![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 (/konu-captain-tsubasa-2-hack-by-zhangjianihao-v10-turkce-bolum-9.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Ysy56 - 18-09-2024 @Hiena 2 Çok Teşekkür Ederim Abi dediğini yaptım sorunsuz oldu tekrardan Teşekkürler
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Hiena 2 - 18-09-2024 Rica ederim. Bu arada şut veya çalımda olsa herhangi bir özel tekniği olan oyuncular için 7 tekniklik ikili kod grupları otomatik oluşuyor ama Gil gibi hiç özel tekniği olmayan oyuncularda önce bu şekilde 3BD10 lu boş bölümlerden bir yeri gösterip 7 teknik için ikişer kod gruplarını girmek gerekiyor. Baktın mı bilmiyorum ama aşağıdaki konuda tüm oyuncuların bu tekniklerine dair ofset ve kodlar mevcut. Ayrıca döküman içerisinde örnek anlatımlarda mevcut. Oyunculara Özel Hareket Ekleme (tsubasatr.net) RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Tsumax - 18-09-2024 @Hiena 2 Ustad bu hackte şut güçlerinin yerini bulduguna sevindim çünkü hack yaparken çok lazım olacaktır. Tahminim zaten forma renkleri vb konuların yerlerini zaten bulmuşsundur. Şutları istedigimiz zaman açma ve istedimiz maçta kadro değiştirme konuları da çok önemli. Belki de bu hackte 00 01 02 takım kodlarını girince kadrolarda otomatik geliyordur. Ayrıca kaleci kurtarışlarından wakabayajhinin dark ilizyon yapması çok saçma geliyor ilk işim onu kaldırmak olacaktır tabi bu kodlara ulaşabildiysen ustad. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Hiena 2 - 18-09-2024 Şut güçleri, orijinaldeki yerleri ile aynı yerde. 39500 lü bölümlerde. Tabi yeni eklenen kopya oyuncuların bölümleri farklı bir yerde olabilir. Onlara, bu konuya geldiğimde bakarım. Forma renkleri 40000 li bölümlerdeydi. Zamanında hepsini bulmuştum. Yakın görünüm forma renkleri de F000 lı bölümlerdeydi hatırladığım kadarıyla. Onlar kolay, rahat bulabiliriz. Şutları istediğimiz maçta açma özelliği farklı bir yere taşınmış ama C7 8C kodlarını aratarak hemen bulabiliriz. Takım kadrolarımız 5000 li bölümlerde. Maça özel kadroda yapılabilir. Ona da bakarım. Galibiyet sonrası takımların karşımıza çıkışındaki kodlar ise biraz karmaşık. Ama istediğimiz kadroyu ve takım isimlerini zaten değiştirebiliyoruz. Birden fazla kurtarış ekleme konusuna daha önce hiç bakmadım. Bunu soran birkaç arkadaşımız olmuştu ama fırsat bulup bakamadım. Her kalecide çok fazla kurtarış var ve bazıları gereksiz. Bulduğumuzda kaldırılması gerekenleri kaldırırız tabi. Yeni hex paylaşımı olması açısından da buna uygun zamanda bakarım. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Tsumax - 18-09-2024 @Hiena 2 eyvallah ustad. Kodlar hemen hemen aynıysa aratarak bulunabilir dogru. Sut güçleri oyuncu davranış kodları aynı yerde demekki ama yeni eklenen şutlar oyuncular farklı yerde o zman. Şut editleme çok gerekmez ama genede gerekeceği yerler olacaktır. Oyuncuları şut pas özel hareket ekleme yeri aynıysa belki kalecilerinki de oralardadır.Bakalım hayırlısı. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 9 - Hiena 2 - 18-09-2024 Evet, bazı özelliklerde orijinaldeki kodları arama bölümünden aratıp istediğim bölümü bulabiliyoruz. C7 8C kodları şutların genel olarak açık olmasını sağlayan kodlar ya işte bu kodlar ile 2 tane C7 8C kodlarını girip aratırsak hemen bulabiliriz. Evet, yeni eklenen şutlar farklı yerde olabilir ama farklı bir bölümü olmayabilir de. Zira o şut üzerinden kopya ile isim ve animasyonu değiştiriliyor ama gücü değiştirilmemiş olabilir. Oyuncunun kendi teknik gücü ile bu ayarlanıyor olabilir. Tabi bazı yeni şutlarda güç arttırma kodu girilmiş olabilir ve bu durumda onu bulmak için o bölümlerde (39500 lü bölümlere gelip) hangi oyuncudaysa takım veya oyuncu kodu girerek aratabiliriz. A5 26 C9 XX gibi... Onlar bulunur zaten ama daha ziyade 3 veya 4 kurtarışın aynı çerçeve ekranında birlikte gözüktüğü bölümü bulmak gerekiyor ki oradan istediğimizi kurtarışı ekleyip-kaldırabilelim. |