Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Online Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-online-oyun-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! (/konu-captain-tsubasa-sega-cd-oynuyoruz-etkinligi.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 20-07-2021

[Resim: IAFrs.png]

Nankatsu SC 2-2 Naniwa (Pen: 4-2)

Sanırım etkinliğin penaltı ile kazanılan ilk maçı benimki oldu. Ne yaptıysam adamların şutlarını durdurmayı başaramadım, ne yaptıysam Nakanishi'ye gol atamadım. Misaki'nin röveşatalarını direkt yakalayarak durdurdu Nakanishi. Tsubasa'nın 1 röveşatasını rakip defans göğsüyle kontrol etti.

Penaltıları genelde kazanamam, bu bir şans oldu, bir daha kalırsa kesin kaybederim, o yüzden penaltılara bırakmamak lazım. Dil Çıkarma

Sıradaki maç Shinjou;

1 - Daimon
2 - Todoroki
3 - Morita
4 - Akimoto
5 - Yamashita
6 - Yagi
7 - Hidaka
8 - Hokuto
9 - Souma
10 - Motoki
11 - Sawamatsu

Bu arada Naniwa kadrosunda Kiryuu diye çevirdiğim bir oyuncu var, @Hikaru Matsuyama müsait olduğunda kontrol eder misin? Sanki doğru çeviremedim.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 20-07-2021

@ScoUnk Nakanishi direk şutlara karşı oldukça iyi bir kaleci.
Penaltılarla kazanan ilk kişi sen oldun.
Bende penaltılara kalmayı hiç sevmiyorum. Çünkü iş şansa kalmış oluyor.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Hikaru Matsuyama - 20-07-2021

[Resim: cdvorf9.png]

@Makoto Soda
Valla' tebrik ederim, bu oyunu oynuyorsun.  Dil Çıkarma Ben hiçbir şekilde pas yapamıyorum artık, kimle oynamaya çalıştıysam kestiler, bense rakibi bir kez olsun durduramadım. Daha fazla atarlardı da 1 tane PK kurtardım diğer şutlarında da Morisaki çok iyiydi; Kyouretsuna Shoot filan kurtardı, yoksa maç gitmişti. 

Öte yandan bilerek not aldım;
- Nakanishi ile karşı karşıya iken Volley çektim yemedi, 2 defa Banana Shoot vurdum, Banana! dedi, tuttu.  Dil Çıkarma Misaki'yi saymıyorum bile, garibim kimseye gol filan atamıyor.  Dil Çıkarma  Zaman desen zaten çok çabuk geçiyor, kısacası kabus gibi bir maçtı, nasıl kazandım anlamadım bile, şike filan yapmış bile olabilirim, maç Naniwa'nın hakkıydı.  Dil Çıkarma

@ScoUnk
Kontrol ettim, doğru çevirmişsin.  Süper

ひかえせんしゅ [控え選手] hikae senshu --> Yedek Oyuncu demek. Liste boş olduğun için Nankatsu'nun yedek oyuncusunun olmadığını anlıyoruz. Mazallah biri sakatlansa sahaya sürebileceğimiz isimler Roberto ya da Sanae filan herhalde.  Dil Çıkarma

[Resim: mseznyg.png]

Eyvah eyvah, Tsubasa Level de atlamamış, benim yakında helvamı kavurursunuz.  Dil Çıkarma

@ScoUnk 
Sıradaki takımın oyuncularını da kontrol ettim, sıkıntı yok.  Süper

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Makoto Soda - 20-07-2021

@Hikaru Matsuyama Çok teşekkür ederim. Kendimce biraz oynuyorum. Nakanishi bu oyunda iyi bir kaleci.Birebiri çok iyi direkt şutlarda kolay kolay geçit vermiyor. Ben gollerin çoğunu çıkış yaptığı anlarda attım.Tsubasa ile vole ve üzerine Banana ile attım. Bırakma hareketide etkili oluyor.
Tabi birazda levellerle alakalı.
Bu arada Nankatsu'nun bir tane yedek oyuncusu var ; Nishio.

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - ScoUnk - 20-07-2021

@Makoto Soda

Evet belalı bir kaleciymiş. Mangadaki halinden eser yok.

@Hikaru Matsuyama

Kontroller için teşekkürler.

Nankatsu kadrosunda ilk başta 2 yedek vardı. Morisaki ve Nishio. Fakat Genzo sakatlanınca Morisaki as kaleci oldu, sadece Nishio kalması lazım. Bu yazının üzerine kontrol ettim kadroda duruyor.

Yedek Oyuncular yazısına tıklayınca ikinci sayfaya geçiyor. Ve orada hiçbir maçta oynamamasına rağmen, kenardan izleyerek level 8 olan koca yürekli Nishio'yu gördüm. Hatta neredeyse level 9 olacak kerata. Gülümseme

[Resim: TEb1A.png]

RE: Captain Tsubasa SEGA-CD Oynuyoruz Etkinliği! - Karl Heinz Schneider - 20-07-2021

Aslında seride Ishizaki yedekti. Nishio oynuyordu. Hanawa maçında Nishio sakatlandıktan sonra Ishizaki girmişti. Bu oyunda da böyle yapabilirlerdi.