Tsubasa Türkiye Platformu
Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 3 - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html)
+--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 3 (/konu-captain-tsubasa-2-hack-by-zhangjianihao-v10-turkce-bolum-3.html)

Sayfalar: 1 2

RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 3 - Hiena 2 - 11-09-2024

Direkten döndükten sonra tamamlayan oyuncunun diyalog bilgisi araya girilen kodların hatalı olması nedeniyle hem çok hızlı bir yazı bilgisi ile akıyordu hem de kendisinden sonraki diyalog olan parçalandı kısmında parç-alandi diye girdikleri için ve sığmadığı için sadece alandi yazısı gözüküyordu. Bunu bugün düzelttim ve artık orada sadece spiker, Ah! deyip şaşırıyor ve sonra kafa ile tamamladı bilgisi çıkmadan gol olduktan sonra oyuncu tamamladı diye spiker bir şeyler söylüyor. Bu şekilde ayarladım ve defalarca denedim ama bir sorun olmadı. Kafa ile tamamlamada sorun yok ama belki nadir bir şekilde yapılan vole ile tamamlamada bu durum olmuş olabilir. Buna bakacağım.      

Akai' yi illa 5 numara oynatmak istemişlerdir ve ilk yarıda Matsuyama'yı 5 numara oynatma düşünceleri olunca böyle bir şey yapmışlardır. Muhtemelen 2.yarıda Akai 5 numara olarak girerken Matsuyama da 4 numara olarak girsin şeklinde bir programlama yapmışlardır. 

Çeviride Wakabayashi katılmasam olur mu diyor ve bu çeviri doğru bir şekilde çıktı ama sonraki çevirilerde bazı bilgiler vardı ve ne türkçe ne de ingilizce olarak çevirdiğimde sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Bende o kısımdaki diyalogları atlamak zorunda kaldım. Yani normalde daha fazla diyalog var ve katılmak istememesinin nedenini orada açıklıyor ama çeviri programları ile düzgün bir bilgiye ulaşamadım. İstersen @Hikaru Matsuyama ya bunu sor, belki o bunu sağlıklı bir şekilde çevirebilir.  

Bunu denedim ve 3-0 geriye düşünce tsubasa sinirlendi ve 2.yarının 15 dakikasından sonra tsubasa ile golü attım, hemen ardından bir sahne girdi ve Tsubasa ile Aoi konuşmaya başladı. Sonra misugi, akai, roberto ve misaki konuşmaya katıldılar. Ardından Japonya'yı yendikten sonra o parkta tsubasa- sanae konuşma sahneleri vardı ya işte o sahnelere geçti ve en son Wakabayashi - Mikami konuşması ile uçak havalandı ama maç son 15 dakikadan devam etmedi ve suriye maçına geçti. Milli takım kadromuzda da Shingo Aoi yoktu. Dediğin gibi Akai' de aynı şekilde yok. Bir hata mı var bilmiyorum ama böyle bir durum yaşandı. Sonra tekrar denerim bunu. Ama bu vesile ile tsubasa iie Aoi arasında baya çevrilmemiş diyalog olduğunu gördüm. Bunları da bu sayede çevireceğim.

RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 3 - Jun Misugi - 11-09-2024

Evet o yazı bölümleri 2008 çevirisinde de uzatmalara geçince maç bittiğinde bazen oyunun donmasına neden oluyordu

Akai defanstan hiç ayrılmadı nerdeyse adeta kaleye yapıştı kaldı

Wakabayashi mangada elleri Cruyfford ve Levin tarafından sakat olduğu için katılmak istemiyor olabilir.
Mangada Mikami,Wakashimazu'nun ayrılmasından sonra takıma Wakabayashi'nin sakat olduğunu söylüyordu.
Orada gene Morisaki bol bol goller yiyordu.

Bende o yazıların japonca hali yok maalesef sende varsa bana gönder sahneleri abi ben de mesaj atarım

Acaba neden öyle oldu işin garibi ben o maçta rakibe çok oyun hakkı tanımadım genelde top bendeydi ama rakip çok güçlü olduğu için aldığı topu gole çevirebiliyor 
O sahneyi merak ettim oraları çevirince o sahneyi tekrar izleyicilere gösterebiliriz

RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 3 - Hiena 2 - 11-09-2024

Mangadaki o durumdan kaynaklı da olabilir. Belli bir maç sayısı geçtikten sonra katıldığına göre birkaç maçlık sakatlık durumunun iyileşmesi için izin istiyor olabilir.

Wakabayashi ve Mikami arasında 9 karşılıklı diyalog var ve bunların resimlerini aşağıdaki linkten paylaştım. 

Aoi'nin o sahnelerin çevirisini de bugün oyuna eklemeye çalışırım.

.rar   Sao Paulo - Japonya maçı sonrası ara sahneler.rar (Dosya Boyutu: 822.79 KB / İndirme Sayısı: 11)

RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 3 - Ysy56 - 11-09-2024

Aynen Abi