Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu (/konu-captain-tsubasa-2-final-evolution-acilis-videosu.html)

Sayfalar: 1 2

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Jun Misugi - 30-10-2024

O zaman anlatayım sana

2015'te yani İlk zamanlar camtasia ile kayıtları yapıyordum zaten bazı videolarımda simgesi bile vardı bu başlangıç seviyelerinde herkesin kullandığı bir uygulamaydı

2017'de Fraps kullanıyordum her oyunu desteklemiyordu ve 60 fps kayıt aldığı için dosyalar inanılmaz boyutlara çıkıyordu bir video 100 gb falan inanılmazdı yani onu camtasia ile editliyordum 720p videolar max 2-3 gb oluyordu

2019'da PS3 oyunlarından video kaydı almak için avermedia live gamer portable'ı kullanıyordum bu cihazın programını vs kurana kadar beni baya uğraştırmıştı ne günlerdi ve 2023'ün sonuna kadar bu cihazı ps3-ps4 kayıtlarında kullandım bazen bilgisayarda da kullandım iyiydi daha sonra cihaz bozulunca ASUS TUF Gaming CU4K30 Capture Card'ı kullanmaya başladım şu an bile canlı yayınlarda onu kullanıyorum
Bilgisayar oyunlarından kayıt için de Xbox game bar'ı kullanıyordum görece daha iyiydi

2020'de Monster'ı aldığımda bilgisayarın özelliklerini araştırınca iki şey karşıma çıktı
Birincisi nvdia'nın Geforce experince özelliği sayesinde video kaydı almasıydı böylelikle bilgisayar hiç yorulmadan 1080p60fps kayıt alabiliyordu
İkincisi ise yine bu cihazlarda masaüstü kaydı almanı sağlayacak bir özellikti bunun için bios ekranından sadece nvdia rtx 2060'ı seçerek onu etkinleştirmem yeterliydi masaüstü kayıtlarım hep böyle alıyordum yeni hex editör videolarım hep bu özellik sayesinde yine 1080p60fps kalitesini sağlıyordu

Şimdi bunlar video kaydı sadece bir de işin ses kaydı var
2017'nin ilk zamanlarına kadar amatör bir mikrofonum vardı daha sonra telefonum ile ses kaydı alıyordum
daha sonra 2020'de yine blue yeti mikrofon aldım artık kayıtları hep onunla alıyorum

Bu da işin ses kaydı kısmıydı bir de bunların düzenlenmesi var

Başlarda camtasia kullanıyordum daha sonra 2019'du galiba sony vegas'a geçtim ve videolarımı hep sony vegas ile düzenledim
video kaydı ve ses kaydını senkronize edip saatler süren videoları düzenliyordum zaten kes kopyala yapıştır çok fazla şeye gerek yoktu sade ve kaliteli olması önemliydi

Bilgisayarında nvdia varsa ekran kartını öğrenip shadow play destekliyor mu görebilirsin eğer desteklemiyorsa zaten her bilgisayarda xbox game bar var ayarlarını yapıp kullanabilirsin

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Hiena 2 - 30-10-2024

Frabs'ı 2013 lü yıllarda kullanmıştım. Dediğin gibi boyutu yüksekti. 

Benimde Nvdia ekran kartım var. Kurma işlemi biraz sıkıntılıydı ve 2 gün önce format atıp baya uğraşarak kurduk. Oyun oynamadığım için programı yüklerken seçeneklerden Geforce experence oyun seçeneğini seçmemiştim. Ama kısayolundan programı açıp hesap oluşturarak deneyebilirim. 

Sony vegas'ı da yıllar önce kullanmıştım. Tekrar yükleyip videolar üzerinde düzenleme yapmak amacıyla kullanabilirim. 

Şimdi gördüm. Bende Game bar diye geçiyormuş. 

Yalnız video kaydı başlatmak istediğimde 'Oyunun özellikleri windows masaüstünde veya windows gezgininde kullanılamıyor' diyor.

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Jun Misugi - 30-10-2024

Piyasadaki programlar böyle hepimiz faydalanıyoruz

Nvdia geforce experince'ı kurabilirsin ekran kartı modelin nedir abi?

İstersen obs kurabilirsin normal ekranı kaydediyor virtuanes'i tam ekran yaparak güzel kayıtlar alabilirsin

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Oozora Tsubasa - 30-10-2024

abi emeğine sağlık harika görünüyor.
her ne kadar yeni yeni versiyonlar yapılsada bir çoğu eskilerin yerini asla almaz..

RE: Captain Tsubasa 2 - Final Evolution | Açılış Videosu - Hiena 2 - 30-10-2024

@Jun Misugi

Modeli MT110 

OBS dediğin Open Broadcaster Software programı mı? Onu da denerim. 

@Oozora Tsubasa

Evet, oynanabilirlik çok önemli, ki bu, oyunun tekrar tekrar oynanmasını sağlıyor. O yüzden eskide olsa bu varsa eğer o oyun bir-iki kez oynanıp köşeye atılmaz.