Tsubasa Türkiye Platformu
Yarım kalan hack çalışması - Baskı Önizleme

+- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net)
+-- Forum: Captain Tsubasa Oyun Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-bolumu.html)
+--- Forum: Captain Tsubasa Oyun Yardım ve Destek Hattı (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-oyun-yardim-ve-destek-hatti.html)
+--- Konu Başlığı: Yarım kalan hack çalışması (/konu-yarim-kalan-hack-calismasi.html)

Sayfalar: 1 2 3

RE: Yarım kalan hack çalışması - TheGriffin972 - 14-09-2023

Ooo teşekkür ederim bak bu aradıklarımdan biriydi Gülümseme Peki bu diyalogların geçtiği yazı çerçeveleri var onları nasıl editleyebiliyoruz yychryle mi?

RE: Yarım kalan hack çalışması - Hiena 2 - 14-09-2023

Yazı çerçevele renklerini değiştirmek için aşağıdaki konuda yer alan bilgilere bakabilirsin. 

Meeting Bölümü Renk Kodları (4) (tsubasatr.net)

Kick off ekranındaki yazılar yerine istediğin resmi koyup istediğin yazıları yazmak için aşağıdaki linklerdeki bilgilere bakabilirsin.

Hocam bu paylaştıkların çok iyi oldu be ilaç gibi geldi teşekkür ederim. @"Blade" Son bir şey daha oyun içindeki oyuncuların şut animasyonlarını editlerken Şuta vuruş anı, şutun gidişatları ve arkaplan animasyonları gibi çok karışık konular var. Özellikle de barışın animasyon paylaşımları çok karışık offset olarak değil de hangi kod hangi işe yarıyor anlatımları var. Bunu net bi şekilde anlamak için nereden başlamak gerekiyor iyi bir animasyon editi için.?

Bu alttaki konuya bakarsan orada sırayla yakın görünüm kodları için ayrı, şuta vuru, kaleye gidiş sahne kodları için ayrı örnekler verilmiş. Daha sade bir anlatım olmuş. O konudaki bilgilere göz at istersen. 

F3 40 - Yakın Görünüm Tablosu (tsubasatr.net)

Verdiğim konuda linkin olmadığını farkettim. Aşağıdaki linkten o konudaki belgeyi indirebilirsin.

Tamamdir kral tekrar tekrar tesekkur ederim bu bilgiler sayesinde ilerleyecegim bittikten sonra yorumlarinizi alirim Gülümseme

Rica ederim. Başarılar dilerim. Umarım istediğin gibi bir çalışma ortaya koyarsın. 

Bu arada daha önce baktın mı bilmiyorum ama aşağıdaki güncellediğim Final evolution ve Shin super striker oyunlarına dair editleme aşamasındaki dökümanlara da göz at istersen. Hack oyunu yaparken hangi taktikleri kullanıyorum, hangi ekipmanları (dökümanları) oluşturuyorum bununla ilgili tüm belgeleri paylaşmıştım. Hem Shin hem de Final evolution oyunlarındaki oluşturduğum dökümanları ve bir hata ile karşılaştığınızda nasıl kısa yoldan çözebilirsiniz bunlara dair bilgileri de paylaşmıştım. Shin ve Final evolution - oyun paketleri (dökümanlar) isimli linkten bahsettiğim bilgeleri indirebilirsin. Oyunu editlerken o şekilde dökümanlar hazırlayıp elinin altında bulundurursan daha rahat, daha hızlı ve planlı hareket etmiş olursun. Aşağıdaki Shin veya Final evollution konularından istediğin birinden o dökümanları indirebilirsin.      

Captain Tsubasa 2 : Shin-Super Striker (2023 Versiyon) (tsubasatr.net)

Captain Tsubasa 2 - Final Evolution (2023 Versiyon) (tsubasatr.net)