Tsubasa Türkiye Platformu
Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Hex Kodları ve Offset Paylaşımları (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-hex-kodlari-ve-offset-paylasimlari.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 - Hex Kodları Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hex-kodlari-bolumu.html)
+--- Konu Başlığı: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü (/konu-zhangjianihao-hack-v10-versiyonuna-ait-tum-ozelliklerin-toplu-paylasim-bolumu.html)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 28-09-2024

Türkçe versiyonu konusunda link içerisinde gizli karakter, takım ve sahneleri açma isimli bir belge vardı ve orada bunu belirttiğimi sanıyordum ve şimdi baktığımda Wakabayashi için bundan bahsetmişim ama Hino için bu bilgiyi vermeyi unutmuşum. Onu da bir sonraki güncellemede belgeye eklerim. 

Wakabayashi ve Hino'yu takımımıza almak için RJ7 maçının ilk yarsında yenik durumda olmamız lazım. Bu şekilde ilk yarıyı geride kapatırsak Wakabayashi 2.yarıda bir ara sahne ile oyuna giriyor. Hino ise maçtan sonra Polonya maçı itibariye bu tuş kombinasyonları ile oyuna alınabiliyor.

Bu bilgiyi de herkes için belirtmek istedim.

Zaten konu başlığında ve mesajımda bunu belirtmiştim. Burada tüm özelliklerin konularını sıralı linkler halinde paylaşacağım. Forma renklerini bulduğumda onu, kadroların altına eklerim. Sonra rakip takım kadroları, müzikler, oyuncu isimleri, oyuncu tipleri vs... bu şekilde sıralı linkler ile ve bilgilendirme mesajı ile bu paylaşıma ekleyeceğim. Ve yanına da takım kadrolarında olduğu gibi kırmızı ile belirttiğim paylaştığım tarihi yazacağım.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 28-09-2024

@Hiena 2 sağol Abi meğer o maçtan dolayı Hinoyu açamamışım şimdi açtım tekrardan çok Teşekkür ederim

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Jun Misugi - 28-09-2024

@Hiena 2
Eline sağlık demek konuları paylaşmaya başladın
Toplamda kaç konu olacak tahminen? Onları da ilk mesaja ekleyebiliriz

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Hiena 2 - 28-09-2024

Evet, bugünden itibaren başlamış olduk. Fırsat buldukça hemen her gün yeni bir özelliğin kodlarını paylaşırım. 

Bulabildiğim kadarıyla bütün konuları paylaşacağım. Paylaşım mesajıma bir kısmını ekledim.

RE: Zhangjianihao Hack V10 Versiyonuna Ait Tüm Özelliklerin Toplu Paylaşım Bölümü - Ysy56 - 28-09-2024

@Hiena 2 Abi tekrardan Eline sağlık yarın muhtemelen Zhangjianihao hackin videosunu çekerim biraz oynadım çok keyif aldım hele Türkçe olunca Gülümseme

Sağol. Keyifli oyunlar dilerim.