![]() |
|
Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-j-get-in-the-tomorrow-oynuyoruz-etkinligi.html) |
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 05-09-2021 @ScoUnk Bazen joystickle oynarken yön tuşuna basınca diğer yön tuşları da hareket edebiliyor.Hepsi bağlantılı olduğu için. Bundan kaynaklıda olabilir.Hepsinin hareket bağlantısı tek bir noktada birleştiği için bazen böyle sorunlar oluyor. Bende Tekken oynarken bazen çileden çıkıyordum. Bir sorum olacak oynadığın maçın videosunu çekmek için hangi programı kullanıyorsun ? Bildiğim kadarıyla Win10 da kendiliğinden bu program mevcut ama ben Win8 e çok alıştığım için hiç yükseltmedim. Win8'de program yok sana sormak istedim. @Hikaru Matsuyama Heralde Morisaki'nin iyi olduğu tek oyun Captain Tsubasa J'dir. Başka oyunlarda standardını hiç bozmuyor hep içeri alıyor Matsuyama'nın şutunu bende çok seviyorum.Çimleri havalandıra havalandıra gidiyor.Resmen biçerek gidiyor şut. RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 05-09-2021 Şimdi sırada bana göre CT tarihinin en keyifli karşılaşmalarından biri olan Tayland var. Aoi ile oynamak bu oyunda da muazzam keyifli ve onun ikinci yarıda oyuna girdiği anı görmek için sabırsızlanıyorum. ![]() Bu arada ilk defa bu maçta Tsubasa'nın gücünü bitirdim; ilk anda top sürerken topu bıraktığını görünce Allah Allah niye böyle oldu deyip bir pozisyon sonra aynı şekilde nefes nefese* kaldığını ve topu tekrar bıraktığını görünce barın bittiğini fark ettim. ![]() Yanlış anlamıyorsam mavi çok iyi, sarı orta, kırmızı kötü ve kırmızıdan sonra boşluk çıkınca da artık oyuncu bırak gol atmayı oynayamaz hale geliyor. Değil mi? RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 05-09-2021 @Hikaru Matsuyama Morisaki bende Street Team maçıydı sanırım, orta sahadan düz şutla gol yedi. Yani kendi kalesine atsa şaşırmam. Bu arada renk kodları dediğin gibi, zaten oyuncu yorulduğunda sahada çıkan minik suratı öne doğru nefes nefese ve ter içinde olarak çıkmaya başlıyor. ![]() @Makoto Soda Dediğin gibi olabilir şut çekme işi. Oynadığım oyunları OBS ile kaydediyorum; Open Broadcaster Software. Ücretsiz bir program. Google'a yazdığında kendi sitesinden indirebiliyorsun. ![]() Japonya Youth 7-4 Tayland Youth 2 golü zamanında kurtarmaya basamadığım için, kalecim özel kurtarış yapamadı, o yüzden yedim. Ayrıca Morisaki ilk kez bir top kurtardı. ![]() Devre arasında kadronuzu kontrol etmeyi unutmayın. ![]() Sıradaki maç bir intikam mücadelesi. Yine de çok şey yapmayın, kalede Tachibana var. ![]() Japan Youth 2 - Masao Tachibana 3 - Kazuo Tachibana 5 - Hiroshi Jito 7 - Makoto Soda 9 - Kojiro Hyuga 11 - Taro Misaki 18 - Shun Nitta Real Japan 7 1 - Michel Yamada 2 - Yuji Sakaki 4 - Hanji Urabe 7 - Koji Yoshikawa 9 - Ryoma Hino 10 - Nobuyuki Yumikura 11 - Toshiya Okano RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 05-09-2021 ![]() Japonya Youth 21 - 2 Tayland Youth Goller: Tsubasa(8) - Matsuyama(6) - Aoi(6) - Izawa RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 05-09-2021 @Makoto Soda Tebrikler rekorumu ele geçirdin.
RE: Captain Tsubasa J: Get In The Tomorrow Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 05-09-2021 @ScoUnk Teşekkür ederim. Rekor için oynamadım.Fakat Tsubasa'yı durduramıyorlar
|