![]() |
|
Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html) +--- Konu Başlığı: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 (/konu-captain-tsubasa-2-hack-by-zhangjianihao-v10-turkce-bolum-1.html) |
RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 - Jun Misugi - 09-09-2024 @faruk_gok Tolga abi birkaç gün içinde son kontrolleri bitirip linki paylaşacağını söyledi umarım yakın zamanda sizlerle paylaşır @xcel Mobildeki emülatörler çok desteklemiyorlar bu tarz hack oyunlarını ama deneyebilirsin RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 - Makoto Soda - 09-09-2024 Yayına ne yazık ki yetişemedim. Sonradan izledim. Oyunun ilk başında seçtiğimiz Japonca yazıların ilki "Geçiş modu açılsın mı" diye soruyor. İlki evet ikinci şık hayır. İkinci gelen yer ise zorluk derecesi ayarlama. İlk seçenek normal ikinci seçenek zor üçüncü ise aşırı zor oluyor. İnşallah ikinci canlı yayına katılabilirim. Serin hayırlı olsun. Zevkle takip edeceğim. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 - hb1998q - 09-09-2024 @Makoto Soda zorluk derecesinin dediğin şekilde olduğuna emin misin çünkü eğer ilk iki seçeneği seçersek enerji 3'er 3'er artarken üçüncüyü seçtiğimizde 6'şar artıyor. En zor modda daha fazla artması saçma olmaz mı RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 - Hiena 2 - 09-09-2024 Super forvet yazısını, ilerleyen maçlarda super striker olarak yazmıştım ama baştaki ilk forvet yazısını düzeltmeyi unutmuştum. Onu da düzeltirim. Açılıştaki 3 seçeneğin zorluk seviyesi olduğu kesinlik kazandı. Kolay – Normal ve Zor şeklinde 3 seçenekmiş. Sen en zorunu seçtiğin için 1.takım kalecisi süper şut kurtarmaya başladı ve oyuncuları toplarını kesmeye başladılar. Tsubasa, Random dribble ile tüm çalımları yapıyor. Meao'nun elle yaptığı kurtarış, özel kurtarışı olduğu için yakalıyor şutları. Orijinalde olan bazı oyuncuların ismini olması gerektiği gibi çeviremedim çünkü birçoğunda yeni oyuncular onlar üzerinden kopyalanmış, doğru isimleri de orijinal yerine sığmıyor, bu durumda boş bir yere taşımak gerekecek ama bunu yaparsam da başka bir maçta kopyalanan bu oyuncular kopyalandığı oyuncunun isminin o maçta gözükmemesine neden olacak veya hata verecek. O kopya oyuncunun ismim bölümünü bulup onun yer gösterimlerini de ayarlamak zor olacağı için Satrustegui ve bazı oyuncuların isimlerini olması gerektiği gibi giremedim. Giriş deki zorluk seviyesini belirleyen Japonca büyük harfli yazılar normal harfler gibi tek bir koddan oluşmuyor; onlar bir nevi açılıştaki tecmo yazısı gibi bir yazı stili oluyor ve bunlar sayısız koddan oluşan yazılar oluyor. O yüzden onları çeviremiyoruz. Değindin diğer tüm yerleri de belirttiğin şekilde düzelteceğim. Arkadaşlar, oyunu da birkaç gün içerisinde paylaşmaya çalışacağım. Tabii önce Onur'un belirttiği yerleri düzelteceğim, sonra kalan kısımları kontrol ederim. Not: Bu oyun Telefonda oynanabiliyor. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 - Makoto Soda - 09-09-2024 @hb1998q Evet eminim bizzat oynayarak test ettim. Ayrıca yazıları Türkçe'ye çevirdiğimde de aynısı çıktı. RE: Captain Tsubasa 2 Hack By Zhangjianihao V10 Türkçe Bölüm 1 - Jun Misugi - 09-09-2024 @Makoto Soda Bugünkü yayına gelirsin.Saat 5:30 gibi olacak normalde canlı yayınlar 7 gibi ama burada tek yayında tüm ligi bitirmek istiyorum yani her yayında 1 lig bitirme hedefim var. Geçiş modu dediğin ofsayt sanırım bir arkadaşımız daha yazmıştı Yani hem ofsayt modu hem de oyun zorluğu için 2 mod eklemişler helal olsun @Hiena 2 Evet bilerek zor olsun istedim Tsubasa'nın enerjisi daha hızlı doluyor ve daha etkin kullanabiliyorum bu güzel oldu "Random Dribble" olayı aslında önce rakipte görmesi lazım ki kopyalasın misal Palmeiras maçında Vanish Feint açıldı burada mangaya gönderme var Tsubasa her türlü tekniği kopyalayabiliyor.Taro Misaki de yapabiliyor mu bilmiyorum Meao'nun Drive Overhead'i yakalaması ilginçti İsim konusu çok önemli değil olursa iyi olur ama olmazsa zaten tüm isimleri biliyoruz Harika bir iş çıkarmışsın abi 2.bölüm için sabırsızlanıyorum |