![]() |
|
Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle - Baskı Önizleme +- Tsubasa Türkiye Platformu (https://tsubasatr.net) +-- Forum: Video Youtuber Bölümü (https://tsubasatr.net/forum-video-youtuber-bolumu.html) +--- Forum: Captain Tsubasa 2 Hack Serileri (https://tsubasatr.net/forum-captain-tsubasa-2-hack-serileri.html) +--- Konu Başlığı: Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle (/konu-ney-vs-zagallo-palmeiras-santos-ace-s-battle.html) |
RE: Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle - Jun Misugi - 16-03-2023 Morisaki orada "Daha ne kadar hata yaparım sanıyorsunuz?" diyor. Bu maça özel değil normalde öyle. Morisaki'den yaptım palmeiras kalecisini o yüzden görünce daha sonra o sinirlenmeyi kaldırdım tabi. RE: Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle - Hiena 2 - 16-03-2023 Kalabilirdi aslında zira Palmeiras kalecisi ile aynı tipte zaten. Ama sinirlenme ile gücü artacağı için senin takıma avantaj getirir tabi. Sizin çevirileriniz güzel yanı bu işte. Eski çevirilerde topu tutacağım gibi bir şey diyordu ve bana hep yanlış çeviriymiş gibi geliyordu. Arada bir böyle bir sahnesi çıkacak ve topu tutacağım diyecek, bana pek mantıklı gelmiyordu. Sizin çeviri çalışmanız bu yüzden önem kazanıyor. RE: Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle - Jun Misugi - 16-03-2023 Yok sadece sinirlenmeyi farklı oyuncuyla değiştirdim renato ile ![]() 2008 yılındaki Cruyyford çevirisi ile 2019 çevirisi arasında çok fazla fark var tabi.@Hikaru Matsuyama sağolsun ara sahneler-teknikler-bilgi ekranları ve oyundaki her şeyi çevirdi ben de ekledim
RE: Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle - Hiena 2 - 16-03-2023 Birlikte iyi iş çıkarmışsınız. Hikaru Matsuyama Japonca'sını baya geliştirmiş olmalı ki bunca çeviriyi Japonca'dan başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş. Tabi geçmişte çeviri yapanlar İngilizce romdan çevirmişler ve bu durumda orada gördüklerini çevirmiş oluyorlar ve ayrıca alan sığmadığında başka bir yere yer gösterim durumlarını o zaman bilmedikleri için metinleri kısa tutmaya çalışmışlar. Sizin zamanlamanız bu açıdan iyi olmuş zira hex konusundaki teknolojik gelişmelerle alan sıkıntısı yaşamadan tamamen aktarım yapmışsınız. Tekrar elinize sağlık. RE: Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle - Jun Misugi - 17-03-2023 Ben de oyuna eklerken yer sıkıntısı yaşadım ve bazı yerleri kısalttım ama hem oyuna heceler ekledim hem ofset kodlarını bildiğimden bazı oyuncu isimleri-takım isimlerinin vs ofsetleri kaydırdım.Sonuç olarak güzel bir çalışma ortaya çıktı. CT-3'ün ofsetlerine hakim olsam onu da Türkçe'leştirmek isterim.Çünkü bırak Türkçe'sini doğru düzgün bir ingilizce versiyonu bile yok maalesef RE: Ney vs Zagallo Palmeiras Santos Ace's Battle - Hiena 2 - 17-03-2023 Evet mevcut birçok harfi yy-chr ile hecelere çevirmişsiniz. Maçı içi bazı metinler için gerekiyor bu. Ama bilgi ekranında o kadar fazla heceli kısaltmalara gerek yoktu aslında. Zaten boş alan göstermişsiniz ve boş alan baya fazla, o yüzden tamamen normal bir yazı ile harf harf yazabilirdiniz aslında. CT3 için çeviri olarak sadece Fransızcası vardı sanırım. İlginç! Kimse İngilizce çeviri için harekete geçmemiş bunca zamandır. |