![]() |
|
Yolun Sonu: Kalıcı Veda... - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Tanışma/Duyuru/Diğer (https://tsubasatr.net/forum-tanisma-duyuru-diger.html) +--- Forum: Duyurular (https://tsubasatr.net/forum-duyurular.html) +--- Konu Başlığı: Yolun Sonu: Kalıcı Veda... (/konu-yolun-sonu-kalici-veda.html) |
RE: Yolun Sonu: Kalıcı Veda... - SHINIGAMI - 08-06-2025 . Hola. Comence a hackear en 2011. Estoy seguro que los trucos aprendieron de ustedes y me enseñaron en foros españoles. . Se quemo 3 veces mi PC y 3 veces empece de nuevo, estuve 5 años sin tocar mi PC y volvi . todavia sigo aca . Editar este juego puede ser vicio o pasa tiempo... . La diferencia es que nosotros todavia no nos cansamos y nos gusta... haci como te gusto una vez a vos @ hiena 2 . Disfruta , a tu manera y espero que seas feliz. Siempre te recordaremos como un gran maestro y buena persona que nos ayudo a cumplir nuestros sueños... poder hackear CT2 . Y no deberiar borrar los post. temas o mensajes sobre editar. . A alguien que no sabe le puede servir en unos años, cuando nosotros ya no podamos ayudar. . Yo sufri que 2 foros se perdieran años de trabajo, guias y rom... y se siente feo. . Si es una etapa de tu vida... te esperamos con los brazos abiertos . Si no vuelves, te deseamos una larga vida y felicidad eterna. . Nosotros seguiremos siendo feliz a nuestra manera. . Hackeando CT 2 ? . Chau y gracias por todo. RE: Yolun Sonu: Kalıcı Veda... - Ysy56 - 08-06-2025 Bir Efsanenin Sonu..... RE: Yolun Sonu: Kalıcı Veda... - ozan55 - 08-06-2025 @Ysy56 Aynen Ama Onun Kararı Yapacak Bişey Yok Malesef Gitmesi üzücü Oldu RE: Yolun Sonu: Kalıcı Veda... - Ysy56 - 08-06-2025 @ozan55 Evet biliyorum Tolga abiyi unutmayacağız... RE: Yolun Sonu: Kalıcı Veda... - Oozora Tsubasa - 09-06-2025 @Hiena bu konuyu görünce şok oldum az çok tahmin edebiliyordum yazılanı, taibiki bırakman kötü oldu abi üzücü yani kararına saygı duymamız gerekiyo... bende okadar çok düşünoyurm ki kendi adıma konuşıyım boş olduğunu saçma geliyo bana bukadar çaba harca ne için? bir oyun için ve herşey aynı başka oyundan şut bul yada kod ara animasyon ara vs vs sonuç hep aynı yani bir ilerleme yok çok düşündüm tüm bilgileri dosyaları pc den silecek duruma gelmiştim lan dedim kendi kendime bi bu oyun var vakit geçirdiğin boş zamanında oda her an bakmıyosun haftada yada yeri geliyo ayda bir bakıyosun tuttum kendimi ve silmedim gerçekten ct2 harika bir oyun ve zaman geçirmek iyi oluyor kafa dağılıyor. ahiret hayatına gelince evet haklısın ibadetleri yapmamız gerekiyo ki kendi adıma konuşıyım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çok şükür bu ct2 ye bir engel değil bence. tekrar belirtiyorum kararına saygı duyuyorum umarım bir kez daha durup düşünür ve kararından vazgeçersin abi zaten ct2 ile ilgilenen az bir grup kaldık yaşarsak zaten 2-3 sene daha belki daha fazla belki daha az zaman geçireceğiz.. şunuda belirmek istiyorum ct2 sayesinde tanışma fırsatı bulduk inşaallah kararını birdaha düşünür ve geri dönüş yaparsın. RE: Yolun Sonu: Kalıcı Veda... - Ysy56 - 09-06-2025 @Oozora Tsubasa Keşke geri dönse ama onun kararı yapacak bişey yok İnşallah hayatı iyi geçiyordur Tolga abiyi çok özleyeceğiz. |