım.